Jump to content

The Forest

Meniales

Önerilen İletiler

• Moderatör

image.png.120f7d88229200f21ef5d260e64aefc6.png

The Forest 

Basit ama eğlenceli hayatta kalma oyunu. Geçirilen sürede fazla yormaz, sıkmaz. Tek başına bayar ama birkaç kişi bulunduğunda tadından yenmez. İkinci oyun bir rezalettir lütfen oynamayın. 2019 yılında 6 kişi girip tüm haritada kaos estirdiğimiz zamanlar... Benim için bu oyun ne kadar hayatta kalma oyunu oynarsam oynayayım her zaman çok başka bir yerde kalıyor. 

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Agalarla oynanıldı, bitirildi ve cidden güzel oyun. Steam dolar kuruna geçtikten sonra alınmaz gibi ama.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

tüm map, mağaralar, kartların yerleri hatırımda olmasa tekrardan başlayacağım oyun... hâl böyle olunca keyif vermez diye başlayamadığım oyun...

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Bir zamanların orta sistem, girip arkadaşlarla eglenmeli süper mistik oyunuydu, şimdi yüzüne bakılmıyor.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Eğlenceli bir ekiple çok zevkliyken spastiklerle oynadığın zaman zulüm olan oyun

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Bi ara harbi deli gibi oynuyordum.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Oynanmaz.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

• 1Ay Sonra...

agalarla oynandı sardı

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Geceleri en benim diyen korku oyunu kadar gerici oluyor. Zevk almak istiyorsanız mutlaka arkadaşlarınızla oynayın. 

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Görüşmeye katıl

Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömüldü.   Bunun yerine bağlantı olarak görüntüle

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası