Jump to content

Avukat Riley Larsen

Önerilen İletiler

Oluşturuldu:

Riley Larsen

Avukat II - Spencer&Partners LLP

Biyografi:  
Riley Larsen, 28 Temmuz 1997'de Paris, Fransa'da, sevgi dolu ve varlıklı bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Babası tanınmış bir mimar, annesi ise saygın bir sanat küratörüydü. Riley, büyürken en iyi fırsatlara sahip oldu. Kültür, sanat ve eğitimle çevrili olan Riley, hızla keskin bir zekâ ve dünyaya dair doğal bir merak geliştirdi. Riley, küçük yaştan itibaren derslerinde çok başarılıydı. Özellikle dil ve tarih konusunda büyük yetenek gösterdi. Ebeveynleri, Avrupa'nın farklı yerlerine sıkça seyahat ederek onu farklı kültürler ve tarihi yerlerle tanıştırdılar. Bu deneyimler, Riley'nin bir gün kendi başına yurt dışında yaşamayı ve dünyayı keşfetmeyi hayal etmesine ilham verdi. Riley büyüdükçe, hedefleri daha da büyüdü. Paris'te prestijli bir liseye gitti ve burada sadece akademik olarak değil, aynı zamanda ders dışı faaliyetlerde de başarılı oldu. Birden fazla dili akıcı bir şekilde konuşmayı öğrendi, münazaralara katıldı. 18 yaşına geldiğinde, Riley Fransız eğitim sistemindeki başarısı sayesinde çeşitli burslara başvurdu ve nihayetinde New York'taki saygın bir üniversiteden kabul aldı. Amerika'ya taşınmak Riley için büyük bir adımdı; ailesinden, arkadaşlarından ve alışkın olduğu Fransız kültüründen uzak kalacaktı. Ancak hukuk alanında kariyer yapmak için Amerika'nın sunduğu fırsatlar onun gözünü korkutmaktan ziyade heyecanlandırıyordu. New York’a adım attığında, Riley büyülenmişti. Şehrin enerjisi, her köşesinde duyduğu farklı diller, farklı kültürlerin birleştiği bu dev metropol, onun gözünde tam da hayal ettiği gibi bir özgürlük ve çeşitlilik ortamı sunuyordu. İlk başlarda dil farklılığı ve kültürel farklar nedeniyle zorluklar yaşasa da, kısa sürede bu yeni ortamda kendine güvenini kazandı. Amerikan hukuk sistemi, Fransa’daki eğitiminden çok farklıydı ve bu farklılık Riley için hem bir öğrenme süreci hem de heyecan verici bir keşifti. Riley, derslerinde oldukça başarılıydı ve özellikle anayasa hukuku ile insan hakları derslerinde kendini gösteriyordu. Profesörleri, onun Fransa’dan getirdiği bakış açısını ve entelektüel birikimini takdir ediyorlardı. Bir yandan derslerine odaklanırken, diğer yandan gönüllü projelerde çalışarak topluma katkı sağlamaya da devam ediyordu. Mezun olduktan sonra ise farklı farklı Amerika eyaletlerinde yaşadı. En sonunda ise Los Santos'a taşındı ve bundan sonra hayatını burda sürdürecekti.

gönderildi

5 Aralık 2024 Richard Guard Davası

ng57voy.png

gönderildi

Eğitim ve İyileştirme Birimindeki İlk Eğitimi

ar65sq7.png

• Partner
gönderildi

Biliyorum duygulandınız

gönderildi

Benim taş avukat

gönderildi
gönderildi
gönderildi

cırak

gönderildi
gönderildi (düzenlendi)

8g107y0.png

tarihinde Reilix tarafından düzenlendi

Görüşmeye katıl

Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömüldü.   Bunun yerine bağlantı olarak görüntüle

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası