Jump to content

Vice Online 5. Dönem Ekip Başvuruları Aktif!

Önerilen İletiler

Oluşturuldu:

VICE ONLINE EKİP BAŞVURU FORMU

UYARI: 
•  Başvurunuzu https://vice-online.com/forum/420-başvuru-alanı/ buraya yeni konu olarak göndermelisiniz.

• Yukarda bulunan bağlantı aracılığıyla oluşturduğunuz başvuru formunu sadece üst yönetim ekibi görüntüleyecektir. 

• Daha önceden attığınız ekip başvurusuna herhangi bir dönüş yapılmadıysa tekrardan başvuru göndermelisiniz. 

BÖLÜM 1 - BAŞVURU SAHİBİNİN BİLGİLERİ

Başvuru Hakkında
Başvurumuz yalnızca Vice Online kayıtlı üyelerince yapılabilir ve iki taraf için de (Sunucu-Oyuncu) hazırladığımız "Kullanıcı Sözleşmesi" ilkelerini geçerli kılar. Başvurunuzu yalnızca yasal hükümlü olan Vice Online üst yönetim ekibi inceleyebilir ve görüntüleyebilir.

30 Ağustos'ta tam sürümüyle açılışını yapan ve kısa sürede 3000 üye, +600 aktif oyuncu ile gtaV  TR rekorlarından birisine ulaşan Vice Online platformunda bizimle birlikte gelişim gösterecek ve ekibimizin bir parçası olacak ekip üyelerimizi arıyoruz.

Lütfen size ulaşabilmemiz ve başvuruları doğru inceleyebilmemiz adına en doğru şekilde alanları doldurunuz.
Tüm soruların özenle cevaplanmasını umuyoruz. İhtiyaç halinde sizinle çok kısa bir süre içerisinde veya birkaç ay içinde de olsa iletişime geçebiliriz. 
Vice Online'ın bir parçası olduğunuz ve ilginiz için teşekkür ediyoruz.
Başvuru

2.1 Ad, Soyad ve Yaş 

‣ doldurun

2.2 Mail, Discord, Youtube(varsa) ve diğer sosyal medya hesaplarınız/adresleriniz

‣ doldurun

2.3 Yaşanılan Şehir ve Eğitim/İş Durumu

‣ doldurun

2.4 Şu an ve geçmişte kullandığınız tüm İnternet/Oyun Dünyası nicknameleri

‣ doldurun

2.3 GTA Platformları başta olmak üzere zaman geçirdiğiniz tüm ortamlar, varsa karakterleriniz, görevleriniz

‣ doldurun

2.4 Vice bünyesinde zaman geçirdiyseniz sahip olduğunuz hesaplar/karakterler/rol yaptığınız birlikler/kişiler

‣ doldurun 

2.3 Geçmişte veya bugün Vice ekibinde olan tanıdıklarınız, size referans olabilecek kişiler(varsa)

‣ doldurun

2.4 GTA V üzerindeki tecrübeleriniz (TextRP, VoiceRP veya farklı türler olabilir)

‣ doldurun 

2.4 Vice Online'da bize GTA V projemizde ne katabileceğinizi, nasıl katkı sağlayabileceğinizi düşünüyorsunuz?

‣ doldurun 

2.5 Aşağıdaki alanlardan hangisinde donanım sahibi olduğunuzu/yardım edebileceğinizi düşünüyorsunuz?
‣ (-) Oyun İçi Yönetim Ekibi / Adminlik
‣ (-) Video Yapımı
‣ (-) Grafik - Tasarım
‣ (-) Modelleme/Map

‣ (-) Konsept, Kurgu, Hikaye ve Görev Yazarlığı

Seçmek istediğiniz alanı karar verdikten sonra yazının sol tarafında bulunan "-" yerine "+" yazmalısınız. Birden fazla alan seçebilirsiniz. 

2.6 Seçtiğiniz alanlarla ilgili deneyimleriniz/çalışmalarınız/iletmek istedikleriniz*

‣ doldurun 

2.7 Görev aldığınız RageMP, FiveM, AltV, Samp Sunucuları

‣ doldurun 

2.8 Oynadığınız tüm GTA V & Samp Sunucuları ve Karakterleriniz/Hesaplarınız*

‣ doldurun 

2.9 Ekip çalışmasına yatkın olduğunuzu ve Vice platformunda 100'e yakın isimle, görev dağılımı yapılmış biçimde uyumlu çalışacağınızı düşünüyor musunuz?

‣ doldurun 

2.7 Vice Online projesi hakkında düşünceleriniz, önerileriniz, "Ben olsaydım şunu da yapardım" dediğiniz ekleme ve çıkarmalarınız nelerdir?

‣ doldurun 

2.8 Herhangi bir GTA V sunucusu veya Vice Online'ın konseptinin nasıl olması gerektiğini düşünüyorsunuz? Siz sunucu planlıyor olsaydınız kafanızdaki model ne olurdu?

‣ doldurun 

2.9 Günlük aktiflik süreniz/ayırabileceğiniz zaman

‣ doldurun 

2.9 Önümüzdeki süreçte (1yıl+) iş, okul, ailevi durumlarınız dahil tüm hayatınızı düşündüğünüzde bu projeye gönüllü olarak ayırabileceğiniz zaman aralığı nedir?*

‣ doldurun 

2.7 Vice Online projesinde zamanla üst seviye ekip üyesi olarak görev almanız halinde avukatlarımız aracılığıyla tarafınıza resmi sözleşme sunulacağını ve bunun kapsamında çeşitli gizlilik ilkelerine bağlı kalmanız gerektiğini biliyor musunuz?

‣ doldurun 

2.8 In-game Admin olarak görev aldığınızı varsayarsak, bir rol esnasında rapor atılmasından dolayı veya tamamen denk gelerek sorun yaşayan iki oyuncunun rolüne denk geldiniz. Kişilerin rol yaparken /do veya /b kanalından birbirlerine imalar yaptıklarını varsayalım ve düşüncenize göre bir taraf direkt olarak "hatalı" ancak rol de devam ediyor. Bu durumda müdahaleniz ne olurdu, nasıl bir yol izlemelerini sağlardınız?
Üslubunuz ve konuşma tarzınızla ilgili örnek veriniz.

‣ doldurun 

2.9 Vice Online projesine sizi dahil etmemiz için eklemek istedikleriniz varsa bize iletin.

‣ doldurun 

• Beğen 1
gönderildi

Başvurularınızı bu alana yeni konu oluşturarak yapabilirsiniz.

https://vice-online.com/forum/420-başvuru-alanı/

Başvurularınızı yalnızca Vice Online Üst Yönetimi görüntüleyebilir ve tüm kişisel bilgileriniz kullanıcı sözleşmemiz gereğince gizli tutulur. 

Misafir
Bu konu kilitlenmiş, mesaj gönderemezsiniz.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası