Jump to content

Bean Machine&Donuts

Önerilen İletiler

Oluşturuldu:
gönderildi
gönderildi
gönderildi (düzenlendi)

Online sipariş bölümü: 

Müşteri ismi: -Doldurun-
Telefon numarası: -Doldurun-
Vereceği sipariş: -Doldurun-
Teslimat zamanı: -Doldurun-
Teslimat edileceği mülk, kişi: -Doldurun-
Ödeme seçenekleri: Nakit/Banka

Siparişleriniz kabul edildikten sonra onay mesajı ile karşılaşacaksınız, belirtilen onay mesajından sonra ödemeniz gereken miktar söylenecek. Ödeme seçenekleri arasından dilediklerinizi seçip, ödeme yöntemlerine göre belirtilen miktarı eksiksiz yatırmanız talep edilecek! Lütfen ödemelerinizi 3D koruma sistemli kartlar ile yapın! Herhangi bir veri açığı, sızdırılması durumunda olacak olan zararlardan Bean Machine&Donuts sorumlu değildir.

tarihinde Fender tarafından düzenlendi
gönderildi (düzenlendi)

Yorum-Değerlendirme ve kişisel iletiler bölümü! 

Kullanıcı adı: -Doldurun-
Siparişten memnun kaldınız mı?: -Doldurun-
Ürünlerimizi 10 üzerinden puanlamanız gerekirse: -Doldurun-
Kişisel yorumunuz:  -Doldurun-

tarihinde Fender tarafından düzenlendi
gönderildi

Kullanıcı adı: fishboy
Siparişten memnun kaldınız mı?: Yediğim en iyi churros!
Ürünlerimizi 10 üzerinden puanlamanız gerekirse: 11 veriyorum.
Kişisel yorumunuz:  Mekanın sahibi sevdiğim bir dostum olduğu için önceden uğramıştım işler nasıl gidiyor diye, tam o sırada yeni yaptığı churroslardan ikram etti aklımı kaçırdım. Bir şerif yardımcısı olarak her gün buradayım artık!

gönderildi

Yorum-Değerlendirme ve kişisel iletiler bölümü! 

Kullanıcı adı: DeRosa
Siparişten memnun kaldınız mı?: Çok memnun oldum.
Ürünlerimizi 10 üzerinden puanlamanız gerekirse: 100
Kişisel yorumunuz:  Bu kadın hem güzel kahve yapıyor hemde size koçluk yapıyor, EFSANE İYİ DEMEK BU!!!

gönderildi

Kullanıcı adı: Shadow
Siparişten memnun kaldınız mı?: Dünyanın en iyi kahvesi, lanet olsun!!!
Ürünlerimizi 10 üzerinden puanlamanız gerekirse: 10.5
Kişisel yorumunuz:  Sürekli buradan kahve alacağım, en kısa sürede "Heliped" yapın, her gün oradayım DAMN!!!!

• VIP+
gönderildi

Kutlarım ki sizi böyle şık ve tatlı bir kafeyi açtığınız için. Leroy's Electricals olarak Kafenizde wifi  ve güvenlik kamerası takımı için bireysel görüşme sağlama talebimiz bulunmaktadır.

gönderildi
kedi, 18 saat önce yazdı:

Kutlarım ki sizi böyle şık ve tatlı bir kafeyi açtığınız için. Leroy's Electricals olarak Kafenizde wifi  ve güvenlik kamerası takımı için bireysel görüşme sağlama talebimiz bulunmaktadır.

Merhaba,

İşletmemiz hakkında bulunduğunuz teklif için teşekkürler. Daha öncesinde anlaşmış olduğumuz işletmeler/firmalar aracılıkları ile güvenlik kamerası sorununu çözdük. Fakat caddenin işlekliği ve alt yapı eksikliği sebebi ile maalesef ki wifi hizmetlerimizden memnun değiliz. İşletmemizin bulunduğu sokak, cadde üzerindeki wifi hızlarınızı bizim ile paylaşabilir misiniz? Paylaşırsanız ben ve ortaklarım yapacağımız toplantı doğrultusunda sizden hizmet satın almaya başlayacağız.

Teşekkürler,

B.Champbell

Görüşmeye katıl

Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömüldü.   Bunun yerine bağlantı olarak görüntüle

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası