Jump to content

Antonio "Il Serpente" Bianchi  

Xecutioner

Önerilen İletiler

Vice City'nin Tehlikeli Oyuncusu: Antonio "Il Serpente" Bianchi'nin Hikayesi

Alıntı

“Hayatta kalmanın anahtarı, başkalarının göremediğini görmektir.” – Antonio "Il Serpente" Bianchi

Karakter Adı: Antonio "Il Serpente" Bianchi  
Rütbesi: Alfa Lupo  
Çetesi: Lupi della Strada  
Bölgesi: Vice City  
Lakabı: "Il Serpente" (Yılan)

Bölüm 1: İtalya’nın Karanlık Sokakları

Antonio Bianchi, İtalya'nın Napoli şehrinde doğdu. Çocukluğu, suç ve yoksullukla dolu bir ortamda geçti. Babası, yerel mafya tarafından bir cinayete kurban gittiğinde, Antonio henüz on yaşındaydı. Bu olay, Antonio'nun hayatını sonsuza dek değiştirdi. Küçük yaşta hayatta kalmak için gerekli olan her şeyi öğrenmeye başladı.

Antonio, genç yaşlarda suç dünyasına girdi. İlk olarak, sokaklarda küçük hırsızlıklar yaparak başladığı hayatında, daha sonra mafya için çalışmaya başladı. Zeka ve kurnazlık, onu kısa sürede dikkat çekici bir figür haline getirdi. Yılan gibi kaygan ve sinsi bir karakter olarak tanınmaya başladı.

Bölüm 2: Lupi della Strada'ya Katılış

Antonio, 18 yaşına geldiğinde, Lupi della Strada çetesinin dikkatini çekti. İtalya'daki yasadışı işlerin büyümesiyle birlikte, çetenin liderleri, zeki ve yetenekli bireyler arayışındaydılar. Bir akşam, Valeria "La Volpe" Moretti'nin düzenlediği bir toplantıda tanıştılar. Antonio, Valeria'nın kurnaz planlarına duyduğu hayranlıkla çeteye katılma isteğini dile getirdi. 

• Valeria, Antonio'nun becerilerini ve zekasını takdir ederek onu Alfa Lupo rütbesine yükseltti.
  • Antonio, çetenin operasyonlarını yönetmeye ve stratejik planlar yapmaya başladı.
  • "Il Serpente" lakabı, Antonio'nun sinsiliği ve stratejik düşünme yeteneğinden geldi.

Bölüm 3: Vice City’ye Geliş ve Yeni Fırsatlar

Valeria'nın liderliğinde, Lupi della Strada İtalya'da büyük bir güç haline geldi. Ancak, Antonio daha fazla güç kazanmak ve şöhret peşinde koşmak için Amerika'ya açılma kararı aldı. Vice City, onun için yeni fırsatlar ve tehlikelerle dolu bir yerdi. 

Vice City’ye geldiğinde, Antonio şehrin karanlık tarafını hızla keşfetti. Hızlı bir şekilde yeraltı dünyasında kendine bir yer edinmek istedi. Uyuşturucu ticareti ve silah kaçakçılığı gibi suçların merkezi olan bu şehirde, Antonio'nun planları devreye girmeye hazırdı.

Alıntı

“Bu şehirde yılan gibi hareket etmelisin; görünmeden vurabilmelisin.” – Antonio Bianchi

tarihinde Xecutioner tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

will be updated

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Eskiler geri dönüyor..

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

vay vay vay kimler gelmiş.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kilitlenmiş, mesaj gönderemezsiniz.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • En Çok Katkı Verenler

1. wali
      wali
      961
    2. Izanagi
      Izanagi
      938
    3. zYuri
      zYuri
      713
    4. xeus
      xeus
      551
    5. Manifesto
      Manifesto
      548
  • Konular

•  

• İletiler

• fırlamacan
      ıdlewood brims mafiadan selam olsun.......
    • xSelimBey
      @olimpikkkŞu küfür konusunda şunları söyleyeyim. Role sonradan dahil olduğun için görmemiş olabilirsin. İki kişi car ram atıp dini değerlere küfür ediyordu. Bug kullanıp herkesi yaralıyor düştüklerinde de oyuna gir çık yapıyorlardı. Asıl o tür küfür eden o iki kişiydi. Oradaki çoğu insan da bunu görmüştür zaten, sen olayların sonuna doğru geldin baştaki küfür olaylarını bilmediğin için bu şekilde algılamış olabilirsin ama ortada adamın ettiği bir küfür yok, ettikleri küfüre sitem etmeye çalışmış, noktalama işareti kurbanı olmuş.
    • xismetBK
      Tam olarak neyi tartışmamız gerekiyor bilmiyorum ama kendi videonda bile gözüküyor dostum telefonuma bildirim geldiğini, diğer videoda (youtube) da Rodas Delmar karakterinin (birlik üyem, kendi aracımda oturuyor) sms attığı, bu esnada da benim telefonuma mesaj geldiği belli oluyor. Rolden kapı diyorum, riolar ise zaten çoktan içeri giçip ana holde bizimle karşılaşmış oluyor, durumu anlatıyorlar... Rolün en en öncesinde ise Jack karakteri rol içinden "toplanıyorlarmış" tarzında mesaj veriyor ama sen sanırım w a s d tuşlarına basmakla meşgul olduğun için o kısmı görememişsin, anlayış gösterebilirim hepimiz bir şeyleri gözden kaçırabiliyoruz, hayırlı sabahlar dilerim.
    • monradiss
      Birlik üyelerinin önünde beni darp edip barın içerisine kaçırdınız. Hepsi olayı gördü zaten, bu durumda rolün geçmişini sorgulamaya gerek yok bence. Ayrıca burası sizin yaptığınız ihlal üzerine açılmış şikayet konusu burada bizi sorgulamak yerine savunmanızı yapabilirsiniz. İyi forumlar.
    • trouz
      Ben sadece ruhsat numarasından, şehirde olmayan birinden. Bir arabadan ve bir başka karakterin bir barda takıldığından nasıl buraya kadar geldiğinizi merak ediyorum. /me zencisi ile telepati kurarak iletişime geçer. "Araca atla zencim motorcuların bara gidelim dışarda bir kişi görürsek tek bir kelime bile etmeden onun üstüne doğru koş" Diye bir rol mü yaptınız diye bir an düşündüm. Sonra chatte baktığımda onu da göremedim. 
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası