Jump to content

KÖŞE YAZISI: LSSD SOKAK YARIŞLARINA GÖZ YUMUYOR!

Önerilen İletiler

Oluşturuldu: (düzenlendi)
Haberler           Dergiler       Videolar     Makaleler     İletişim     Mağaza                                                        -REDLINE-                                                  Kayıt  Ol   Giriş Yap

GearGazette Menu Banner

LSSD SOKAK YARIŞLARINA GÖZ YUMUYOR!

DA2frZ.png07.01.2025

Köşe Yazısı

07.01.2025, saat 22:00 sularında birkaç otomobil tutkununun düzenlediği bir araba buluşmasına katıldım. Buluşma, şehrin dışında, Tongva Vadisi'nde yer alan bir yolda gerçekleşti. Küçük bir park alanına sahip bir işletmenin önünde toplanmıştık. Bölgede diğer medya kuruluşları ve güvenliği sağlamak amacıyla LSSD (Los Santos Şerif Departmanı) üyeleri de bulunuyordu.

Bir süre sonra, LSSD ekipleri yavaş yavaş bölgeden ayrılmaya başladı. Bu durum dikkatimi çekti. Tam o esnada biri tarafından anons yapıldı: "Yarışa katılacak olan adını yazdırsın." Bu anonsu duyunca, LSSD'ye bağlı bir çavuşun yanına gittim. Aynı zamanda diğer medya kuruluşlarından bazı kişiler de benim sorduğum soruyu sormuştu. Çavuş, sert bir tavırla bana dönerek, "Duymadın mı?" diye karşılık verdi. Sorduğum soru basitti: "Sokak yarışı yapıyorlar, ilgilenecek misiniz?"

Bu sorunun ardından arkamı döndüm ve LSSD ekiplerinin araçlarına binerek bölgeden ayrıldığını gördüm. San Andreas Eyalet Trafik Kanunu'nun 2.9. maddesine göre sokak yarışı yapmak açıkça yasadışıdır. Ancak LSSD'ye bağlı bir çavuşun olaya müdahale etmemesi düşündürücüydü.

Bu ne kadar doğru? Trafik kazalarını önlemek ve yasaların çiğnenmesine engel olmak LSSD'nin görevi değil mi? Sokak yarışlarının yaratabileceği tehlikeler ortadayken, böyle bir ihmal kabul edilebilir mi?

LSSD'den bu konuda bir açıklama bekliyor olacağım. Kamuoyunun güvenliği için bu tür olaylara daha fazla hassasiyet gösterilmesi gerektiğine inanıyorum.

© 2024 RedLine | Tüm Hakları Saklıdır 

tarihinde W0LV3 tarafından düzenlendi
gönderildi

Kullanıcı adı:
Yorum:

gönderildi

Kullanıcı adı: kcall
Yorum: karışacak güçleri yoktur belki.

• 3 hafta sonra...
gönderildi

Kullanıcı adı:lssd
Yorum:birkaç serserinin eğlenmesine izin veriyoruz sadece 

• 4 hafta sonra...
gönderildi

Kullanıcı adı: n0n4me
Yorum: bu tamamen sheriff departmanını karalama.kampanyasi. baska.bir sey.degil. hepsi islerini gayet duzgun yapan, bu tarz şeylere göz yummayan ve kanun bazında cezalandıran, memur topluluğu. haber tamamen karalama kampanyasi.

• VIP
gönderildi

Kullanıcı adı:michal
Yorum:ne saçma bir haber ya, bu haberi kim yaptı 😄

• 4 hafta sonra...
gönderildi

Kullanıcı adı: diasy
Yorum: İnsanların araç sevdalarını yansıtacak pistler olmazsa sonuç bu olur

Görüşmeye katıl

Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömüldü.   Bunun yerine bağlantı olarak görüntüle

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası