Jump to content

MUTLU YILLAR VICE!

Vice Online

Önerilen İletiler

gönderildi

Yine yapıyoruz

gönderildi

biletleri hazırlayın

gönderildi

GOD DAMN

• VIP+
gönderildi

nice

gönderildi

yılbaşı vice'da geçer

gönderildi

Mutlu yıllar Vice

gönderildi

mutlu yılbaşıları

gönderildi

merry xmas

gönderildi

xmas vice

Görüşmeye katıl

Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömüldü.   Bunun yerine bağlantı olarak görüntüle

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • En Çok Katkı Verenler

• Konular

•  

• İletiler

• weedGod
    • weedGod
    • UnderJR23
    • myrtle
    • OMG İts Vivi
      @BUTCHERSD Yorumunuz için teşekkürler ancak bu şikayette ikinci bir kişinin savunma, açıklama yapmasına gerek yok. Her ihlalde şikayet açan birisi değilim ancak burada açmam gerekti, bi' ihtimal ile drop yediğini düşünelim ve bu drop yüzünden bana çarptı akabinde Desmond karakteri bir şey olmamış gibi aracını sürmeye devam etti. Drop yiyip çarpsa da benim aracım öne gider, gitti zaten. Desmond karakteri kaza rolü sergilemeden sürüşünü devam ettirdi, çarpması ile aracımın ilerleyip durduğunu gördüğünü düşünüyorum. Olay Desmond karakterinin gelip çarpması değil, çarpıp hiç sorgulamadan ve kaza rolü yapmadan devam etmesi. Çarpmasının ardından hiç geri gelip sormadı, role girmedi. Aynı yerde dönmeye devam etti, PD kısmına gelirsek ikinci ekranda video izlemem. Videoda sesi mevcut zaten, ana ekrana bakmadığım için PD'in yazdığını görmüyorum. Olay burada PD'in ilerleyin demesi de değil. Çarpıp hiç sorgulamadan, role girmeden ilerlemesi. Ufak bir role girseydi şikayet açılmayacaktı. Bu ilk şikayetim zaten, herkese şikayet açan birisi değilim, şahsen aramızda konuşup çözümleyen birisiyim. Ayrıca son olarak yorumun ve görüşün için teşekkürler. 
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası