Jump to content

Discordun kapatılması hakkında düşünceleriniz

Önerilen İletiler

Oluşturuldu: (düzenlendi)

Bir platformu kapatmanın bu tür sorunların önüne geçmeyeceğini düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

GZZv3JsWUAAiShV.jpg

tarihinde deadly tarafından düzenlendi
gönderildi

Sorunların önüne geçilmese bile bir nebze engelliyecektir dc kapatılınca o iş ile uğraşanlar telegrama yonelicek başka uygulamalara yönelicek fakat çoğu dağılıcak

gönderildi
.Kurt., 5 dakika önce yazdı:

Sorunların önüne geçilmese bile bir nebze engelliyecektir dc kapatılınca o iş ile uğraşanlar telegrama yonelicek başka uygulamalara yönelicek fakat çoğu dağılıcak

Katılıyorum, bitmek bilmeyen bir döngüde devam edicek bu olaylar. Temizlendikten sonra açılacağını düşünüyorum ben.

gönderildi

Discord'u kapatınca alternatifi çıkmayacak sanki. Twitter gibi bir şey sandılar galiba. Oyuncu topluluğu esnektir böyle platformlarda. Teamspeak4 gibi Discord'u birebir kopyalayan bir sürü alternatif var.

gönderildi

hayat bitti, nitro paramı geri istiyorum

gönderildi
MrPeterov, 4 dakika önce yazdı:

hayat bitti, nitro paramı geri istiyorum

harbi ben onu unuttum ya

gönderildi
deadly, Şimdi yazdı:

harbi ben onu unuttum ya

sesli sohbet için bir alternatif bulmak lazım

gönderildi
cosmicthreat, 6 dakika önce yazdı:

Discord'u kapatınca alternatifi çıkmayacak sanki. Twitter gibi bir şey sandılar galiba. Oyuncu topluluğu esnektir böyle platformlarda. Teamspeak4 gibi Discord'u birebir kopyalayan bir sürü alternatif var.

Teamspeak, illegal faaliyetler konusunda Discord'a göre daha riskli. Teker teker tüm uygulamaları kapatmayı düşünüyorlar galiba saçmalık.

gönderildi

olması gereken bir şeydi, son zamanlarda bu panel olayları çok fazla çıkmaya başladı. yapan kişiler gerekli suçu alırsa da ne âlâ. 

gönderildi
MrPeterov, 1 dakika önce yazdı:

sesli sohbet için bir alternatif bulmak lazım

Skype bir babadır bizim için. Artık pılımızı pırtımızı toplayıp geri dönme zamanı geldi.

Görüşmeye katıl

Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömüldü.   Bunun yerine bağlantı olarak görüntüle

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası