Jump to content

Discord'a VPN Kullanmadan Erişmek - GoodbyeDPI

Sentez

Önerilen İletiler

Discord yasaklanmadan önce de uzun süre kullandım. Ruslara ait açık kaynak kodlu basit bir yazılım. Aynı yazılımı Türk Telekom için geliştirerek bütün yasaklanan uygulama ve sitelere erişebilmenizi sağlıyorlar. İnternet hızını hiçbir şekilde etkilemediği için pratik olduğunu düşünüyorum.

Github linki, https://github.com/ValdikSS/GoodbyeDPI

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

güvenli bir yazılım mı peki acaba bu ? bu tarz şeyler genelde arkaplanda çalışıp bilgisayarın performansını etkileyen şeyler oluyor çünkü

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Yazılım açık kaynak kodlu github'dan çıkma bir bat dosyası. Peki bu ne demek? Bunun anlamı şu: içinde bulunan kodlara herkes erişebiliyor ve geliştiricilerin en büyük topluluğu olan github'da paylaşılmış ve olumsuz yorum almamış. Yani diğer yazılımla uğraşan arkadaşlar da kötü niyetli bir yazılım olmadığını onaylıyor gibi düşünebilirsin. Aynı zamanda bu BAT dosyası internet paketlerini rastgele hale getirip yasakları bypass ederken çok basit bir kod kullandığı için arkaplanda çalışırken performansa hiçbir şekilde etki etmiyor.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

cosmicthreat, 16 saat önce yazdı:

Yazılım açık kaynak kodlu github'dan çıkma bir bat dosyası. Peki bu ne demek? Bunun anlamı şu: içinde bulunan kodlara herkes erişebiliyor ve geliştiricilerin en büyük topluluğu olan github'da paylaşılmış ve olumsuz yorum almamış. Yani diğer yazılımla uğraşan arkadaşlar da kötü niyetli bir yazılım olmadığını onaylıyor gibi düşünebilirsin. Aynı zamanda bu BAT dosyası internet paketlerini rastgele hale getirip yasakları bypass ederken çok basit bir kod kullandığı için arkaplanda çalışırken performansa hiçbir şekilde etki etmiyor.

denedim çalıştı, eyvallah

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

• Partner

Türk Telekom kullanıyorum, bunu dün de yaptım işe yaramamıştı,
https://forum.donanimarsivi.com/konu/discord-vpn-olmadan-giris-yapmak.1008799/post-9088001
Yorumdaki adımı uygulayınca oldu, ekstra bilgi bu da

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Videoda anlatılan her şeyi uyguladım, discorda sorunsuz şekilde girebiliyorum fakat bununla birlikte bir sorun getirdi. Steam, Geforce Experience vb. internet olduğu halde yok gösteriyor, bunun çözümü var mı?

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Görüşmeye katıl

Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömüldü.   Bunun yerine bağlantı olarak görüntüle

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası