Jump to content

v2 Dönemi Beklentileriniz

Manifesto

Önerilen İletiler

• VIP+
gönderildi (düzenlendi)

İşyerinin sahip dışındaki ortak ve çalışanların kasa vb şeylere erişimi olmayabilir, iç tasarım için obje aktarımı gibi bir market ürünü eklenebilir

tarihinde Cardanes003939 tarafından düzenlendi
gönderildi

Vice'dan artık hiç bir beklentim kalmadı, umudumu tamamen kestim. Her seferinde eleştirilerime ters gözle bakıldı, açtığım onlarca AR-GE önemsenmedi ve geçenlerde yapmış olduğum bir rol yüzünden jail aldım. Jail önemli değil, yapmadığım bir şeyi yapıldı olarak göründü, ben her 30 dakikada bir oyundan düşüyorum router sorunlarım yüzünden, yetkiliye açıklama bile yapamadım bu durumu. Sunucuda yetkili insiyatifi diye bir şey yok. (bana göre) Ayrıca yetkilileri eleştiremeyiz, çünkü onlar dokunulmazlar, kusursuzlar ve hata yapamazlar. Çünkü onların doğasında bu yok, değil mi? 

Artık gerçekçi olup sunucuya cidden değer vermeye çalışın, isterseniz beni banlayın ama umurumda bile değil. V2 yapacağız, yeni oyun geliyor gibi söylemlerinize de inanmıyorum şahsen, çünkü 6-7 ayda sıfır elde var sıfırsınız hiç bir gelişiminizin olduğunu düşünmüyorum. PD'nin kemik kadrosundaydım hatta ayın personeli bile seçilmiştim fakat buna rağmen ben bu sunucuyu bıraktım. Çünkü hiç bir gelişme yok, bir şans daha vermeyi istedim sunucuya tekrardan başlamaya karar verdim. PD'ye dönüş başvurusu yaptım ve üzerinden 5 ay geçmesine rağmen PD'ye hiç bir değişiklik yoktu, siz ciddi misiniz? Dedim kendi kendime.

Partneri 2 bin 3 bin TL yapmanızın da bir manası olduğunu sanmıyorum, sunucunuz böyle kötü haldeyken hiç bir özelliği olmayan (bana göre) bir şey için para ödeyeceğimi hiç sanmıyorum. Sorun parasında da değil, parasını hak etmiyor ayrıca bir şey daha söylemek istiyorum bunu her zaman siz kendinize karşı kötü olarak yargıladınız muhtemelen yine kötü olarak yargılamaya devam edeceksiniz. SA:MP developerinin GTA 5'te ne işi var deyince bana kızıyordunuz, gördüğünüz gibi siz kaybettiniz. SA:MP üzerinde yetenekli olan insanların yeri orasıydı, bu insanları daha zor bir platforma siz yönlendirdiniz ve şuan GTA 5 sunucunuz sizin de gördüğünüz gün geçtikçe oyuncu kaybediyor ve erimeye devam ediyor.

Şimdi bana diyeceksiniz ki; yeniden doğacağız, V2 dönemi her zaman prime dönemi olmuştur falan filan... SA:MP V2 dönemi gerçekten güzeldi, bu konuda asla yalan söylemem ben iyiye iyi, kötüye kötü diyen birisiyim. Ama burası SA:MP değil, her zaman bir oyuncu olarak keşke Vice Online'da zaman kaybetmeseydim diyorum ve bunu derken artık üzülmediğimi fark ettim. Çünkü, durumu bu hale siz getirdiniz ve sonuçlarına katlanmak zorundasınız.

• Beğen 2
  • Teşekkürler! 1
gönderildi

Mesela sunucuda brawl rolü dönmüyor bıçak kesin ve kesin olması lazım,bitcoin rolleri ve telefon sisteminin değişmesi lazım taksici mesleği yapılmıyor çünkü asea diye bir araç var herşeyin gözden geçirilmesi lazım.

gönderildi

rol çeşitliliği ve oyuncu arası dönen rol çeşitliliğini, fikir fazlalıklarını ve birçok iş imkanına da olanak sağlayan bir craft sistemi gelmeli. oyuncu belli bir ücret/eşya karşılığında bir görselini, envanterdeki ismini, yine sistemsel bir fiyat belirleyebildiği bir item oluşturabilmeli. örneğin bir alkol üretim şirketi kendi alkol markasını buradan çıkartır ve sunucu standartlarında dümdüz "bira" yazan bir itemi marketten almak yerine bu şirket "xxx xxx özel üretim birası" şeklinde bir item craftlar ,şehir genelindeki pub/bar/gece kulübü işletmelerine satış yapar. veyahut pawn shop işletmecileri bundan en fazla verimi alacak kesim olur, olmayan hayali nesnelerin rolleriyle bir yere varılabileceğini düşünmüyorum. "her şeyi sisteme bağlamak" birçok beklenti için yeterli bir durum değil, vice kurtulursa bu düşünceden vazgeçerse kurtulur. 

gönderildi

Benim isteğim epey basit, oyunda kesinlikle bir M4 F82 görmek istiyorum.

gönderildi
Lyne, 1 saat önce yazdı:

Vice'dan artık hiç bir beklentim kalmadı, umudumu tamamen kestim. Her seferinde eleştirilerime ters gözle bakıldı, açtığım onlarca AR-GE önemsenmedi ve geçenlerde yapmış olduğum bir rol yüzünden jail aldım. Jail önemli değil, yapmadığım bir şeyi yapıldı olarak göründü, ben her 30 dakikada bir oyundan düşüyorum router sorunlarım yüzünden, yetkiliye açıklama bile yapamadım bu durumu. Sunucuda yetkili insiyatifi diye bir şey yok. (bana göre) Ayrıca yetkilileri eleştiremeyiz, çünkü onlar dokunulmazlar, kusursuzlar ve hata yapamazlar. Çünkü onların doğasında bu yok, değil mi? 

Artık gerçekçi olup sunucuya cidden değer vermeye çalışın, isterseniz beni banlayın ama umurumda bile değil. V2 yapacağız, yeni oyun geliyor gibi söylemlerinize de inanmıyorum şahsen, çünkü 6-7 ayda sıfır elde var sıfırsınız hiç bir gelişiminizin olduğunu düşünmüyorum. PD'nin kemik kadrosundaydım hatta ayın personeli bile seçilmiştim fakat buna rağmen ben bu sunucuyu bıraktım. Çünkü hiç bir gelişme yok, bir şans daha vermeyi istedim sunucuya tekrardan başlamaya karar verdim. PD'ye dönüş başvurusu yaptım ve üzerinden 5 ay geçmesine rağmen PD'ye hiç bir değişiklik yoktu, siz ciddi misiniz? Dedim kendi kendime.

Partneri 2 bin 3 bin TL yapmanızın da bir manası olduğunu sanmıyorum, sunucunuz böyle kötü haldeyken hiç bir özelliği olmayan (bana göre) bir şey için para ödeyeceğimi hiç sanmıyorum. Sorun parasında da değil, parasını hak etmiyor ayrıca bir şey daha söylemek istiyorum bunu her zaman siz kendinize karşı kötü olarak yargıladınız muhtemelen yine kötü olarak yargılamaya devam edeceksiniz. SA:MP developerinin GTA 5'te ne işi var deyince bana kızıyordunuz, gördüğünüz gibi siz kaybettiniz. SA:MP üzerinde yetenekli olan insanların yeri orasıydı, bu insanları daha zor bir platforma siz yönlendirdiniz ve şuan GTA 5 sunucunuz sizin de gördüğünüz gün geçtikçe oyuncu kaybediyor ve erimeye devam ediyor.

Şimdi bana diyeceksiniz ki; yeniden doğacağız, V2 dönemi her zaman prime dönemi olmuştur falan filan... SA:MP V2 dönemi gerçekten güzeldi, bu konuda asla yalan söylemem ben iyiye iyi, kötüye kötü diyen birisiyim. Ama burası SA:MP değil, her zaman bir oyuncu olarak keşke Vice Online'da zaman kaybetmeseydim diyorum ve bunu derken artık üzülmediğimi fark ettim. Çünkü, durumu bu hale siz getirdiniz ve sonuçlarına katlanmak zorundasınız.

• VIP+
gönderildi

Aklıma yeni geldi nolur /yayinkapat komutunu /reklamkapat gibi her oyuna girişimizde bir kez yazmamız tüm yayınları kapatsın. Sürekli açılan yayınları otomatik olarak dinlemeye başlamayalım. Kitanayı bıçaklıycam 

gönderildi

Kıyafet paketleri olursa güzel olur.

Görüşmeye katıl

Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömüldü.   Bunun yerine bağlantı olarak görüntüle

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   3 kullanıcı

• evocann
    • legendrashh
    • Yakreb
  • En Çok Katkı Verenler

• Konular

•  

• İletiler

• heqoon
      LSFD NO:22 YANGIN VAKA RAPORLAMA MAĞDUR VE VATANDAŞLIK HAKLARI GEREĞİNCE DOSYAYI KOPYALAMAK, ÇOĞALTMAK YA DA PAYLAŞMAK  YASAKTIR. A) PERSONEL VE DOSYA BİLGİSİ TARİH VE SAAT  29.04.2025 - 20.00 İSİM SOYISIM  Javier Martinez  Vito Mancini  Kayden Rivera          KIDEM       Firefighter II Trainee Firefighter  Trainee Firefighter  PERSONEL NO            #25303 #25446 #25442   B) VAKA VE HASARLI BÖLGE BİLGİSİ EKİP KODU       ENGİNE-1                     ULAŞIM ŞEKLİ  (X) 9-1-1 | ( ) D. Telsizi | ( ) Devriye   LOKASYON  La mesa Ammu nation   KAPI NO YA DA PLAKA        YANGIN TÜRÜ SEÇİNİZ ( ) Ev | (X) İşyeri | ( ) Araç | ( ) Ağaç, ot | ( ) | Elektrik Aksamı | ( ) Çöp OLAY ÖZETİ 29.04.2025 - 20.00 suları NINER üzerine gelen  yangın için ekip kodu güncellendi. La Mesa silahçısında büyük bir yangın durumu mevcuttu. Hortumlar fikrasyon ile ayrıldı ve müdaheleye başlandı. Yangın hortumlarla söndürüldü, monitör ile soğutuldu. Yangının çıkma sebebi bilinmemektedir. Ardından istasyona dönüş sağlandı.
    • puki
      LSFD NO:22 MEDİKAL VAKA RAPORLAMA MAĞDUR VE VATANDAŞLIK HAKLARI GEREĞİNCE DOSYAYI KOPYALAMAK, ÇOĞALTMAK YA DA PAYLAŞMAK  YASAKTIR. A) PERSONEL VE DOSYA BİLGİSİ TARİH VE SAAT  28.04.2025 21:20 İSİM SOYİSİM  Cole Grayson    KİDEM     Firefighter II  KİŞİ NO      #25305   B) VAKA VE YARALI BİLGİSİ  EKİP KODU    RA-2     İSİM SOYİSİM     Lessie Laroche     LOKASYON         Vespucci  YARA TÜRÜ         OLAY ÖZETİ 28 Nisan 2025 tarihinde, saat 21:20 civarında, LSPD ekipleri tarafından gelen çağrı doğrultusunda, Vespucci bölgesine, RA-2 ekip kodu altında bölgeye hareket ettim. Olay yerine ulaştığımda, başında kanama bulunan kadın vatandaşın ilk yardımını gerçekleştirdim. Öncelikle kişinin vital değerleri kontrol edildi, ardından kanama yavaşlatılıp, sarıldı. Gerekli ekipmanlar giydirilip 21:40'da PHMC'e yola çıkılıdı. 21:45'de kadın vatandaşın PHMC'e sevk işlemi gerçekleştirildi.
    • Selim32
    • Shelbyssx
      Ad Soyad: Arthur Walker   İlaç adı: ibuprofen - İboflam jel   Dozaj: 800mg   Kayıt oluşturan Doktor: Katya Zhukova
    • heqoon
      LSFD NO:22 YANGIN VAKA RAPORLAMA MAĞDUR VE VATANDAŞLIK HAKLARI GEREĞİNCE DOSYAYI KOPYALAMAK, ÇOĞALTMAK YA DA PAYLAŞMAK  YASAKTIR. A) PERSONEL VE DOSYA BİLGİSİ TARİH VE SAAT  29.04.2025 - 19.35 İSİM SOYISIM  Javier Martinez  Vito Mancini  Kayden Rivera          KIDEM       Firefighter II Trainee Firefighter  Trainee Firefighter  PERSONEL NO            #25303 #25446 #25442   B) VAKA VE HASARLI BÖLGE BİLGİSİ EKİP KODU       ENGİNE-1                     ULAŞIM ŞEKLİ  ( ) 9-1-1 | ( ) D. Telsizi | (X) Devriye   LOKASYON  La mesa   KAPI NO YA DA PLAKA       Mülk İse Giriniz YANGIN TÜRÜ SEÇİNİZ ( ) Ev | ( ) İşyeri | ( ) Araç | ( ) Ağaç, ot | ( ) | Elektrik Aksamı | (X) Çöp OLAY ÖZETİ 29.04.2025 - 19.35 suları devriye esnasında karşılaşılan yangın için ekip kodu güncellendi. Otobanda yol kenarı yanmaktaydı. Monitör desteği ile yangın söndürüldü ve soğutuldu. Yangının çıkış sebebi bilinmemektedir. Ardından istasyona dönüş sağlandı.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası