Jump to content

the Pagans

Önerilen İletiler

gönderildi

Harika gidiyor

gönderildi
gönderildi

en sevdiğim motorcu birligi

gönderildi

vJ69h5G.jpeg

FtoPzXp.jpeg

Wrh0PFy.jpeg

gönderildi
gönderildi
gönderildi

üf

gönderildi
gönderildi
gönderildi (düzenlendi)

🤩

tarihinde BABADAG41 tarafından düzenlendi

Görüşmeye katıl

Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömüldü.   Bunun yerine bağlantı olarak görüntüle

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • En Çok Katkı Verenler

1. fieL
      fieL
      1836
    2. Izanagi
      Izanagi
      1502
    3. Klawerus
      Klawerus
      1332
    4. Boreki
      Boreki
      1322
    5. Juvastheboss
      Juvastheboss
      1254
  • Konular

•  

• İletiler

• TRHİPHOP242
    • OMG İts Vivi
      Ödediği ücret: n/A Numarası: 417319 Ad Soyad: Hailey Cox Cinsiyet:   ( ) Bay      (X) Bayan Doğum Tarihi: 18.11.2004 Doktoru: Vivienne Bessonniere Yapılan işlem: Sağ kolunda bulunan kırığa müdahale edildi, başında bulunan yaralanma dikişlendi ve sargılandı. Yüzünde bulunan yüzeysel yaralara müdahale edildi.  Geliş Tipi: ( ) Randevulu      (X) Randevusuz Kayıt oluşturan Doktor: Vivienne Bessonniere  
    • kafkas kartali
      Esenlikler, oluşum içerisinde ufak bir değişiklik kararı aldık, sizleri bu konu hakkında bilgilendirmek istiyorum.  Bir süredir the Ricciardi Crime Family oluşumu olarak sunucuda yer alıyoruz, bu oluşumu ilk açtığımızda hedefimiz 50 sayfa olmak ve 10'dan fazla üye sayısına ulaşmaktı, sürekli olarak bu hedefe ne zaman varacağımızı konuşup sabırsızca beklerdik, oluşumun büyümesi için çabalardık, hala da çabalıyoruz. Nihayet hedefimize ulaştık; neredeyse elli sayfa, neredeyse 20 kişilik bir oluşum olduk... Katkıları ve beni bu yolda tek bırakmadığı için tüm oluşum üyelerime ve can dostum @TRHİPHOP242'a teşekkür ederim kendisinin yeri bende çok ayrı. Oluşumumuz şu anki haline gelene kadar bizi çok yordu, özellikle beni çok yordu, bana kalırsa yorulduğumuza ve emek harcadığımıza da değdi, sonuç olarak hem eğlenip anı biriktirdik, hem de hedefimize ulaştık. Gelelim asıl konuya, bu süreç içerisinde birliğin üstüne çok fazla düştüm, hedefimize ulaşmamız için çok uğraştım. Bu yüzden kısa bir süreliğine RP'den uzaklaşıp kafamı dinleme kararı aldım, bana kalırsa bu kararı roleplay oynayan herkes arada bir vermeli, bir yemeği her gün yerseniz sıkılırsınız :)) Yokluğumda oluşumu yol arkadaşım yönetiyor olacak, şimdiden başarılar dilerim. Umarım yokluğumda daha da iyi yerlere ulaşırsınız, en kısa zamanda görüşmek üzere. 
    • fieL
      RUHSATINIZ YENİLENDİ Ruhsatınız Los Santos City Hall tarafından yenilenmiş ve aktifliği başlamıştır, bu süreçten sonra ruhsatınızın takibini yapmak sizin sorumluluğunuzda olup, yapmamanız halinde cezai işlemlere tabii tutulabilirsiniz. (( @BigBoss ))     City Planning Division Deputy Director Ryan Latshaw
    • kwo
      Şikayet gereksiz yere uzatılmış, roller eleştirilmiş ve geçmiş roller konuşulmuş. Bunların hiçbir anlamı yok. Jack White karakteri silahla vurulmuş ancak yapılan ilk yardım rolleri (evinin banyosu - kendi imkanlarıyla) oldukça yetersiz. Üstüne ATV sürmeye devam ediyor ve kendisine araç çarpınca da "Siktir git, yaralıyım" diyerek motora geri biniyor. Burada da bir yaralı rolü yok. Şikayet bütününe  baktığımız zaman (geçmiş roller hariç) Jack White yeterince yaralı rolü yapmıyor. İlgili karakter bundan dolayı cezalandırılacak. Monica Sornes karakteri ATV motorunda olan bir kişiyi hiçbir emote vermeden sol tık ile itiyor ve saldırıyor. Burada "Car Jack" ihlali var. Sol tık ile motordan düşürüyorsanız, bunun öncesinde emote vermeli ve mümkünse /dene ile karşı tarafa bir rol imkanı sağlamalısınız. Üstelik küfür ederken "ananı" kelimesi de Türkçe Terim içeriyor. Monica Sornes bu ihlallerden ötürü cezalandırılacak. Jeremy Flores karakteri için bir ihlal göremedim. Eğer aracıyla çarpıp devam etseydi daha farklı değerlendirilebilirdi ancak geri dönmüş ve karakterinizle role girmiş. Yaptığı IC ağır bir suç ve bunu göze almış, karakterinizi motordan düşürmüş. Ayrıca siz vurulurken olay yerinde de görünmüyor. Eğer siz motor üstünde değil de, yaya hâlinde olsaydınız ve karakterinize emotesiz çarpsaydı daha farklı değerlendirilebilirdi. Keyshawn karakterinin savunması da yeterli görüldü. Jack karakterinin silahla vurulmasında herhangi bir ihlal yok.  Yukarıda hangi karakterin, hangi ihlali yaptığını detaylıca açıkladım. Jack White karakterinin üstünde (nametag) "Jack White[RK]" yazmıyor, hâl böyle olunca da kimse sizin yaralı/RK olduğunuzu bilemez. Bu tarz durumlarda karşı tarafı PM ile bilgilendirebilir ve olası bir saldırılarını engelleyebilirsiniz ancak Jack White karakterini yöneten kişi bunu da yapmamış.  @loki01 ayrıca Jack karakteri vurulurken bölgedeymişsiniz. Yaralı rolü yapmıyor olabilir, bu durumda PM'den darlamak  yerine SS alıp oyuncu şikayeti oluşturun. Az önce vurulmuş bir kişiye tekrar saldırı yapmışsınız. Bu konuda sizi uyarıyorum ancak diğer ihlallerden dolayı ceza alacaksınız.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası