Jump to content

the Ricciardi Crime Family | LS Configuration

Önerilen İletiler

gönderildi
Ricciardi Crime Family
Öncelikle selam, the Ricciardi Crime Family oluşumu olarak bir kemik kadromuz olsa da, ekibimize yeni arkadaşlar arıyoruz, bizler ile rol
yaparak eğlenebilir, karakter gelişimi sağlayabilirsiniz. Oluşumumuzun amacı Santos da güç sahibi olmak ve bağımsızlığını ilan etmektir,
bu sürece dahil olup bizim ile rollerinize renk katabilir, yeni rol arkadaşları bulabilirsiniz, oluşumuza OOC olarak katılımlar kapalı olsa da,
IC olarak bizim ile rol yaparak oluşuma katılım sağlayabilirsiniz, rol yaptığımız bölgeye gelmeniz yeterli olacaktır. (/gps isyeri 589)
Aklınızda oluşum ile ilgili bir soru olursa forum üzerinden bize ulaşabilirsiniz.

spacer.png

gönderildi (düzenlendi)

Esenlikler, oluşum içerisinde ufak bir değişiklik kararı aldık, sizleri bu konu hakkında bilgilendirmek istiyorum.

Bir süredir the Ricciardi Crime Family oluşumu olarak sunucuda yer alıyoruz, bu oluşumu ilk açtığımızda hedefimiz 50 sayfa olmak ve 10'dan fazla üye sayısına ulaşmaktı, sürekli olarak bu hedefe ne zaman varacağımızı konuşup sabırsızca beklerdik, oluşumun büyümesi için çabalardık, hala da çabalıyoruz. Nihayet hedefimize ulaştık; neredeyse elli sayfa, neredeyse 20 kişilik bir oluşum olduk... Katkıları ve beni bu yolda tek bırakmadığı için tüm oluşum üyelerime ve can dostum @TRHİPHOP242'a teşekkür ederim kendisinin yeri bende çok ayrı. Oluşumumuz şu anki haline gelene kadar bizi çok yordu, özellikle beni çok yordu, bana kalırsa yorulduğumuza ve emek harcadığımıza da değdi, sonuç olarak hem eğlenip anı biriktirdik, hem de hedefimize ulaştık. Gelelim asıl konuya, bu süreç içerisinde birliğin üstüne çok fazla düştüm, hedefimize ulaşmamız için çok uğraştım. Bu yüzden kısa bir süreliğine RP'den uzaklaşıp kafamı dinleme kararı aldım, bana kalırsa bu kararı roleplay oynayan herkes arada bir vermeli, bir yemeği her gün yerseniz sıkılırsınız :)) Yokluğumda oluşumu yol arkadaşım yönetiyor olacak, şimdiden başarılar dilerim. Umarım yokluğumda daha da iyi yerlere ulaşırsınız, en kısa zamanda görüşmek üzere. 

tarihinde kafkas kartali tarafından düzenlendi
gönderildi
kafkas kartali, 4 dakika önce yazdı:

Esenlikler, oluşum içerisinde ufak bir değişiklik kararı aldık, sizleri bu konu hakkında bilgilendirmek istiyorum.

Bir süredir the Ricciardi Crime Family oluşumu olarak sunucuda yer alıyoruz, bu oluşumu ilk açtığımızda hedefimiz 50 sayfa olmak ve 10'dan fazla üye sayısına ulaşmaktı, sürekli olarak bu hedefe ne zaman varacağımızı konuşup sabırsızca beklerdik, oluşumun büyümesi için çabalardık, hala da çabalıyoruz. Nihayet hedefimize ulaştık; neredeyse elli sayfa, neredeyse 20 kişilik bir oluşum olduk... Katkıları ve beni bu yolda tek bırakmadığı için tüm oluşum üyelerime ve can dostum @TRHİPHOP242'a teşekkür ederim kendisinin yeri bende çok ayrı. Oluşumumuz şu anki haline gelene kadar bizi çok yordu, özellikle beni çok yordu, bana kalırsa yorulduğumuza ve emek harcadığımıza da değdi, sonuç olarak hem eğlenip anı biriktirdik, hem de hedefimize ulaştık. Gelelim asıl konuya, bu süreç içerisinde birliğin üstüne çok fazla düştüm, hedefimize ulaşmamız için çok uğraştım. Bu yüzden kısa bir süreliğine RP'den uzaklaşıp kafamı dinleme kararı aldım, bana kalırsa bu kararı roleplay oynayan herkes arada bir vermeli, bir yemeği her gün yerseniz sıkılırsınız :)) Yokluğumda oluşumu yol arkadaşım yönetiyor olacak, şimdiden başarılar dilerim. Umarım yokluğumda daha da iyi yerlere ulaşırsınız, en kısa zamanda görüşmek üzere. 

gönderildi
gönderildi
gönderildi

Görüşmeye katıl

Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömüldü.   Bunun yerine bağlantı olarak görüntüle

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası