Jump to content

depresyon, bunalım.

insankasabı63

Önerilen İletiler

evet sayın okuyan. düşüncelerini anlat, nedir bunun ilacı? nasıl kurtulmamız gerekiyor? bir sevdiğime(şimdi birer yabancıyız) dayalı bir konu.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

bunun ilacı vice onlinedır.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

sledgehammer, 3 saat önce yazdı:

bunun ilacı vice onlinedır.

kesinlikle. playin' vice online

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

oyun, evde pineklemek boş iş birader; çık kendine bir iş bul, kafanı dağıtacak insanlarla tanış, paranı kazan, kazandığın gibi ez, gez, toz, gençliğini yaşa. özellikle bir kız için, güzel zamanını heba etmene değmez.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

• VIP

spora başlamak bende işe yaramıştı. insan evde durdukça ister istemez bunalıma giriyor.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Bende aynısını yaşadım. Kötü bir boşluk, her insan yaşamıştır.  Benim yaptığım hatayı yapma ve bunun dermanını farklı şeylerde arayarak o boşluğu doldurmaya çalışma. Güzel, temiz bir arkadaş ortamın var ise onlarla takıl eğlence mekanlarında takıl kafanı dağıt ama semt ortamına çıkma. Zaten eğlence mekanlarında eğer işi biliyorsan bir süre sonra her şeyi unutur farklı biri olarak çıkarsın.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra...
insankasabı63, 10/29/2024 - 7:07 PM yazdı:

evet sayın okuyan. düşüncelerini anlat, nedir bunun ilacı? nasıl kurtulmamız gerekiyor? bir sevdiğime(şimdi birer yabancıyız) dayalı bir konu.

öncelikle geçmiş olsun, bu durumu çoğu erkek yaşamıştır. bir kız için daha önce üzüldüm fakat bu çok derin veya ağır bi yara değildi benim için, hacım sana ve diğer dert yoldaşlarına verebileceğim tek tavsiye bu konuyu kendi içinizde büyütmemenizdir, her dert için geçerli bu. eğer bir derdin varsa ve bunu sürekli düşünmeye kendince büyütmeye başlarsan işin içinden çıkamazsın ağır bir bunalıma girersin, işin sonu bi halat bi sandalyeyle biter : ) ben hayatımda çok şey kaybettim, ağır bir iş kazası geçirdim senelerce çalışamadım, parasız kaldım ve sevdiğim insanları toprağa verdim ama inan yapacak bir şey yok. hayat devam ediyor hacım, bir insan için sakın kendini harap etme geleceğini ve kendi kariyerine odaklan ve DÜŞÜNME en önemlisi buydu. ayrıca eklemeyi unuttuğum bir şey daha var bizzat kendim bazen zihnimi asla susturamam kafam sürekli çalışır hiç durmadan, bazen böyle kafam attığında ve sürekli düşünmeye başlayınca açarım arkadan bi podcast girerim en sevdiğim oyuna (crusader kings3) bir iki saat vakit öldürür düşünmeyi de durdururum, genelde bunu evdeyken yaparım bazen de kulaklığımı takıp dışarda yürürüm o da iyi geliyor.

tarihinde kafkas kartali tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

kafkas kartali, Bir saat önce yazdı:

öncelikle geçmiş olsun, bu durumu çoğu erkek yaşamıştır. bir kız için daha önce üzüldüm fakat bu çok derin veya ağır bi yara değildi benim için, hacım sana ve diğer dert yoldaşlarına verebileceğim tek tavsiye bu konuyu kendi içinizde büyütmemenizdir, her dert için geçerli bu. eğer bir derdin varsa ve bunu sürekli düşünmeye kendince büyütmeye başlarsan işin içinden çıkamazsın ağır bir bunalıma girersin, işin sonu bi halat bi sandalyeyle biter : ) ben hayatımda çok şey kaybettim, ağır bir iş kazası geçirdim senelerce çalışamadım, parasız kaldım ve sevdiğim insanları toprağa verdim ama inan yapacak bir şey yok. hayat devam ediyor hacım, bir insan için sakın kendini harap etme geleceğini ve kendi kariyerine odaklan ve DÜŞÜNME en önemlisi buydu. ayrıca eklemeyi unuttuğum bir şey daha var bizzat kendim bazen zihnimi asla susturamam kafam sürekli çalışır hiç durmadan, bazen böyle kafam attığında ve sürekli düşünmeye başlayınca açarım arkadan bi podcast girerim en sevdiğim oyuna (crusader kings3) bir iki saat vakit öldürür düşünmeyi de durdururum, genelde bunu evdeyken yaparım bazen de kulaklığımı takıp dışarda yürürüm o da iyi geliyor.

Cio - Bu Abi Biri mi? - YouTube

@kafkas kartali aynen öyle tertip dediğin gibi bir insan için kendimizi harap etmeye gerek yok bu yazdığını bir yere not ettim alıştım konuyu açtığımdan bu yana artık daha hafif seyrediyor

tarihinde insankasabı63 tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Yalnızlık...

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

hayatımın çok önemli bir kısmını depresyon ve bunalımla geçiren & hayatını boş beleş şeylere boşu boşuna harcamış biri olarak;

bunu tamamen "atlatmanın" yolunu henüz keşfedebilmiş değilim. çok yüksek ihtimal sevgi ve saygıdan geçiyor ama hislerimi tamamen kaybettiğimi düşündüğüm için sevgi tarafını bir kenara bırakarak saygı tarafıyla idare ediyorum.

evet, hayat zor çünkü türkiye'de yaşıyoruz. her yerinden bir sorun akıyor ancak akıl sağlığımızı kaybetmek istemiyorsak bunu dert etmememiz, hayatı takmamamız gerekiyor. nefes alıyor musun? alıyorsun. hayat bu kadar basit aslında... kendine saygı duymayı öğrendikten sonra hayattan keyif alabiliyorsun.

ve eğer askerliğini yapmadıysan bedelli de olsa askere gitmeni öneriyorum. her erkeğin yaşaması gereken bir tecrübe. askerden geldikten sonra sıkıntılarımı büyük ölçüde atlattığımı, git gide iyileştiğime inanıyorum. hayattaki en büyük engellerimi bir bir aşıyorum, sadece bir tane kaldı, yılbaşında bunu aşacağım inşallah...

senin de hayatında engeller varsa onları aşmanın yolunu düşünmekle işe başlayabilirsin. düşündükten sonra gerisi geç de olsa gelebiliyor. ben böyle böyle iyileşmeye çalışıyorum, %65 civarında iyileştiğime inanıyorum... %80 bana yeterli, kalan %20'yi ilişki yaşamaya bağladım ama o da fuzuli. kimse dört dörtlük değil.

insanlara muhtaç değiliz, hiç birimiz.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Görüşmeye katıl

Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömüldü.   Bunun yerine bağlantı olarak görüntüle

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• olimpikkk
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası