Duyurular
-
En Çok Katkı Verenler
-
Konular
-
-
-
İletiler
-
-
-
-
-
Yazan: OMG İts Vivi · gönderildi
@BUTCHERSD Yorumunuz için teşekkürler ancak bu şikayette ikinci bir kişinin savunma, açıklama yapmasına gerek yok. Her ihlalde şikayet açan birisi değilim ancak burada açmam gerekti, bi' ihtimal ile drop yediğini düşünelim ve bu drop yüzünden bana çarptı akabinde Desmond karakteri bir şey olmamış gibi aracını sürmeye devam etti. Drop yiyip çarpsa da benim aracım öne gider, gitti zaten. Desmond karakteri kaza rolü sergilemeden sürüşünü devam ettirdi, çarpması ile aracımın ilerleyip durduğunu gördüğünü düşünüyorum. Olay Desmond karakterinin gelip çarpması değil, çarpıp hiç sorgulamadan ve kaza rolü yapmadan devam etmesi. Çarpmasının ardından hiç geri gelip sormadı, role girmedi. Aynı yerde dönmeye devam etti, PD kısmına gelirsek ikinci ekranda video izlemem. Videoda sesi mevcut zaten, ana ekrana bakmadığım için PD'in yazdığını görmüyorum. Olay burada PD'in ilerleyin demesi de değil. Çarpıp hiç sorgulamadan, role girmeden ilerlemesi. Ufak bir role girseydi şikayet açılmayacaktı. Bu ilk şikayetim zaten, herkese şikayet açan birisi değilim, şahsen aramızda konuşup çözümleyen birisiyim. Ayrıca son olarak yorumun ve görüşün için teşekkürler.
-
UCP
Vice-Online kullanıcı kontrol paneli için kısayollara buradan ulaşabilirsiniz.
WIKI
Vice-Online Wiki sayfasında sizler için hazırladığımız rehberlere göz atabilirsiniz.
FORUM
Vice-Online forumundaki önemli konuların kısayoluna buradan ulaşabilirsiniz.
Önerilen İletiler
Görüşmeye katıl
Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.