Jump to content

Çelik

Valyria

Önerilen İletiler

• Partner
Oluşturuldu: (düzenlendi)
e82wpgl.png
Merhaba, ben Çelik. Çok küçük yaşlarda Samp'ın çeşitli roleplay sunucularında roleplay serüvenine başladım. Roleplay'e başlayan abilerimle acemiydim ve zamanla onlarla birlikte roleplay kurallarına alıştım ve onlarla birlikte roleplay'i öğrendim. Bunlardan birisi Kaan Cebeci'ydi. Onunla birlikte roleplay dünyasına adımımı attım ve çoğunlukla onunla zaman geçirdim. Kaan abimle çeşitli sunucularda ve Vice Roleplay sunucularında onlarca birlik açtık ve yönettik. Bana verdiği katkılardan dolayı ona minnettarım. Sadece Kaan abimin çatısı altında kalmadım, Vice Roleplay sunucusunun içinde bir çok oluşumda yer aldım ve güzel insanlar edindim. İlerleyen zamanlarda, senelerdir arkadaşlığımızı sürdürdüğüm dostlarımla birlikte çeşitli sunucularda rollerim oldu ve bana dostluğun, paylaşmanın ve grup olmanın anlamını öğrettiler. Onları da etiketlemesem olmazdı; @ozigner@loki01@Crushbandik@Kokain İyi anlaştığım insanlar oldu, haliyle iyi anlaşamadığım insanlar da oldu, insanlık hali. Hayatımdan biraz bahsedecek olursam; yirmi yaşına basmış bir ergenim. Bu yaşıma kadar en çok etkilendiğim hobi, muhteşem Türk tarihine olan ilgimdir. Sağlıktan yana yüzü gülmeyen bir insanım, bipolar bozukluk ve Stevens-Johnson sendromum var. Bunu arkadaş ortamlarında çoğu kişi söylemememi ister, ancak kimseden gocunacak ve utanacak bir halde değilim. Dalga geçenler, hobbitlerinde bir gram beyin hücresi varsa kullanmalarını tavsiye ederim. Yanlış anlaşılmasın, arkadaş ortamında bir kere bile bulunduysanız bu durumu anlayabileceğinizi varsayıyorum. Eğer bir gün benimle tanışırsanız, çok komik, espritüel, paylaşmayı seven ve arkadaş canlısı birisi olduğumu anlayabilirsiniz. İyi günler dilerim ve iyi forumlar!

tarihinde Valyria tarafından düzenlendi
gönderildi

Piyasanın aslanlarından; kaliteli ve adam gibi adamdır. Senelerdir tanırım, birliğimde olduğu için kendimi şanslı hissediyorum desem yalan olmaz. Beraber daha nice senelere kardeşim 🤝

gönderildi

Üç yıldır arkadaşım, dostum, kardeşim bilirim. Sanal diyip geçmeyin, başına bir şey gelse buradan şehir değiştirip yanına giderim. Allah herkesin karşısına böyle kaliteli kişilikler çıkartsın.

gönderildi (düzenlendi)

Enfes bir şey bu!

tarihinde nadasbag tarafından düzenlendi
gönderildi

Yakın zamanda çevreme giren kardeşim, aslan hayatsızım benim. Çok yakın zamanda güzel dostluklar inşa ettik sizinle, sizinle tanıştığım ve bu dostlukları ilerlettiğim için şanslı hissediyorum kendimi.

gönderildi

Çete mete değil ha arkadaş.

gönderildi

Recep İvedik fanı arkadaşım. Severim kendisini. 

• 2 hafta sonra...
gönderildi

Paşama bak be 

• 1Ay Sonra...
  • Partner
gönderildi

Kaliteli Adam, iyi rol yapıyor takip edin.

Görüşmeye katıl

Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömüldü.   Bunun yerine bağlantı olarak görüntüle

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası