Jump to content

The Boys

Krisyra

Önerilen İletiler

Oluşturuldu: (düzenlendi)

The Boys, ABD yapımı süper kahraman temalı bir internet dizisidir. Garth Ennis ile Darick Robertson'ın aynı isimli çizgi romanından uyarlanan dizi, Eric Kripke tarafından Amazon Prime Video için geliştirilmiştir. Dizi, güçlerini süistimal eden süper kahramanlara karşı savaşan The Boys isimli bir ekibi konu almaktadır.

Dizide kanunsuzlar olarak; Karl Urban, Jack Quaid, Laz Alonso, Tomer Capon ve Karen Fukuhara yer alırken, The Seven olarak da; Antony Starr, Erin Moriarty, Dominique McElligott, Chace Crawford, Jessie T. Usher ve Nathan Mitchell yer alıyor. "Yedi", yüksek bir cepheyi korurken, gizlice korkunç şeyler yapmaya eğilimli sığ ünlü figürler olan Vought International holdingi tarafından yönetilen resmi bir süper kahraman grubudur.

Dizinin ilk sezonu 26 Temmuz 2019'da yayımlanmıştır. İlk sezonun yayımlanmasından önce Amazon ikinci sezonun çekileceğini açıklamıştır; ikinci sezon 4 Eylül 2020'de yayımlanmıştır. Dizi, ikinci sezonun yayımlanmasından önce üçüncü bir sezon için yenilenmiştir.

Konusu

The Boys, süper güçlere sahip kişilerin Vought International isimli bir şirkete ait olduğu ve markalaştırıldığı bir evrende geçmektedir. Bu kişiler her ne kadar toplum tarafından kahraman olarak görülse de, çoğunluğu gerçek hayatlarında kibirli ve yozlaşmıştır. Dizide başlıca iki grup bulunmaktadır: Vought International'ın ana süper kahraman grubu The Seven ve yozlaşmış süper kahramanları kontrol altında tutan The Boys.

The Boys tüm süper güçlülerden nefret eden Billy Butcher tarafından yönetilmektedir; The Seven'ı ise egoist ve sadist süper kahraman Homelander yönetmektedir. İki grup arasında bir çatışmanın başlaması süresince iki gruba da yeni birer üye katılır: kız arkadaşı The Seven'ın bir üyesi tarafından öldürülen Hughie Campbell (The Boys) ve The Seven'ı idolize eden Annie January / Starlight.

tarihinde Krisyra tarafından düzenlendi
gönderildi

Anlatımını sevdim, izleyeceğim dostum teşekkür ederim. 

gönderildi

sağlam dizi

gönderildi

Marvel ve DC'ye yığınla apaçık gönderme barındıran ve çekildiği ülke olan Amerika'yı, yani kendini eleştiren bir yapım olarak gerçeği fazla iyi yansıtıyor. Tüm süper kahraman yapımlarındaki "idealist" ana karakter profilini tam tersi açıdan ele alarak "gücü olan insanlar gerçekte bu kadar iyi olur muydu?" diye sordurtmadan geçirmiyor.

91fa2a406b6076b1dcd408e411b4ad07c9030a7e

gönderildi

benim de önerdiğim, sıkılmadan izlenebilecek bir dizi, sarıyor

gönderildi

Son sezon beklentilerimi karşılasa da homofobik bir birey olarak bazı sahnelerden iğrendim doğrusu. 

Spoiler

3 sezon git japonu sev sonra karşına gay çıksın onla yiyiş 🤢

gönderildi

Gayet güzel anlatmışsın, teşekkürler. Mutlaka izleyeceğim.

gönderildi

Biraz izleyip kapattım, benlik değildi.

gönderildi

Çok severim, favorim the butcher

gönderildi

Güzel dizi sarıyor Narşist kişiliğimi sonuna kadar hissediyorum

Görüşmeye katıl

Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömüldü.   Bunun yerine bağlantı olarak görüntüle

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası