Jump to content

Qianlin's env&mods&bikes and everythang you need

Önerilen İletiler

Oluşturuldu: (düzenlendi)

Merhaba, çete ve diğer birlikler için graffiti tasarlayıp mod haline getiriyorum. Tabi ki ücret alıyorum, cüzii miktarlar olsa bile. IC para ile de ödeme alıyorum. Çeteler için dickie, çete kıyafetleri ve benzeri kıyafetlerini de halledebilirim. Elimde lisanslı ve lisansız modlu motorlar bulunuyor, bunların paylaşımını ve MC kulüplerin özel handlinglere dokunmadan özel kulüp motoru çalışması da yapıyorum. Forum PM yolu ile ulaşabilirsiniz.

Hizmetler;
Çete için graffiti tasarımı içeren env modları.

Çete için dickie, çete kıyafetleri ve benzeri kıyafetlerin tasarımı ve oyuna entegresi.

MC kulüpleri için kulüplerini yansıtan oyun içinde fazla parlamayan/saçma durmayan denim ve leather kulüp ceketleri.
MC kulüpleri için kulübe özel livery(ler) ile motor tasarımı ve bunun entegre yardımı.

Genel olarak mod yardımında bulunuyorum. Dilediğiniz mod var ise yazabilirsiniz, size özel şekilde yapabiliriz.

Env&clothes

Custom bikes

Qianlin, 3/8/2025 - 2:11 PM yazdı:

Özel modlu motorlarımızı da ekledik, özelleştirmek isterseniz elimizde ortalama 600+ motor bulunuyor. Özel olarak yardımda bulunuyorum.
https://discord.gg/GEyt7GhYPP

Qianlin, 3/8/2025 - 2:06 PM yazdı:

MC kulüpleri için yelek tasarımı eklendi. Birlikler için özel tasarımlarda yapıyorum.
https://discord.gg/GEyt7GhYPP

tarihinde Qianlin tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
  • Teşekkürler! 1
gönderildi

Kaliteli işçilik

gönderildi

Kalite kaçınılmassa alıcaksın😮‍💨

gönderildi

MC kulüpleri için yelek tasarımı eklendi. Birlikler için özel tasarımlarda yapıyorum.

gönderildi

Özel modlu motorlarımızı da ekledik, özelleştirmek isterseniz elimizde ortalama 600+ motor bulunuyor. Özel olarak yardımda bulunuyorum.

gönderildi
gönderildi

Örnek fotoğraf yok mu dostum?

gönderildi
Qianlin, 3/8/2025 - 2:06 PM yazdı:

Tahmin ediyoruz herhalde.

• 3 hafta sonra...
gönderildi
fatihbaba, 3/13/2025 - 12:38 AM yazdı:

Tahmin ediyoruz herhalde.

Uzun zamandır foruma girmiyorum, bir kaç gün içinde tasarımları ekleyeceğim.

gönderildi

Discord adresimiz eklendi, gelebilirsiniz.

Görüşmeye katıl

Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömüldü.   Bunun yerine bağlantı olarak görüntüle

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası