Jump to content

Hawick&Burton Social Cooperation Society

Önerilen İletiler

Oluşturuldu:

dernek.png

• Beğen 6
gönderildi

Hayırsever Derneğine Katılım Şartları

Hayırsever derneğimiz, topluma hizmet etmeyi ve yardım etmeyi amaçlayan bireyleri bir araya getirmeyi hedeflemektedir. Aşağıda derneğimize katılmak isteyenlerin sağlaması gereken şartlar yer almaktadır:

Gerekli lisanslara sahip olmak: Derneğimize üye olabilmek için gerekli lisanslara sahip olmanız gerekmektedir.
18 yaşını doldurmuş olmak: Derneğimize üye olabilmek için reşit olma şartı aranmaktadır.
Adli sicil kaydının temiz olması: Üyelerimizin toplum içerisinde güvenilir ve sorumluluk sahibi bireyler olması bizim için önemlidir.
Gönüllü olma isteği: Her üyenin, gönüllü olarak zamanını ve enerjisini yardıma muhtaç insanlara ayırma isteği taşıması gerekir.
Aidat ödemesi: Derneğimizin ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına belirli bir aidat ücreti bulunmaktadır. Üye olmak isteyenlerin bu aidatı düzenli olarak ödemeyi kabul etmesi gerekmektedir.
İş birliğine açık olmak: Diğer üyelerle uyumlu bir şekilde çalışmak ve ortak hedefler doğrultusunda iş birliği yapmak önemlidir.

Katılım formu;

image.png.b6a08360094ec79cff76be9bbb2e8d01.png

Üye adı: -buraya-

Üye soyadı: -buraya-

Üye doğum tarihi: -buraya-

Üye adresi: -buraya-

Üye telefon numarası: -buraya-

Yirmi bir yaşımı doldurdum: [  ] ( Onaylamak için "X" koyunuz.)

Şartları okudum onaylıyorum:   [  ] ( Onaylamak için "X" koyunuz.)

-(Forumdan özel mesaj olarak formu yollamanız gerekmektedir.)

Katılım Süreci

Başvuru formunu doldurun ve gerekli belgeleri iletin.
Yönetim kurulunun başvurunuzu değerlendirmesini bekleyin.
Onay aldıktan sonra, derneğimizin etkinliklerine ve toplantılarına katılmaya başlayabilirsiniz.

Dernek Üyelerine Sunulan Avantajlar

Derneğimizde yer alan üyeler, topluma katkı sağlamanın yanı sıra, çeşitli sosyal etkinliklere katılma ve yardımlaşma fırsatları bulur. Ayrıca eğitim seminerleri ve özel organizasyonlarla kişisel gelişimlerine katkıda bulunurlar.

• Beğen 6
gönderildi

değerlenecek burası

gönderildi

güzel

gönderildi (düzenlendi)

satılık arsa

tarihinde deadly tarafından düzenlendi
gönderildi

Para üstü yok, şirket mi istersin yoksa 2 tane ekmek mi vereyim

gönderildi

harika

Misafir
Bu konu kilitlenmiş, mesaj gönderemezsiniz.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası