Jump to content

batuhan batri "X"

Batrix

Önerilen İletiler

Oluşturuldu: (düzenlendi)

Merhaba, ben Batuhan Batrix. Bu sözü neredeyse 5-6 yıldır, bu nicki de 15 yıldır kullanmaktayım. Bu hayat oyununda 23. seviyedeyim ve cemiyetimize İzmir'in Foça denilen bir kasabasından katılıyorum. Aynı zamanda Karşıyaka'da da yaşamaktayım.

Yıl Yıl Batuhan Batrix

• 2022: Üniversiteden mezun oldum ve artık hayatımda okul diye bir şey kalmadı.
  • 2023: İş hayatıma ilk adımımı attım. Bir telefon operatör kuruluşuna bağlı olan çağrı merkezi kuruluşunun banka projesinde Müşteri Temsilciliği yaptım.
  • 2024: Haziran ayında bu işten ayrılıp gerçek işim olan bilişim teknolojileri sektöründe bir işe gireceğime yeminim var. Bununla beraber hobi olarak sosyal medya üzerinden haber temalı bir platform açmayı hedefliyorum. Göreceğiz. Hayaller ve hedefler büyük...

Bir şeyler başardığımda burayı güncelleyeceğim... Ki, neden olmasın?

Platforma Gelirsek

Bu tarz platformlarda aslında 2009 yılından beri bulunuyorum ancak daha çok Freeroam sunucularda oynadım ve yönetiminde bulundum (SA-MP'ta Kafkef Online, Z-Group gibi. Artık yoklar... F). Roleplay'e de 2012 gibi atılmıştım ancak pek odaklanamadığım ve istemediğim için o kadar da çok oynayamadım. Odaklanmam 2016'dan beri başladı.

2016'dan beri çeşitli rollerde bulundum ancak en çok rol yaptığım konsept basın & medya rolleridir. 2017 yılında başladığım basın & medya rollerine, 2020 yılının Mart ayından beri Vice'ın SA-MP sunucusunda basın ve medya rollerine devam etmekteyim. Evet, bu delilik, ancak deli olmayı seviyorum, hoşuma gidiyor..

Vice Online'da ise temellerini SA-MP sunucusunda attığımız Vice Media Group konseptini Weazel News ile beraber devam ettirmeyi hedefliyorum.

Roleplay'in yanı sıra FIFA ve Tomb Raider delisiyim. Bol bol FIFA oynayıp sinirden çıldırmak hobilerim arasındadır...

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Sizleri seviyorum ❤️

tarihinde Batrix tarafından düzenlendi
gönderildi

Merhaba ben batuhan batrix
Platformda çok sevdiğim birisidir

gönderildi

Yaşayan efsane, öyle lafta değil ama hee 🫵

gönderildi

Now you're back, from outer space and i found you here!

gönderildi

Oğuz sasi yan çar. 

gönderildi

Büyük adam

gönderildi
Meniales, 20 saat önce yazdı:

Oğuz sasi yan çar. 

Yıl 2015.

gönderildi

Batrix baba

gönderildi

medya duayeni buraya da gelmiş

gönderildi

Memnun olduk efendim. 

Görüşmeye katıl

Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömüldü.   Bunun yerine bağlantı olarak görüntüle

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası