-
Konuyu Görüntüleyenler 0 kullanıcı
- Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
Duyurular
-
En Çok Katkı Verenler
-
Konular
-
-
-
İletiler
-
-
-
Yazan: TheAnswer · Oluşturuldu:
İLAN SAHİBİNİN BİLGİLERİ 1.1 Adı: ‣ Declan 1.2 Soyadı: ‣ Galloway 1.3 İkametgâh adresi: ‣ Vespucci ARAÇ BİLGİLERİ 2.1 Aracın Fotoğrafları ‣ 2.2 Aracın Kilometre Bilgisi ‣ 320 civarı 2.3 Eklentiler ‣ Jant, Cam filmi 2.4 Aracın Galeri Fiyatı - ((Sistemsel fiyatı)) ‣ 50000$ 2.5 Araç Fiyatı: ‣ 46.500$ 2.6 Ek bilgi: ‣ Ek olarak jant ve cam filmi eklenmiştir, bu fiyata böyle duran başka bir araç yok! -
Yazan: DNA · gönderildi
Cedric Fenwick karakterini yönetiyorum; Öncelikle şunu belirtmek istiyorum daha sonrasında savunmamı yapacağım. Gerçekten anlam veremiyorum, 12 senelik Roleplay ortamında çok denk geldiğim bir şey bu. Neden eğlenmek yerine hemen şikayet açıcam sen görürsün, sen şöylesin böylesin gibi söylemlere giriyorsunuz ki? PM yoluyla bana kullanıcı adımı sorduğunda sana belirttim. Dedim ki, eğer ki bir yanlışım olduysa sana bunu açıklayabilirim ve istersen yine şikayet açabilirsin. Düzgün bir şekilde anlattım fakat sen beni anlamak yerine, keyfini çıkarmak yerine, bana kin dolu yaklaşıyorsun üşenmeden video almış yüklemiş bir de şikayet açmışsın. Seni yargılayamam, belki yaptığım hatadır bunada bir şey diyemem. Fakat bu algının kırılması için bunları söylüyorum. Şöyle ki, bu zamana kadar mobster tarzında roller daha çok yaptığım için uzun bir aranın ardından arkadaşlarımla birlikte 17-18 yaşlarında sosyopat bir gangster karakteri ile rol yapmak istedim. Karakterimin tarzı, karakteri ve hareketlerini buna göre sergiliyorum. Altımızdaki motordan da anlayacağınız üzere. Serseri bir karakter olduğu için ve senin yazdıkların benim chatime düştüğü için bunu sürdürdüm. Her hangi bir copbait falan değildi amacım. Eğer ki hatalıysam cezamı çekmeye razıyım ki, yetkililer zaten gereken cezayı sağlayacaktır. Zamanımı aldığınız için teşekkürler, kahve-donut rollerinde görüşmek üzere. -
-
UCP
Vice-Online kullanıcı kontrol paneli için kısayollara buradan ulaşabilirsiniz.
WIKI
Vice-Online Wiki sayfasında sizler için hazırladığımız rehberlere göz atabilirsiniz.
FORUM
Vice-Online forumundaki önemli konuların kısayoluna buradan ulaşabilirsiniz.
Önerilen İletiler
Görüşmeye katıl
Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.