Jump to content

Uzun sure sonra tekrar donmek

Önerilen İletiler

Oluşturuldu:

uzun sure sonra oyuna tekrar baslamaya karar veriyoruz ekiple 🙂 ne oldu ne bitti ne degisti bizi aydinlatacak genel bilgi saglayacak yakısıklı mı yakısıklı kardeslerimizden yanitlari bekliyorum

gönderildi

Hg toffy

gönderildi
Toffy, 15 saat önce yazdı:

uzun sure sonra oyuna tekrar baslamaya karar veriyoruz ekiple 🙂 ne oldu ne bitti ne degisti bizi aydinlatacak genel bilgi saglayacak yakısıklı mı yakısıklı kardeslerimizden yanitlari bekliyorum

silah geldi onun dısında aynıymıs bende öyle duydum

gönderildi

Silahlar şehre yavaş yavaş indi, Şehir Attardi ve Dick arkasında bölündü. Bunun dışında her şey stabil

gönderildi
metamfetamin, 1/2/2025 - 1:41 PM yazdı:

silah geldi onun dısında aynıymıs bende öyle duydum

ErebusTheDarkness, 21 saat önce yazdı:

Silahlar şehre yavaş yavaş indi, Şehir Attardi ve Dick arkasında bölündü. Bunun dışında her şey stabil

sadece betasına katıldıma🙂 oynamaya daha fırsat olmamisti silahlar geldiyse bizim gelme zamanimiz gelmis demekki

gönderildi
Toffy, 3 saat önce yazdı:

sadece betasına katıldıma🙂 oynamaya daha fırsat olmamisti silahlar geldiyse bizim gelme zamanimiz gelmis demekki

İmparator ozkleinin selamı var toffy önce bize ulasacan izahat alacan

gönderildi
thc, 21 dakika önce yazdı:

İmparator ozkleinin selamı var toffy önce bize ulasacan izahat alacan

sen kimdin aslanim arapca marapca sekilli sukullu kelimeler kullanıp sov mu yapıyon allahtan baska kimseye müracaat etmeyiz biiznillahh. 

gönderildi
Toffy, 31 dakika önce yazdı:

sen kimdin aslanim arapca marapca sekilli sukullu kelimeler kullanıp sov mu yapıyon allahtan baska kimseye müracaat etmeyiz biiznillahh. 

İyi tanırsın aslanım bizi ::) namımız yeter. 

gönderildi

Başarılar dilerim.

Görüşmeye katıl

Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömüldü.   Bunun yerine bağlantı olarak görüntüle

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası