Jump to content

Roleplay Hayatınızda Nasıl Yol İzlemeyi Seviyorsunuz ?

Önerilen İletiler

Guest kingcashlaxiyan
Oluşturuldu:

Merhabalar, forumun amaçı insanları tanımak, güzel sohbetler ve yeni rol fikirleri ortaya çıkarmaktır.  Nasıl rol yapmayı seviyorsunuz? Mesela illegal karakter yönetiyorsunuz bu karakteri nasıl şekillendirmeyi seçersiniz? Sürekli olarak illegal mi yaparsınız yoksa bulunduğunuz sunucuyu çeşitlendirmek adına eksiklikleri mı tamamlarsınız? 
Örnek: X Kişisi sadece bar işletmesi açmayı sever ve roleplay hayatı boyunca bu tarz işletme kovalar ama başka bir X kişisi sunucuda farklı farklı yapılanmalar kurar, farklı işleyişler yapmaya çalışır. ( Rave etkinlikleri, inşaat çalışmaları vs vs.)

• 2 hafta sonra...
gönderildi

Bir karakteri canlandırırken karakter gibi düşünmek önemli. Bunun için de karakterin kurgusu olmalı. Güzel isim bulmaya çalışmaktan çok karakterin kökeni, ailesi gibi konulara çok daha dikkat edilmeli. 

Karakter gelişiminin çoğu aşaması oyun içerisinde yaşadığı olaylardan oluşuyor. Bu sebeple kurgu yaparken "polis olacak" (polislik örnek) tarzı değil de, "polis olmayı düşünüyor" tarzı hareket edilirse o karakterden zevk alabilirsiniz. Zamanında kendiliğinden gelişen taksici bir karakter ile, OOC bir ilgim bile yokken polisliğe adım atmıştım mesela.

Tabii oyun oynadığımızı da unutmamak lazım. Karakterlerinizin aşırı keskin sınırları olursa zamanla alacağınız zevk de kaybolur.

gönderildi

Her anını yaşayarak, ne demek istiyorum? 

Duşundan tutun, yemek hazırlamasına kadar, ondan tutun yatağını toplamasına kadar...

Bence bu tür şeylere fazlasıyla özen gösterilmeli, evet; oyun oynuyoruz. Ancak bunun bir rol yapma oyunu olduğu gerçeğini değiştirmiyor. 

Kısacası; herkes SIMS kafasında oynamak zorunda değil, ancak tavsiye derim. Fazlasıyla eğlenceli oluyor! 

gönderildi

yapmam dediğim rolleri yapıyorum, nasıl bir yol bende emın degilim

• 1Ay Sonra...
gönderildi

Ben de bu 2013 sonrasında yenilikçi rollere girmeliyim dememle başladı. Herkesin burun kıvırdığı alanlardı. Buradaki niyetim herkesden farklı bir şey yapmak, göz önünde olmaktı ki oldu da. 

İnsanın içinde olacak kardeşim. 

gönderildi

Ben büyük bir Scorsese hayranı olarak onun senaryoları gibi genellikle zekice yazılmış, şiddetli bir akışı olan en önemlisi gerçekçi ve entrikalarla dolu yol izlemeyi severim. 

Görüşmeye katıl

Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömüldü.   Bunun yerine bağlantı olarak görüntüle

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası