Jump to content

"Camelia" | Poena Hester

cameliastyle

Önerilen İletiler

Göz Rengi: Mavi
Aile Durumu: İki kardeşi var, ailesi varlıklı bir şirketin sahibi
Meslek: Eski Avukat, Ressam

Karakter Hikayesi

Karakterin ünlü sözü: Piyanoyu dünyayı alt etmek için çaldığımı bilselerdi: ellerimde yüksek ihtimalle kelepçe olurdu.

Erken Dönem
Poena Hester, Londra'nın zengin ve prestijli semtlerinden birinde, Hester ailesinin görkemli malikanesinde dünyaya geldi. Ailesi, Hester Teknoloji Şirketi'nin sahibi olup, dünya çapında tanınan bir ailedir. Babası Richard Hester, şirketin kurucusu ve CEO'su olarak iş dünyasında önemli bir figürdür. Annesi Victoria Hester ise, moda dünyasında yenilikçi tasarımlarıyla bilinen ünlü bir modacıdır. Poena'nın abisi Lucas, babasının en büyük gurur kaynağı olup, şirkette finans müdürü olarak çalışmaktadır. Küçük kız kardeşi Isabella ise annesinin izinden giderek moda dünyasında adını duyurmaya başlamıştır.

Çocukluk ve Eğitim
Poena, çocukluk yıllarında her zaman ailenin beklentilerini karşılamak ve onların gurur kaynağı olmak için çabaladı. Ailesinin sağladığı olanaklar sayesinde, en iyi okullarda eğitim aldı. Çocukluk yıllarında bale derslerinden piyano eğitimine, binicilikten yelken sporuna kadar birçok alanda yeteneklerini geliştirdi. Ancak, onun en büyük tutkusu her zaman insanları anlamak ve onlara yardım etmek oldu.
Üniversite Yılları ve Hukuk Kariyeri
Harvard Üniversitesi'nde hukuk eğitimi almak, Poena'nın hayatındaki dönüm noktalarından biriydi. Üniversitede başarılı bir öğrenci olmasının yanı sıra, sosyal becerileri ve liderlik yetenekleriyle de öne çıktı. Tartışma kulübünde aktif rol aldı ve insan hakları konularında çeşitli projelerde gönüllü olarak çalıştı. Bu projeler, onun adalet duygusunu pekiştirdi ve avukat olma yolundaki kararlılığını artırdı.

Hukuk fakültesinden mezun olduktan sonra, Londra'da prestijli bir hukuk firmasında çalışmaya başladı. Kısa sürede, yetenekleri ve kararlılığı sayesinde, zor davaları kazanan ve adaletin savunucusu olarak tanınan başarılı bir avukat oldu. Ancak, Poena zamanla bu mesleğin ona tatmin sağlamadığını fark etti. Hukukun karmaşık ve bazen adaletsiz yapısı, onun insanlara yardım etme idealini zedeliyordu.

Aile Bağları ve İç Çatışmalar
Poena, ailesine büyük bir sevgi ve saygı duysa da, onların çizdiği yoldan gitmek istemiyordu. Babasının onu şirketin yönetimine dahil etme çabalarına rağmen, Poena kendi yolunu çizmekte kararlıydı. Lucas ve Isabella, aile işine daha fazla ilgi gösterirken, Poena daha bağımsız bir yol seçti. Aile içindeki bu farklılıklar, zaman zaman çatışmalara yol açsa da, Hester ailesi birbirine sıkı sıkıya bağlıydı. Poena, ailesinin desteğini almanın yanı sıra, kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenmek zorunda kaldı.

Los Santos'ta Yeni Bir Hayat
Avukatlık kariyerinden uzaklaşma kararı alan Poena, hayatında köklü bir değişiklik yaparak Los Santos'a taşındı. Şehrin enerjisi, kaosu ve çeşitliliği onu cezbetmişti. Sanat ve kültürle ilgili her zaman bir ilgisi olduğundan, kendi sanat galerisi açma hayalini gerçekleştirmeye karar verdi. Los Santos'ta sanat galerisi kurma süreci, Poena için büyük bir mücadele oldu. Finansal zorluklar, yerel mafyanın tehditleri ve iş dünyasının acımasız rekabeti onu zorladı. Ancak Poena, her zorluktan ders çıkararak ve daha da güçlenerek ilerledi.

Sanat Galerisi ve Başarı
Poena'nın kurduğu sanat galerisi, kısa sürede Los Santos'ta saygın bir yer edindi. Galerisi, sadece bir sanat mekanı değil, aynı zamanda bir kültür merkezi haline geldi. Poena, genç ve yetenekli sanatçılara fırsatlar sunarak onların kariyerlerinde önemli adımlar atmalarını sağladı. Galerisi, şehrin en prestijli mekanlarından biri oldu ve çeşitli sanat etkinliklerine ev sahipliği yaptı. Poena'nın vizyonu ve liderlik becerileri, onun başarılı bir iş kadını olarak tanınmasını sağladı.

Kişisel Yaşam ve İçsel Huzur
Poena, sanat galerisiyle elde ettiği başarıların yanı sıra, kişisel yaşamında da içsel huzuru bulmuş gibi hissediyor. Her ne kadar ailesinin işinden uzaklaşmış olsa da, onların desteğini ve sevgisini her zaman yanında hissetti. Los Santos'taki yeni hayatında, hem profesyonel hem de kişisel olarak kendini geliştirmeye devam ediyor. Farklı kültürleri ve insanları keşfetme arzusu onu yeni maceralara sürüklüyor. Ayrıca, avukatlık yıllarında edindiği deneyimler, onun adalet ve doğruluk konusundaki kararlılığını pekiştirmiştir.

Poena Hester, zenginlik ve ayrıcalık içinde doğmuş olsa da, kendi yolunu bulma ve içsel huzurunu sağlama yolunda büyük adımlar atmış bir kadındır. Eski bir avukat olarak edindiği deneyimler, onun adalet ve doğruluk konusundaki kararlılığını pekiştirmiştir. Mavi gözleri, her zaman umut ve kararlılıkla parlıyor.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

"Piyanoyu dünyayı alt etmek için çaldığımı bilselerdi: ellerimde yüksek ihtimalle kelepçe olurdu." Sözü Poena'nın annesinden ona kalan ünlü bir sözdür. Annesi Hisar Hester ünlü bir Piano sanatçısıdır, annesinin ölümü Piano gösterisinde gerçekleştirilmiştir ancak bu ölüm sır perdesi gibi kapanmıştır.

2ef21c42ba511eb80e9a8563cb0ed90e.jpg

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra...

Güzel.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Alive01, 14 saat önce yazdı:

Güzel.

Teşekkürler 😍

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

başarılar ve başarılar.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Başarılar

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kilitlenmiş, mesaj gönderemezsiniz.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • En Çok Katkı Verenler

• Konular

•  

• İletiler

• Brkyelts
      Aradığım bütün modları buldum neredeyse eline sağlık
    • Brkyelts
      Mod kurulumu nasıl yapılıyor kısaca bilgilendirebilecek var mı?
    • Juvastheboss
      Şahitliğimi onaylıyorum, gerçekten garip bir rol amaçları dm atmak sanırım anlamadım, iyi forumlar
    • MethcoRosa
      Başarılar dilerim, sağlam ekip kaliteli insanlar.
    • deadly
      Oyuncu Şikayeti                      Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: DaJuan Bembe, Trayvon Garret, Deshaun Caldwell (forum hesaplarını bilmiyorum) Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jackie Kharashvili @Juvastheboss Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.11.2024 00:20     İhlal edilen kuralı yapıştırın:   9. Bug Abuse Oyuncular buldukları tüm açıkları forumdaki ticket bölümünden bildirmelidir. Bu açıkları bildirmemek ve kötüye kullanmak cezalandırmaya/yasaklamaya sebebiyet vermektedir. Sunucudaki mevcut sistemleri amacı dışında kullanarak avantaj sağlamak da sistem açıklarını kullanmaya eş değer sayılacaktır. Mal varlığını ilgilendiren açıklarda açığı kullanan kişilerin mal varlığı tamamen silinebilir.   ÖRNEKLER:   • İstediğiniz evin eşyalarına erişmenizi sağlayan bir açığı kullanarak evdeki eşyaları almak ve bildirmemek. • Değerinden aşağıdaki mülkleri bildirmeyip ucuz diye satın almak. • Sunucu mapleri veya interior objelerinde hata bulmak ve rolde kendi lehine kullanmak. • GTA V oyun motoru sebebiyle var olmuş üstünlük sağlayan hareketler. • Sistem açıklarını kullanmak. • Normalde yapılamayan animasyonları üçüncü parti yazılımlarla yapabilmek.   6. Deathmatching Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder. Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir. → /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.   ÖRNEKLER:   • Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak. • Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak. • Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek. • Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak. • Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak.     Şikayetinizi detaylandırın: Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Geçerli bir kanıt olmadan agresif rol sergilemek, kavgaya girmek. Arkadaşlar direkt konuya girerek bize hiç bir husustan bahsetmeden saldırmaya başladılar. Ayrıca son vuruşlarda karakterimin daha hızlı bayılması için "DaJuan Bembe" isimli arkadaş animasyon iptali (bug abuse) yapıyor. Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/ri7w4u    Ek açıklamalar(varsa): Ek olarak kavga esnasında anlık olarak interiora giriyorum, daha sonra o anlık gelişen rolün akışını bozmamak için çıkıyorum.   * Oyuncu şikayetleri kurallarını okudum ve bu kurallara göre konu açıyorum, kuralların hepsini onaylıyorum.    
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası