Jump to content

v2 Dönemi Beklentileriniz

Manifesto

Önerilen İletiler

gönderildi (düzenlendi)

Manifesto bu yazılanları bir hikaye kitabı gibi okuyacak mı acaba 

- zararsız şekilde FPS optimizasyonu sağlansın kâfi... Ha birde araç kalabalığı olan yer bilgisayarı sömürüyor (Davis) bunun nedenini biliyorsunuz başarılar 

tarihinde Axy tarafından düzenlendi
gönderildi
Axy, Şimdi yazdı:

Manifesto bu yazılanları bir hikaye kitabı okuyacak mı acaba 

- zararsız şekilde FPS optimizasyonu sağlansın kâfi... Ha birde araç kalabalığı olan yer bilgisayarı sömürüyor (Davis) bunun nedenini biliyorsunuz başarılar 

geceleri yatmadan okurum her zaman

• VIP
gönderildi (düzenlendi)

Zaten herkes, az çok herkesin düşündüğü basic şeyleri yazmış, söyleyecek pek bir şey kalmamış. Roleplay dünyasına yeni adım atmış birisi olarak daha çok rol imkanı güzel olur. Daha çeşitli kıyafetler-saçlar ve daha çeşitli araçlar, ayrıca araçların modifikasyonlarında çeşitlilik görmeyi isterim.

Herkese emekleri için teşekkürler. Ve evet her şey çok güzel olucak..🙂

tarihinde Anemonia tarafından düzenlendi
  • Partner
gönderildi (düzenlendi)

Yarış rolleri için rotayı gösteren, yarışın kazananını belirleyen ve süre tutan, buna eş zamanlı olarak rekor süreyi de tutan bir sistem.

Yarış birlikleri için telsiz kullanım hakkı.

Arabalar için yüksek meblağlı olmak kaydıyla turbo eklenmesi. Arabaların bozulan handling ayarlarının düzenlenme imkanı varsa eski düzenine getirilmesi.

Legal olarak yapılabileceğini düşündüğüm sayısız yarış pistleri var GTA 5 haritasında. Bunun üzerinde haftalık veya aylık yarışlar düzenlenebilir. Legal / illegal yarış severler takımlarını oluşturup yarışabilir. Bunun üzerine haberler yapılabilir, ünlü oyuncular oluşabilir vesaire vesaire.

Airsoft veya paintball sistemi. Oyuncuların kendi aralarında vakit geçirebileceği eğlenceli bir etkinlik olabileceğini düşünüyorum.

Legal esrar satış alanları. Belediye rolleri de bu sayede hareketleneceğini düşünüyorum.

Araba savaşları. Güzel bir alanda haftalık veya aylık olarak araba savaşları düzenlenebilir. Dick Wayne karakterinin sürdüğü arabalar yine takım oluşturularak satın alınıp kullanılabilir bu organizasyon için.

Her seviye birlik için IFM üzerinden çeşitli rol paslamaları gelebilir. Bu haftalık veya aylık olarak bölünebilir ve yükselmelerinde görevlerdeki başarı da göz önüne alınabilir. Örneğin seviye üç bir birliğe silah sevkiyat görevi paslanıyorsa, seviye bir birliğe araba çalma, belirli noktalarda gasp etme gibi imkanlar sağlanabilir.  IFM bu görevleri doğrudan vermek yerine üçüncü seviyeden ikinci seviyeye, ikinci seviyeden birinci seviyeye şeklinde de verdirtebilir. ( Bu zaten yapılıyor fakat çeşitlendirilmesi gerektiğini ve her seviye birliğin bunu tatması gerektiğini düşünüyorum. )

En önemlisi interior girişlerinde anim bugunun kapatılması. Sürekli reanim olayları dönüyor.

Yapılabiliyorsa eğer kas sistemi getirilmesi. Her karakterin eşit olmaması. Brawl olayları çok hızlı bitiyor, bir şey anlaşılmıyor, keyif alınmıyor gibi geliyor bana. Yumruk hasarları düşürülebiliyorsa eğer düşmesi gerekiyor bana göre. Bir yumruk 30 vuruyorsa 5-10 gibi.

Oyun içerisinde bulunan duraklar çok can sıkıcı. Arabayla çarptığın anda bayılıyorsun. Duraklar kaldırılmalı veya şeffaf obje olmalı bana göre.

V2'yi heyecanla bekliyoruz, kolay gelsin. 

tarihinde Mercy tarafından düzenlendi
gönderildi

Sahip olduğumuz evleri kiraya verebilmeli ve bunun yanı sıra özel olarak bir oyuncuya yetki verip evimizden eşya alıp koyabilmesini sağlayabiliriz. Anahtarı olan veya kiracı olan kişi değil, kişiyi ev sahibi kendisi belirleyebilmeli ve bu kişiler o eve eşya koyabilmeli ve o evden eşya alabilmeli. Aynı şekilde araçlar ve iş yerleri, aklımıza gelebilecek tüm mülklerde olması gerektiğini düşünüyorum.

gönderildi

Genel olarak ben de bahsetmek isterim.

• V2'de ilk olarak RPQM'in daha aktif bir şekilde çalışmasını görmek isterim. Uzun zaman sonra sunucuya gireyim dedim ve herkesin altında muhteşem lüks arabalar, herkes racon abisi. Burada kimse fakir ya da alt düzey gelirli değil mi?

• Animasyon sistemlerinde kesinlikle değişikliğe gidilmesi gerekiyor. Bazı arkadaşların da belirttiği gibi fazla bug barındırıyor.

• Telefon sisteminde değişikliğe gidilmesi gerekiyor. Çok detaylandırma olmasa da en azından konum gönderme/alma, fotoğraf gönderme gibi özelliklerin eklenmesi gerekiyor. Ayrıyetten telefonu açtığında girdiğimiz animasyon kilitlenmemesi lazım. Yürürken telefon ile konuşamıyoruz.

• Aktif olarak legal olarak sadece script üzerinden para kazanabiliyoruz, herhangi bir şekilde birisi işletmeyi aktif etmediği zaman iş bulmak veya legal bir rol çevirmek çok olağan bir durum değil. Sunucunun ilk gününden yatırım yapmamışsan eğer, mecburi olarak script işlerine zorlanıyoruz.

• Oyuncuların başvuru atmadan direkt olarak harita üzerinde gidip satın alabileceği evler olmalı. Bu şekilde oyuncu istediği evi/işyerini çok fazla beklemeden satın alabilir.

gönderildi

maske taktığımız zaman CCTV ye düşmemek

gönderildi

sadece gelmesini bekliyorum

gönderildi (düzenlendi)

temel ihtiyaçlar genel olarak söylenmiş zaten, benim de şöyle çılgın bir isteğim olabilir:

- oyun içinde web tarayıcılar çalışmalı, tüm web siteleri sorunsuz bir şekilde açılmalı. bu sayede vice social'a oyun içinde giriş yapabilelim.

bu sistem entegre olursa;

arcade sistemi

doksanların en iyi oyun konsolu olan arcade oyunlarının tamamını vice online'da oynama imkanı bulabiliriz. arcade makinesi objesinin önüne giden bir oyuncu objeyle etkileşim tuşuna bastıktan sonra karşısında bu siteyi görecek: https://gam.onl/

bu site açıldıktan sonra ekranda aşağıdaki görüntü çıkacak. bu site tüm nintendo, playstation 1, arcade, sega oyunlarını içeren ve web üzerinden oynatmaya yarayan dev bir arşiv. ister klavyeyle, ister kontrolör bağlayıp oyunları oynayabiliyorsunuz. bu sistemi getirin, 7/24 aktif bir arcade (atari) salonu kurayım.

ffd8zkv.png

/yayinmuzik [ youtube link ] istiyoruz...

tarihinde Batrix tarafından düzenlendi
gönderildi

ULSA ROLLERİ;

Bence kesinlikle başlanmasına geç bile kalınmış bir rol, emin olun ki sunucunun en zevkli rollerinden birisi olacaktır. ULSA zaten hazır haliyle çok güzel bir map, detayları ve rol yapılabilirliği çok fazla fakat tabii ki rol ortamları için bazı yerlerine oturma köşeleri, spor salonu vs vs açılabilir. Ve en güzel kısmı da ULSA rolü yapılacaksa kesinlikle içerisinde bir Lojman bulundurmalı, isteyen öğrenciler lojmanlarda kalabilmeli. V2 döneminde sunucuya büyük bir kitlenin tekrar dönüş yapacağını düşünecek olursak oyuncuların evsiz rolü yapmamasına, ULSA'da lojmanda da keyifli roller çevirmesine sebep olacaktır. Biraz da olayları detaylandırmak ve kaliteli hale getirmek gerekirse ULSA'nın mapine eklemeler yapabiliriz, örneğin güvenlik alanları;

ULSA çok fazla girişi bulunan açık bir okul ve ULSA'a kayıt olmayan X bir illegal de eylem yapmak için girip saçma roller döndürebilir. Sunucuya rol katması adına şöyle bir fikrim var, ULSA'nın çevresine bariyer gibi yerler koyar, gişeler ile giriş rolleri yaptırılır. Ve en güzel kısmı da oyunculara ekstra bir rol olarak ULSA güvenlik alımını duyurur, ders saatleri içerisinde güvenlikler (IC OYUNCULAR) etrafta, gişelerin yanlarında durur ve okul ile alakasız kişilerin giriş yapmasını engellerler. İlerisi için yönetim bazlı izinler alınırsa o güvenliklerin olduğu bir ders saatinde illegal bir birlik baskın atar, ufak bir eylem yapar tarzı bir çok rol çeşitlendirilebilir. Bence yönetim tarafının en çok önem vermesi gereken rollerden birisi ULSA'dır, sunucunun başından beri çok fazla talep olduğunu hepimiz biliyoruz.

Görüşmeye katıl

Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömüldü.   Bunun yerine bağlantı olarak görüntüle

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   3 kullanıcı

• medusa
    • -just fleX
    • ObusHaydar
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası