Jump to content

Tommy Visconzi

JSW

Önerilen İletiler

• Partner
Oluşturuldu: (düzenlendi)

Tommy Visconzi 

41

Torino, Italy 

20’IMG_7237.jpeg24’IMG_7730.png

tarihinde JSW tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

• Partner
gönderildi (düzenlendi)

classic cars

talisker 

family

oğlu-enzo

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

• Partner

rez2

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

• Partner

rez

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

takipteyim

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

• Partner

kasket reeis

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

• Partner
gönderildi (düzenlendi)

little italy
image.pnglittle mi italy.png

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

iyi roller

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

• Partner
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

• Partner

erkek

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Görüşmeye katıl

Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömüldü.   Bunun yerine bağlantı olarak görüntüle

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • En Çok Katkı Verenler

1. wali
      wali
      961
    2. Izanagi
      Izanagi
      938
    3. zYuri
      zYuri
      713
    4. xeus
      xeus
      551
    5. Manifesto
      Manifesto
      548
  • Konular

•  

• İletiler

• monradiss
      Telefonuna bildirim gelmeden arkadaşların dışarı koşmaya, metalayıp yardım etmeye gidiyor bile. Ayrıca sen "KAPI" demeden arkadaşların harekete geçiyor ve bir şey soracağım. Biri sana "KAPI" dese ne anlarsın mesela? En fazla kapı çalıyor anlarsın. Ortamda kim varsa koşarak dışardaki kavgaya yardım etmez di mi? Bence şuan sadece yaptığınız ihlale kılıf arıyorsun. Rio'nun içeri girip olayları anlattığı kısmı savunma olarak atarsan belki bir anlam ifade edebilir. Bomba bir soru daha geliyor; Jack karakteri "Toplanıyorlar" tarzında mesaj veriyor demişsin. Bunu nerden öğrendi mesela :D? Rolde bundan kimseye bahsedilmedi ve öğrenmeniz imkansız. Yaptığınız MetaGaming'i burda savunma olarak bana anlatıyorsun. İhlallerinize kılıf uydurup işin içinden sıyrılmayı denemek yerine ne yaptıysanız kabul edip, hatanızı anlayıp tekrarlamamaya çalışmanızı tavsiye ederim. Hayırlı sabahlar dilerim.
    • xismetBK
      (şikayet içindeki açıklama) -- (şikayet içindeki açıklama) Katılıyorum
    • lLastorosa
      Rol esnasında yanımdaki arkadaşımla yarın için yapacağımız etkinlik hakkında ekipleri çağırıyorduk. Bir grup bizi ezerek dini değerlere küfür etti ve Rio adlı admin de gelip onları banladı rol aksadı ve bende bu duruma sinirlendim . Bende ''Allah, din , kitap döndürdüğünüz rolü .ikim'' bu cümleyi virgülsüz yazdım diye yanlış anlamış olabilir oysa orda sitemde bulundum. Burada karşıdaki kişilerin neden dini değerlere sövdüklerini neden dini değerleri katarak küfür ettiklerine sinirlenmiştim. Fakat arkadaşa bunu anlatamadım yukardaki sslerdeki çabamı görebilirsiniz.   Şikayete bulunan arkadaş Pm yoluyla bana ulaştı olayı ve durumu açıklamam rağmen kişi ne yazdığımı anlamadı. Kendisine açıklamama rağmen anlamamakta ısrar etti. Ben neden bir admin yanımdayken dini değerlere söveyim neden böyle bir şey yapayım bu oyunu trol amaçlı oynamıyorum.    Ben pm komutunu günlük yazışma diline göre kullanıyorum orda ettiğim küfürler herhangi bir şahsa değildir laf arasında yazdığım şeylerdir. Kişi kendiyle çelişerek pm komutundan küfürlü bir üslupla  kullanıyor ben bu konuda ceza alırsam kişinin de değerlendirilmesini istiyorum. Eğer nezaket dilini kullanıcaksak herkes buna uymalı.   Geçen arkadaşlarla güzel bir rol döndürdük o an arabayla oradan uzaklaşmam gerekiyordu. Bende yazdığım cümlenin sonuna düzgün bir kelime bulamadım rolün ruhunu yansıtacak bir şey bulamadım ''İnşallah'' yazmak durumunda kaldım. Türkçede bazı kelimelerin karşılığı düzgün bir şekilde yok . Bu genel olarak dilimizden kaynaklı bir sorun belki cümleyi farklı kurmalıydım ama o an aklıma bu geldi cümleyi değiştiremedim. Bunun role zarar vermeyeceğini düşündüm zaten vermedi de. Tabi ki de birbirimizin hatalarını düzeltmeliyiz ben buna tek kelime etmiyorum. Fakat bana Pm den o an ulaşsalardı durumu açıklardım. Arkadaşlar bu yolu seçti bir şey diyemem.    İnşallah kendimi düzgün bir biçimde açıklayabilmişimdir iyi günler dilerim kolay gelsin.    
    • fırlamacan
      ıdlewood brims mafiadan selam olsun.......
    • xSelimBey
      @olimpikkkŞu küfür konusunda şunları söyleyeyim. Role sonradan dahil olduğun için görmemiş olabilirsin. İki kişi car ram atıp dini değerlere küfür ediyordu. Bug kullanıp herkesi yaralıyor düştüklerinde de oyuna gir çık yapıyorlardı. Asıl o tür küfür eden o iki kişiydi. Oradaki çoğu insan da bunu görmüştür zaten, sen olayların sonuna doğru geldin baştaki küfür olaylarını bilmediğin için bu şekilde algılamış olabilirsin ama ortada adamın ettiği bir küfür yok, ettikleri küfüre sitem etmeye çalışmış, noktalama işareti kurbanı olmuş.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası