Jump to content

Ozi

Önerilen İletiler

Oluşturuldu:

Merhaba, ben Ozi. Aslında bu benim bir tür mahlasım, aynı zamanda amatör olarak rap yapıyorum. Çok küçük yaşlardan beri SA:MP ve MTA gibi roleplay oyunlarında oynadım, benim için en çok zevk veren şey roleplay olmuştur. Hayatımın her bir köşesinde elbette sosyalleşmeye çalıştım, hatta bir keresinde on dört kilo vermiştim fakat sanırım roleplay olmazsa olmazlarımdan bir tanesi şu zamanlarda. On sekiz yaşındayım, Antalya'da yaşıyorum. Rap yapmaya ise yaklaşık dört ay önce başladım fakat @Akineton yani yaklaşık üç-dört yıllık can kardeşim bana bu üç yıl boyunca hep rap yapmamı önermişti, geçen sene lise sondayken Türkiye geneli liselerarası 100. Yıl temalı şiir yarışmasında Türkiye'de üçüncü olmuştum, sanırım benim rap konusuna ikinci adımım bu başarımla gerçekleşti. İlk adımım ise bundan daha eskiye dayanıyor, ortaokul yıllarımda Hidra'nın şarkılarını söyleyerek okuluma yürürdüm, şimdilerde ise daha çok No.1, Karaçalı, Stabil, Sagopa, Mirza Meltem dinlerim. Rap konusunda oldschool takılmam aslında sadece rap için geçerli değildir, benim hayatım yenileri yaşayıp daha sonra o yenileri eskiye büründürüp onları özlemek ile geçti, hayat sonuçta. Biraz fazla depresif konuşmuş olabilirim, ortamda genelde samimiyeti yakalarsam o ortamda arkana yaslanıp keyif alıyorsun, böyle de biraz egolu mu oldu? Her neyse, hayat işte.. Bazen bana "Daha yeni reşit olmuşsun, ne bu depresiflik?" diye sorarlar, bu benim bir şey yaşadığımdan değil, nedir ki? Altı üstü dört kere aldatıldım, evime haciz geldi, annemle babam ayrıldı üvey baba edindim ve en ağırı ne biliyor musun? Fanatik bir Fenerbahçeliyim. Her neyse birazcık mutluluk ve başarımlarımdan bahsedelim, insanlar benim dostluğumu ve samimiyetimi severler genelde. Mesela @Crushbandik, kendisi Çelik'den önce tanıştığım birisiydi o zamanlar biz MTA'da tanıştık, eleman şuan prodüktörlüğümü üstleniyor, ne garip değil mi? Şimdilerde yeni dostluklar ediniyorum, fakat bir yandan eksiltiyorum. Çoğu erkek çocuk gibi benimde futbol hayatım oldu, fakat oldukça başarısızdı. Küçükken evimizin tam yanında olan Trabzonspor'a ait bir futbol okuluna kayıt oldum, iki bacağımda menisküs çıktı ve futbolu bıraktım. Aradan yıllar geçti, lise zamanlarıma geldik ve liselerarası futbol takımına seçilmiştim, çok heyecanlıydım. Kaburgam çatladı, futbolu ömrüm boyunca bırakmak zorunda kaldım, anca halısahalardan halısahalara. Şimdilerde ise dershaneye gidiyorum, üniversite sınavına tekrardan çalışıyorum fakat biraz dümenden, asıl mesele Vice birader. Her neyse, senin o güzel gözlerini fazla yormayalım. Burası devam edecek, şimdilik görüşürüz.

i908zzp.png

gönderildi

Yeni tanıdığım, aşırı kaliteli adamlardandır. Birlik üyem olduğu için kendimi şanslı hissediyorum. Adam gibi adamdır.

• Partner
gönderildi

Kendisi, internet aleminde tanıdığım kardeşlerimden birisidir. İnternetteki bir üvey kardeşi de benim. Kendisi, çok sevdiğim ve değer verdiğim kişilerdendir; çok severim. Hayata dair tüm kariyerlerinde başarılar diliyorum kendisine.

gönderildi

Kendisi çok tatlı bir insandır bizzat tanıştığım için gönül rahatlığı ile söyleyebilirim bir babadır bizim için 🤪

gönderildi

Bombo

gönderildi

İlk metinde amatör olarak rap yaptığımı söylemiştim, yaklaşık yedi saat önce "Benim Kimsem Yok" parçası yayınlandı. Yorumlarınızı merak ediyorum gençlik.

gönderildi

içimiz karardı be kardeşim...

💯💯💯

• Beğen 1
  • Üzücü 1
gönderildi

YASİYORUM

Görüşmeye katıl

Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömüldü.   Bunun yerine bağlantı olarak görüntüle

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası