Jump to content

İlanlar Hakkında Genel Bilgilendirme

Vice Online

Önerilen İletiler

Merhaba, bu kategoriyi kullanarak oyun içerisinde bulunan araç ve mülklerinizi başka bir oyuncuya satmak amacıyla ilan oluşturabilirsiniz.

İlan oluştururken dikkat etmeniz gereken maddeler:

• İlan oluştururken genel forum kurallarına, bu kategorinin tamamen IC ilerlediğini unutmamanız gerekmektedir.
  • Kategori üzerinden herhangi bir şekilde illegal materyal, çalıntı ve size ait olmayan bir mülkü satmak amacıyla ilan oluşturamazsınız. 
  • İlan başlığında sattığınız mülkün veya aracın detaylı bilgisi bulunmalı, başlıklar detaylı olmalı.
  • Bir (1) hafta boyunca yorum yapılmayan konular arşive taşınmaktadır.
  • IC olarak açılan ilanlarda sahte tekliflerin bulunması kesinlikle yasaktır, tespit edildiği veya kişi şikayet ettiği zaman sahte teklif veren kişi/kişilere ceza uygulanır.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kilitlenmiş, mesaj gönderemezsiniz.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • En Çok Katkı Verenler

1. wali
      wali
      961
    2. Izanagi
      Izanagi
      938
    3. zYuri
      zYuri
      713
    4. xeus
      xeus
      551
    5. Manifesto
      Manifesto
      548
  • Konular

•  

• İletiler

• LightofGod
    • monradiss
      Oyuncu Şikayeti                      Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ulrich_Ortega @Vice Online Olaya dahil olan şahit karakter adı: Shawn_Murphy @Vice Online Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.11.2024 - 02:42     İhlal edilen kuralı yapıştırın: SpawnKill(Üst üste yaralıya düşürme)     Şikayetinizi detaylandırın: Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıslar ile düşmanlığımızdan kaynaklı bir görüşme gerçekleştiriyoruz ve anlaşamıyoruz. Ortamdan ayrılacakken beni bayıltıyorlar ve alıkoyma rolü yapıyorlar. Buraya kadar sorun yok fakat beni alıkoydukları esnada SpawnKill atıyorlar. Kanıtlarımı aşşağı da ileteceğim. Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/zf64ns (Rolün başladığı, benim yaralıya düştüğüm yer) - https://streamable.com/0rya5v (Rol devamında SpawnKill atılan nokta) Ek açıklamalar(varsa): Şahıslar savunmasında ben ona vurmadım tarzı bir savunma yapacaklardır fakat ilk videoda da görülebileceği üzere Ulrich karakteri emote ile bize saldırıyor. Gereğinin yapılmasını talep ediyorum.   * Oyuncu şikayetleri kurallarını okudum ve bu kurallara göre konu açıyorum, kuralların hepsini onaylıyorum.  
    • mordecai33
      Oyuncu Şikayeti                      Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jesus_North @Vice Online Olaya dahil olan şahit karakter adı: - @Vice Online Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.11.2024 - 02.37     İhlal edilen kuralı yapıştırın: 4.2. Araç Sürüş Kuralları. Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde gerçek dışı araç sürmek de bu kurala dahildir:   ÖRNEKLER:    • Duvarlara, elektrik direklerine veya oyunculara çarparak sürmek, • Sürekli olarak ters şeritten sürmek, kaldırımlara çıkmak, • Normalde aracın gücünün yetmeyeceği yokuşları tırmanmak, off-road sürüş gerçekleştirmek, • Polis barikatlarına rağmen yoldan geçmeye çalışmak, barikatın yanından dolanarak bölgeye girmeye çalışmak, • Helikopter, uçak vb. hava araçlarıyla pist harici iniş yapmak, • Araç tamirini oyun mantığıyla düşünerek hasarlı araç sürmek, arabayı çarpmaktan veya kazadan korkmadan araç sürmek, • Başka bir karakterin açtığı gişeden geçmek, • Normalde araçla girilmemesi gereken yerlere bisiklet, motosiklet vb. küçük araçları sokmak. (Örn: Maden ocağına bisikletle girmek, motorla/bisikletle barikatların üstünden atlamak)   Şikayetinizi detaylandırın: Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bilerek çarptığı açık, yoldan giderken bir anda üstüme kırıyor. Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -https://streamable.com/0w7mv1 Ek açıklamalar(varsa): -   * Oyuncu şikayetleri kurallarını okudum ve bu kurallara göre konu açıyorum, kuralların hepsini onaylıyorum.
    • Bunway
    • monradiss
      Oyuncu Şikayeti                      Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Axl_Keith @Vice Online Olaya dahil olan şahit karakter adı: Shawn_Murphy @Vice Online Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 8.11.24 02:09     İhlal edilen kuralı yapıştırın: DM - NoobDM     Şikayetinizi detaylandırın: Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıslar ile bir süredir devam eden bir düşmanlığımız mevcut. Olayları çözmek için oraya gidiyoruz ve anlaşamamız üzerine bölgeden ayrılıyoruz. O sırada düşman birliğimiz bize saldırmaya başlıyor fakat çoğu ya emotu eksik-yanlış atmış ya da atmamış. Axl Keith karakteri emote atmadan bana saldırıyor. Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/zf64ns Ek açıklamalar(varsa): Biz rolde en ufak emotelere, detaylara dikkat ederken umursamazca saldıran şahısın cezasını almasını talep ediyorum.   * Oyuncu şikayetleri kurallarını okudum ve bu kurallara göre konu açıyorum, kuralların hepsini onaylıyorum.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası