Jump to content

Euro Truck Simulator 2

Önerilen İletiler

• Partner
Oluşturuldu:

resim_2024-10-10_112020064.png

Sana bu konuyu açmamak, büyük bir efsaneye saygısızlık olurdu...

Herkesin, en az iki-üç saatini ayırdığı, belirli aralıklarla kendi zevkine göre şarkılar açıp 960 kilometrelik bir mesafe kat edip ardından oyunu kapattığı anları vardır. (Umarım vardır!) Bu oyunu uzun uzun anlatmaya gerek yok... Mevzu derin; kafamız esince girip, arkadaşlarla girdiğimizde aynı yükü almaya çalıştığımız (ilk başlarda yakın yerler denk gelsin diye uğraşırdık) ve yol boyunca kornaya basa basa başka şehirlere yük taşıdığımız, zamanının güzel oyunu. Türkiye modu falan kurardık, özlendi anlık. ATS sarmadı bu arada.

• Partner
gönderildi
gönderildi

eut2_hq_629d07db.jpg

kendileri modculuga ilk heves ettigim oyundur, 2016'da ugrasmaya basladigim bu isi 2020'de samp'a gecincede devam ettirdim, iki farkli platformda da iyi insanlar tanidim hepsi arkadasim dostum oldu

ets2 disindaki diger oyunlara saygisizlik etmeyelim, evet ets2 efsanedir fakat scs'nin eski 18 wos serisine yapilan otobus ve turkiye modlari sayesinde bir nesil bu oyunlari oynayarak bu ise heves etti ets2'ye basladi ve bunu sadece oyunda birakmayarak gercekte tira cikmaya basladi, e tabii bunun yaninda yt'de video ceken tirci abilerimizinde etkisi var

Meniales, Bir saat önce yazdı:

zamanının güzel oyunu

maalesef artik oyle oldu, oyunu gunden gune gelistirseler bile artik o eski tad yok cok uzucu bir durum, kucukken babamin xp kurulu olan bilgisayarimiza ets1'i indirmesiyle baslayan bu seruvene uzunca bir ara vermis bulunuyorum, umarim eski gunlere geri doneriz

• 2Ay Sonra...
gönderildi

Tartışmasızdır ki, herkes elbet bir zamanlar ETS2 otobüs modu kurup, kendi dünyasında role girmiştir. 

• Moderatör
gönderildi

Hala yapı-.

• 2 hafta sonra...
gönderildi

türklerin kalitesini düşürdüğü bir oyun maalesef...

gönderildi
ByRevenge, 1/2/2025 - 7:56 PM yazdı:

türklerin kalitesini düşürdüğü bir oyun maalesef...

@ByRevenge 

gönderildi (düzenlendi)

2017-2020 YILLARI ARASINDA 180+KMH İLE D-C YOLUNDA JETLEYEN TAYFAYA SELAM OLSUN 

(VOLVOCULAR HARİÇ)

s6qiuc1.png

7zg1cv9.png

tarihinde bukulmez tarafından düzenlendi
  • Moderatör
gönderildi

Oynamayanlar neyi bekliyo

Görüşmeye katıl

Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömüldü.   Bunun yerine bağlantı olarak görüntüle

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası