Jump to content

Kavga Rolleri Nasıl Olmalı ?

Önerilen İletiler

Oluşturuldu: (düzenlendi)

Kavga/Tartışma Rolleri Nasıl Olmalı ?

Az önce forumda gördüğüm ve oyun içinde çok rastladığım bir olaya değinmek istiyorum. Kavga rolü yaparken olayı bir anda tartışmadan çıkarıp.

X:Bir anda yumruk atmaya başlar.

Gibi bir yazı yazarak karşındaki daha ne olup bittiğini anlamadan harekete geçip dövmeye başlayan çok kişi gördüm ve yaşadım bu olaylar rollere direk bir şekilde zarar vermiyor sonuçta karakter tek yumrukta bayılmıyor fakat ansızın ve eksik gelişen bir olaymış gibi geliyor. Kavga rollerinde ilk önce duygu ve durumu yansıtacak hareketlerle olayı kızıştırmaya veya yatıştırmaya doğru çekilmeli. Karşınızdakine bir anda saldırmak yerine.

X:Saldırmak için yumruğunu sıkar ve yüzü gergin bir hal alır.

Y:Karşısındakinin gerildiğini anlar ve saldırmak için bir hareket bekler/saldırmak için hamle yapar.

Gibi bir şekilde olsa hem rol daha iyi yansımasına ve daha gerçekçi bir atmosfer yaratacağını düşünüyorum. 

Daha giriş bölümünden direk sonuca geçiyor çoğu kişi. Bu gerçek hayatta birinin bana mı baktın mevzusundan olay çıkarması gibi saçma bir olay.En azından rolleri bir nebze olsun düzelteceğini düşünüyorum kendi fikrimce. Siz ne düşünüyorsunuz bu konudaki fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

tarihinde lLastorosa tarafından düzenlendi
gönderildi

dostum ne yaparsan yap yetersiz rol bilgisine sahip kullanıcılar olduğu sürece bu kavga rollerine çeki düzen veremezsin. birliği olmayan ama sokak sahiplenme rolü yapan kişiler /me adama dalar emotesi ile saldırıyor şikayet bile açmıyorum toksiklikleri ile uğraşacak enerjim yok. kavga rolleri bence düzeltilebilecek bir olay değil. Yine de bahsettiğin gibi olsa tadından yenmez ama dediğim gibi profilde kişiler olunca çok bir şey fark etmiyor

gönderildi
olimpikkk, 8 saat önce yazdı:

dostum ne yaparsan yap yetersiz rol bilgisine sahip kullanıcılar olduğu sürece bu kavga rollerine çeki düzen veremezsin. birliği olmayan ama sokak sahiplenme rolü yapan kişiler /me adama dalar emotesi ile saldırıyor şikayet bile açmıyorum toksiklikleri ile uğraşacak enerjim yok. kavga rolleri bence düzeltilebilecek bir olay değil. Yine de bahsettiğin gibi olsa tadından yenmez ama dediğim gibi profilde kişiler olunca çok bir şey fark etmiyor

Bende aynı fikirdeyim olaya win almak veya almamak olarak bakılıyor sadece

Görüşmeye katıl

Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömüldü.   Bunun yerine bağlantı olarak görüntüle

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası