Jump to content

Güneyli Joshua Paul'un Hikayesi

Önerilen İletiler

Oluşturuldu: (düzenlendi)

Ba_l_ks_z-2.pngJoshua Paul, 32 yaşında, Los Santos Polis Departmanında Police Officer III.

"Kentucky'nin küçük bir kasabasında şerif departmanında başlayan kariyer, önce Vice City Polis Teşkilatı'na, ardından Los Santos Polis Departmanı'na uzanıyor. Kasaba kültüründen yetişmiş, yerel Amerikan polisi."

It will continue....

tarihinde exead tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
gönderildi

Başlangıçta, yakın çevremden bazı kişiler, şerif departmanından polis departmanına geçiş yapabilecek bir karakterin mantıklı olup olmayacağını sorgulamışlardı. Bu konuda biraz daha detaylı bilgi edinmek için Quora'da yer alan şu soruya göz attım: (https://www.quora.com/How-often-can-a-police-or-sheriff-officer-transfer-or-move-to-a-different-agency)

Sizinde aklınızı bulandıran bir konuysa bu siteden bilgi alabilirsiniz (safe)

Genel olarak, redneck kültürü ve güneydeki kasabalarda yaşayan kişilerin, roleplay ortamlarında aşırı cahil ve sapkın roller oynamaları bekleniyor. Ancak bu görüşün tamamen yanlış olduğunu düşünüyorum. Bu tür karakterlerin sadece klavye başında yapılan şakalar veya abartılı tasvirlerden ibaret olduğunu söylemek, güneyde yaşayan insanların yaşam tarzlarını yanlış bir şekilde yansıtmak olur.

Gerçekten de kasabada yaşayan insanların, şehire taşınma, daha iyi bir hayat kurma, belki de basketbol takımında başarılı olma gibi hayalleri vardır. Bunun, kendilerine bir yol çizme ve başarıya ulaşma arzusuyla doğrudan ilişkili olduğunu düşünüyorum. Bu tür tiplemeler, özellikle bölgesel başarılarıyla tanınan kişilerden ilham alır. Brett Favre, Dale Earnhardt ve John Daly gibi isimler, güneydeki kasabalarda büyüyen ve daha büyük başarı hedefleyen insanlar için önemli örneklerdir.

Bu yazıyı, karakter tanıtımının bir bilgilendirmesi olarak yazma ihtiyacı duydum. Biraz karışık olmuş olabilir, okurken zorlanmış olabilirim. Sevgi ve saygıyla...

gönderildi

rezerve

gönderildi

Tadında bir karakter, VICE seçmeseydi favorilerimdendi

gönderildi

güzel duruyor

başarılar 🤩

gönderildi

Favori polis karakterim

• Partner
gönderildi (düzenlendi)

Yılmaaazz bu ne?

tarihinde ICAKIRI tarafından düzenlendi
  • Partner
gönderildi (düzenlendi)

tarihinde ICAKIRI tarafından düzenlendi
gönderildi (düzenlendi)

FMmE1Yi.png

tarihinde exead tarafından düzenlendi
gönderildi

fqfIvbn.png

Misafir
Bu konu kilitlenmiş, mesaj gönderemezsiniz.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • En Çok Katkı Verenler

• Konular

•  

• İletiler

• puki
      LSFD NO:22 YANGIN VAKA RAPORLAMA MAĞDUR VE VATANDAŞLIK HAKLARI GEREĞİNCE DOSYAYI KOPYALAMAK, ÇOĞALTMAK YA DA PAYLAŞMAK  YASAKTIR. A) PERSONEL VE DOSYA BİLGİSİ TARİH VE SAAT  25.04.2025 23:10 İSİM SOYISIM  Cole Grayson      KIDEM       Firefighter II  PERSONEL NO           #25305   B) VAKA VE HASARLI BÖLGE BİLGİSİ EKİP KODU   ENGINE-1                     ULAŞIM ŞEKLİ  (  ) 9-1-1 | ( x ) D. Telsizi | ( ) Devriye     LOKASYON     Pacific Bluffs      KAPI NO YA DA PLAKA       YANGIN TÜRÜ SEÇİNİZ ( ) Ev | (  ) İşyeri | ( ) Araç | ( x ) Ağaç, ot | ( ) | Elektrik Aksamı | ( ) Çöp OLAY ÖZETİ 25.04.2025 tarihinde saat 22:45 civarında gelen NINER çağrısı üzerine ENGINE-1 ekip kodu altında, partnerim #25211 Maria Carmona ile bölgeye yönelim sağladık. Bölgeye ulaştığımızda, yol kenarında yanan çalılıklar ile karşılaştık. Yangın büyümeden D tipi hortum ile müdahale ettik. Soğutma işlmelerinin ardından, istasyona 23:10'da varış sağladık.
    • puki
      LSFD NO:22 MEDİKAL VAKA RAPORLAMA MAĞDUR VE VATANDAŞLIK HAKLARI GEREĞİNCE DOSYAYI KOPYALAMAK, ÇOĞALTMAK YA DA PAYLAŞMAK  YASAKTIR. A) PERSONEL VE DOSYA BİLGİSİ TARİH VE SAAT  27.04.2025 21:30 İSİM SOYİSİM  Cole Grayson    KİDEM     Firefighter II  KİŞİ NO      #25305   B) VAKA VE YARALI BİLGİSİ  EKİP KODU    RA-2     İSİM SOYİSİM     Clayton Moore     LOKASYON     Vespucci Canals  YARA TÜRÜ        GSW OLAY ÖZETİ 27 Nisan 2025 tarihinde, saat 21:30 civarında, LSPD ekipleri tarafından gelen çağrı doğrultusunda, Vespucci Canals bölgesine, RA-2 ekip kodu altında bölgeye hareket ettim. Olay yerine ulaştığımda, omzunda mermi sıyırığı bulunan erkek vatandaşın ilk yardımını gerçekleştirdim. Öncelikle kişinin vital değerleri kontrol edildi, ardından kanama yavaşlatılıp, travma bandajı ile sarıldı. Gerekli ekipmanlar giydirilip 21:45'de PHMC'e yola çıkılıdı. 21:48'de erkek vatandaşın PHMC'e sevk işlemi gerçekleştirildi.
    • legendrashh
      Kıyafet paketleri olursa güzel olur.
    • EllyCreative
      Herkesin okuması gerektiği bir rehber, başaralı.
    • Eien
      Gayet keyifli  bir rehber, aceleci roleplayden kaçınmak önemli!
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası