Jump to content

Boris Walker | POLİCE OFFİCER II

Önerilen İletiler

Oluşturuldu: (düzenlendi)

vconline_961b1e3a26f6485c397f765d75dc377
                                                                                                                                                                                                                        Boris Walker
                                                                                                                                                                                                                           Officer II

Merhaba, benim adım Boris Walker. 1996 yılında Almanya'nın Köln şehrinde dünyaya geldim. Şu anda 27 yaşındayım ve Los Santos Polis Departmanı'nda görev yapıyorum. Halkla İlişkiler bölümünden mezun olduktan sonra, insanlarla etkili iletişim kurma becerilerimi farklı bir alanda değerlendirmeye karar verdim. Bu karar beni polis olmaya yönlendirdi.

Polis memuru olma yolculuğum, hayatımdaki bir dönüm noktasıyla başladı. Kardeşim, 20 yaşındayken bir trafik kazasında hayatını kaybetti. Bu trajik olay, beni derinden etkiledi ve trafik güvenliği konusunda bir fark yaratma isteği doğurdu. Onun anısına, Los Santos Trafik Birimi'nde görev almayı hedefliyorum.

Los Santos’un kaotik trafiğinde düzeni sağlamak, insanların güvenliğini temin etmek ve daha bilinçli bir topluluk oluşturmak için elimden geleni yapıyorum. Amacım, kimsenin benim yaşadığım acıyı yaşamamasını sağlamak. Kardeşim her zaman benim ilham kaynağım oldu ve onun hatırasını her gün daha iyi bir dünya için çalışarak yaşatıyorum.

Kendimi sorumluluk sahibi, kararlı ve iletişim konusunda güçlü biri olarak tanımlıyorum. İşimin gerektirdiği disiplin ve empati, her gün görevimi daha da tutkuyla yapmamı sağlıyor. Los Santos gibi büyük ve hareketli bir şehirde çalışmanın zorluklarını seviyorum; bu zorluklar beni daha iyi bir polis memuru olmaya itiyor.

Her gün daha güvenli bir Los Santos için çalışırken, hayalim daha büyük bir fark yaratmak ve toplumu bilinçlendirmek. Çünkü biliyorum ki, küçük bir değişiklik bile birinin hayatını kurtarabilir.

9td78r6.jpg

CHAPTER II

Çaylaklık dönemini atlatıp Police Officer II rütbesine geçtikten sonra her şeyin yolunda gittiğini düşünüp kısa sürede Traffic Enforcement Divisiyon başvurusunu yaptım, artık her şeyin benim için daha iyi olacağını düşünüyorum, bu yolda bir çok ortak kaybettim ve bir çok kişiyi elenirken gördüm, ama benim için her şey yeni başlıyor.

SLO Alverez'in dediği hala aklımdan çıkmıyor, "CEHENNEME HOŞGELDİN!" görevimde bunu bir çok kez fark ediyor ve düzeni sağlamak için en iyi şekilde çalışıyor, öğreniyor, uyguluyor ve kendimi geliştiriyorum, Ortağım Albert McFallen aklımdan çıkmıyor, ben sözümde durdum ve akademiyi iyi bir şekilde bitirdim.

Bunu onunda görmesini dilerdim, şehir ne kadar kötü olsa da iyi ilişkiler ve dostluklarda ediniyorum. Albert'in kaybı bana ölen kardeşimi hatırlatıyor bunu düşünmeyip görevime odaklanmaya çalışıyorum, zor zamanları en iyi şekilde atlatmak için sürekli çalışıyorum, bir çok yeni yüz tanıyor ve şehri benimsiyorum.

Evet burası Los Santos ve karşınızda Boris Walker!

tarihinde Rusian tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
gönderildi

Güzel tanıtım, başarılar. 

• Beğen 1
gönderildi

Severizz

• Beğen 1
gönderildi

başarılar

• Beğen 1
  • 2 hafta sonra...
gönderildi

CHAPTER II eklendi. 

gönderildi

güzelmis eline saglik, basarilar

• Beğen 1
gönderildi

adam

• Beğen 1
gönderildi

Favorilerden

• Beğen 1
gönderildi

Kel falan ama seviyoruz

• Beğen 1
gönderildi

SEVERİZ.

• Beğen 1
Misafir
Bu konu kilitlenmiş, mesaj gönderemezsiniz.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası