Jump to content

Unutulmaz Role Play Anıları [Oyun İçi yahut Oyun Dışı]

Önerilen İletiler

Oluşturuldu:

Selamlars Vice Ailesi,

Çok sene oldu benim başlayalı. Hem oyun içinden hem oyundan kaynaklı hayatımda komik anlar yaşamama da sebep oldu gerçekten.

Oyun dışından bir örnekle başlayayım ben.

Bir gün oyunda (ilk başladığım dönemlerde) gasp ediliyorum ve polis merkezinin önüne bırakıyorlar cebime uyuşturucu koyup. Bende alt f4 koyup çıkıyorum oyundan. Mahalledeki arkadaşların yanına gidip oyunu oynayan iki arkadaşa oyunda yaşadığımı anlatıyorum. Ama hiç demedim ya oyunda oldu diye. Sonra elemanın biri gidip annesine anlatmış durumu, Göktuğ'u polis almış falan. Bende maç yapalım deyince top bi' o çocukta vardı mahallede, evine gittim. Annesi pencereden bana baktı: Oğlum seni bugün polis mi aldı? dedi. Ehehe dedim yok oyunda oldu o.

Aslında çok komik hikayede yazınca şeyi kaçtı şimdi yazarken fark ettim. .d

• Partner
gönderildi

lly4vhh.png
Oyun içerisinden karakterimin yaşadığı komik bir olayı anlatıyım.
[SAMP] Vice Roleplay'da v2 döneminde Kingpin Mafia Brims oluşumunda Wannabe rütbesindeki agalarla birlikte haftalık taxı ödeyebilmek için 4-5 kişi toplanarak hırsızlık yapmaya ve bir evi soymaya karar verdik. Akşam vaktiydi, Burrito aracıyla yola çıktık ve Vınewood Boulevard civarlarında bir evi gözümüze kestirdik. Ben hırsızlık süremi çoktan doldurmuştum ve o arkadaşlar ile birlikte tekrardan soygun yapabilmem için 12 saat gibi bir süre beklemem gerekliydi. O yüzden bir işe yaramam gerekliydi. Bir karar aldık bizimkiler soygunu yaparken ben evin etrafını inceleyecektim. Polis falan gelirse /sms sistemi ile haber verip tüymeye çalışacaktık. Evin önünde durduk ve bizimkiler evi soymaya başladı. Ben ise evin etrafından biraz uzaklaşmıştım ve eğilerek sürekli sağa sola bakınarak polis gelecek mi diye bakınıp duruyordum. Aradan biraz zaman geçti ve bizimkilerin yanına uğramak istediğimde bizimkiler çoktan evi soymuş ve olay yerinden uzaklaşmışlar ve beni almayı unutmuşlardı. Ben ise anlık kahkaha atarak telefon açtım; "A...koyayım beni almayı unuttunuz" dedim. Beni geri aldılar ve çuvalları pawnshop'da satmayı başarabilmiştik. 

gönderildi

Cihad-ül ynrp pıçak darbesi, hmo, ferhat ve diğer yiğitlere selam olsun.

gönderildi
sXe, 19 saat önce yazdı:

selam verdigin insanlar hayatimda gördügüm en bos carlardi dost, geri akıllarıyla beraber samp ortamını b*k ettiler.

gönderildi
sXe, 20 saat önce yazdı:

Boş insanların boş ortamları bro, kusura bakma. 

gönderildi
sXe, 20 saat önce yazdı:

pür kaos ortam

gönderildi

q24tryi.jpeghic pisman deilim bir zamanlar safari oynayıp yunus denilen adama dm atmaktan

Görüşmeye katıl

Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömüldü.   Bunun yerine bağlantı olarak görüntüle

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası