Downtown Brigand "City Of Network"
-
Konuyu Görüntüleyenler 1 kullanıcı
- Sekiz
Duyurular
-
En Çok Katkı Verenler
-
Konular
-
-
-
İletiler
-
Yazan: myrtle · gönderildi
Her büyük maçtan sonra bu konuda toplanacağımızı bilmeyen var mı... -
Yazan: puki · Oluşturuldu:
LSFD NO:22 MEDİKAL VAKA RAPORLAMA MAĞDUR VE VATANDAŞLIK HAKLARI GEREĞİNCE DOSYAYI KOPYALAMAK, ÇOĞALTMAK YA DA PAYLAŞMAK YASAKTIR. A) PERSONEL VE DOSYA BİLGİSİ TARİH VE SAAT 29.04.2025 23:10 İSİM SOYİSİM Cole Grayson KİDEM Firefighter II KİŞİ NO #25305 B) VAKA VE YARALI BİLGİSİ EKİP KODU RA-1 İSİM SOYİSİM Scotty Mounley LOKASYON Rockford Hills YARA TÜRÜ Trafik Kazası OLAY ÖZETİ 29 Nisan 2025 tarihinde, saat 23:10 civarında, LSPD ekipleri tarafından gelen bir çağrı üzerine, RA-1 ekip kodu altında olay yerine yöneldim. Olay yerinde, trafik kazasında yaralanan erkek memur ile ilgilendim. Öncelikle, kişinin vital bulgularını kontrol ettim. Daha sonra alnındaki yaraya tampon uyguladım. Kapı sıkışıklığı için ENGINE bölgeye yöneldi. Kapı açılınca memura gerekli ekipmanlar giydirildi ve sedyeye alındı. Yaralı memurun PHMC'e sevki için saat 23:30'da yola çıkıldı. 23:32'de PHMC'e sevki sağlandı. -
Yazan: rheapendejo · Oluşturuldu:
Numarası: 000000 Ad Soyad: Joe Paganini Cinsiyet: (X) Bay ( ) Bayan Doğum Tarihi: 14.06.1982 Doktoru: Elizabeth Winstead Yapılan işlem: Pansuman, sargırgı yenileme. Geliş Tipi: ( ) Randevulu (X) Randevusuz Kayıt oluşturan Doktor: Elizabeth Winstead -
Yazan: ozigner · gönderildi
Güncel Fiyat 110.000$ -
-
UCP
Vice-Online kullanıcı kontrol paneli için kısayollara buradan ulaşabilirsiniz.
WIKI
Vice-Online Wiki sayfasında sizler için hazırladığımız rehberlere göz atabilirsiniz.
FORUM
Vice-Online forumundaki önemli konuların kısayoluna buradan ulaşabilirsiniz.
Önerilen İletiler
Görüşmeye katıl
Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.