-
Konuyu Görüntüleyenler 0 kullanıcı
- Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
Duyurular
-
En Çok Katkı Verenler
-
Konular
-
-
-
İletiler
-
Yazan: AciliLahmacun · Oluşturuldu:
Oluşturuldu: Haziran 5 (düzenlendi) LSFD NO:22 MEDİKAL VAKA RAPORLAMA MAĞDUR VE VATANDAŞLIK HAKLARI GEREĞİNCE DOSYAYI KOPYALAMAK, ÇOĞALTMAK YA DA PAYLAŞMAK YASAKTIR. A) PERSONEL VE DOSYA BİLGİSİ TARİH VE SAAT 09.11.24 22.20 İSİM SOYİSİM Saoirse Kostin KİDEM Firefighter III KİŞİ NO #24320 B) VAKA VE YARALI BİLGİSİ EKİP KODU RA-4 İSİM SOYİSİM Micheal Howell LOKASYON Downtown Vinewood YARA TÜRÜ Açıklık OLAY ÖZETİ 09.11.2024 tarihli, 21.50 civarında, Downtown Vinewoodda yaşanan olayda görev aldım. Çavuşun telsiziyle görevi üstlendim. Olay yerinde tek yaralı vardı. Kolundaki açıklığa tampon uyguladım. Sonrasında travma bandajı ile sardım. Yaralarını temizledikten sonra vitallerini ölçtüm. 22.15 gibi PHMC sevki geçekleşti. -
Yazan: sledgehammer · Oluşturuldu:
Michael Howell, Detaylı Bilgileri Sisteme Kayıt Zamanı: 09.12.2024 Numarası: 776910 Ad Soyad: Michael Howell Cinsiyet: (X) Bay ( ) Bayan Doğum Yeri: Santos Doğum Tarihi: Kan Grubu: AB Boy/Kilo: 1.85 - 65 Doktoru: Adrianna Montgomery Kullandığı İlaçlar: Geliş Tipi: ( ) Randevulu (X) Randevusuz Kayıt oluşturan Doktor: Adrianna Montgomery Rütbesi: Uzman Doktor İmza: -
-
Yazan: .Kurt. · gönderildi
Kıyak bir tanıtım rollerde görüşmek üzere -
-
UCP
Vice-Online kullanıcı kontrol paneli için kısayollara buradan ulaşabilirsiniz.
WIKI
Vice-Online Wiki sayfasında sizler için hazırladığımız rehberlere göz atabilirsiniz.
FORUM
Vice-Online forumundaki önemli konuların kısayoluna buradan ulaşabilirsiniz.
Önerilen İletiler
Görüşmeye katıl
Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.