Jump to content

Merhaba ^^

olimpikkk

Önerilen İletiler

Oluşturuldu:

Arkadaşlar herkese merhaba ben olimpik. Uzun zamandır fivem üzerinden rp yapabileceğim bir sunucu arıyordum. Piyasadaki bütün sunucuların hard rp olmamasından ötürü hiçbiri ilgimi çekmiyordu açıkçası. 8-9 yılını samp üzerinde hard rp bir server'a harcayan birisi olarak (beni tanıyanlar illa vardır aranızdan, ben bi kaçınızı tanıyorum) rp ortamı kaliteli olan bir sunucu arıyordum ve bu sunucuyu buldum. Henüz karakter oluşturup sunucuya giriş sağlamadım bundan önce bir kaç sorum olacaktı hem de tanışmış olurduk. Soracağım soruların cevabını herhangi bir yerde bulamadığım için soruyorum o yüzden cevapları varsa ki eğer beni mazur görün.

Sunucu hardrp olarak mı işleyecek? İllegale bakış açısı şuan nedir? (bununla ilgili konu açılmıştı okudum fakat tatmin etmedi.)

Şimdilik soracağım sorular bu kadar, tekrardan herkese merhabalar. 

gönderildi

Öncelikle vice hayatına hoşgeldin diyerek konuya başlamak istiyorum. Yaptığın seçimi bir oyuncu olarak çok doğru bulduğunu söyleyebilirim. RP açlığını ve bütün ihtiyaçlarını karşılayan bir sunucu olacağını yine bir oyuncu olarak söylüyorum ki, sağlayacaktır. Şimdi ise sorularına gelelim.

> Sunucu hâlihazırda aktif ve HardRP olarak işlemektedir. İllegal'ler için şuanlık çok fazla bir aktivite bulunmamasına rağmen halâ güzel roller çıkıyor. Sonuçta illegal olabilmek için eline sadece silah alman gerekmez değil mi? Birden fazla oluşum bulunuyor ve hangisi rol zevkine uyuyorsa onlara katılabilir ya da ben bir liderim, kendi mahallemi de çok severim diyorsan bir tane de sen oluşturabilirsin. Şunu da unutmamalısın ki ne kadar HardRP ve oyuncu kalitesi güzel olsa da ara sıra çürükler çıkabiliyor ve onlara da denk gelebilirsin. Sonuçta 1000 kişiden 1 tane çürük elbet vardır. Fakat yönetim ekibi bu konuları çok sıkı takip ediyor ve şikayetlerinde (eğer ki mâkul bir sebep ise) karşı tarafa hem gerekli hem de caydırıcı cezayı veriyor.

Başka soruların varsa çekinmeden sorabilirsin. Tekrardan Vice'a hoşgeldin.

gönderildi

Yanıtlar için teşekkür ederim.

Sormak istediğim diğer bir soru daha önce fivem üzerinde rol yapmadım. Bu konu ile ilgili rehber var mıdır acaba? Sesli sohbet sistemi nasıl işliyor, oyuna girip rol yapmak için discord'da bulunmak o an için zorunlu mu vsvs. 

gönderildi

Selam tekrardan,

> Fivem modülünde değiliz, Ragemp modülü üstünde ilerliyoruz. İki modül arasında bayağı bir fark var. Daha önce SAMP oynadığını söylemişsin o yüzden yabancılık çekeceğini sanmıyorum. Fakat modül ile ilgili rehber istersen "https://vice-online.com/forum/13-rehberler/" linkinden inceleyebilirsin.

> Sunucu textbasedrp yani herhangi bir sesli etkileşim bulunmuyorsun, her şey metinler ile ilerliyor. Oyuna girip rol yapmak için ilk başta karakter başvurunu yapmalısın. Oyun içerisinde herhangi bir şekilde discord'da bulunmak zorunda değilsin. 

Başka soruların mevcutsa çekinmeden sorabilirsin.

gönderildi

ooh tamamdır en kısa zamanda şehirdeyim^^ teşekkürler.

gönderildi

Rica ederim, şimdiden iyi roller.

Görüşmeye katıl

Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömüldü.   Bunun yerine bağlantı olarak görüntüle

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası