Jump to content

Jackie Manchini

Darp

Önerilen İletiler

ESKİ MAHALLE  

Liberty City’nin güzel bir İtalyan-Amerikan çoğunluklu sokağında büyümüştür. Ailesiyle iç-içe ve tanıdıklarıyla yan-yana yaşamıştır. Kendini bildi bileli sürekli “Aile”nin büyüklerine yardım etmeye çalışmıştır. Küçüklüğünden beri Mafyalığa özenmiş ve bunun ateşiyle yanıp tutuşmuştur. Babası orta gelirli bir inşaat çalışanıdır. Annesi ise ev hanımıdır. Mafya büyüklerinin arabalarını park etmek, içkili mekanda garsonluk ve komilik yapmak, puro dağıtıcılığı, mekan temizliği, büyüklerin kıyafetlerini kuru temizlemeye götürmek ve sonrasında geri iade etmek, büyüklerin mektuplarını taşımak ve götür-getir gibi ufak tefek şeyler yapmıştır. Küçüklüğünü hızlı geçiren Jackie, mahallesinin hatırlanan isimlerinden biridir.

Italian-Neighborhoods-of-New-York-City.jpg.85d70a81cd95edcbe0130433a85389e7.jpg

AİLE HER ŞEYDİR

Kendisi tek çocuktur ancak, bir sürü kuzene sahiptir. Babası gece mekanı müptelasıdır ve işten sonra zamanının çoğunu burada geçirmiştir, hatta bu sebeple Jackie annesiyle babasının sürekli tartışmasına maruz kalmıştır. Eğer babasından bir şey öğrendiyse o da düzgün bir gece mekanının altın değerinde olduğudur. Annesi ise sakin bir yapıdadır ancak, babası onun şartellerini attırana kadar; ondan sonra sabaha kadar kavga ederlerdi. Bu ikilemin arasında kalmamak adına Jackie, sürekli ya arkadaşlarına ya da işe yaramaz kuzenlerine takılırdı. İşe yaramaz olduklarını düşünmesinin sebebi ise: Devlet çalışanı olmak ve sıradan bir hayat sürmek istemeleriydi. Sırf bu düşünce yapısına sahipler diye Jackie’ye üstten bakarlar ve ukala tavırlar sergilerlerdi. Sürekli gittikleri küçük bir park vardı ve burası Jackie için dünyanın en huzurlu yeriydi. Bu mantıktan asla vazgeçmiyordu. Hatta işe yaramaz kuzenleri veya sevmediği burnu havada birinin ona böbürlendiğini veya caka sattığını gördüğü anda durmadan o klasik lafını yapıştırırdı; “Ben lanet olası kıçımın üstüne oturuyorum, bir ara sen de denemelisin…”

image.jpeg.9fdb0cf5f739451b819234e220ec6743.jpegimage.jpeg.110076811ed037677da829890d4d6910.jpeg

GENÇLİK HATALARI

Jackie ne kadar hızlı olursa olsun, sonuçta bu işin de kötü yanları var. Bir gün küçük bir kapkaç olayına karıştığı için artık devlet onu tanıyordu. Tabii ki de bir CAPO veya BOSS değildi onun için devlet tarafından bir sinekten farksız görünüyordu. Ancak ne olursa olsun artık bir sicili vardı. Ufak-tefek işlerle hayatını sürdürmeye devam etti ama artık yorulmuştu. Yorulduğu şey yol kat edememekti. Küçüklükten itibaren bu tip işler yapmasına rağmen, ne aileye alınmıştı ne de bir teşekkür edilmişti. Onun için burada artık kalmasının bir anlamı yoktu, boş bir gemide tek başına kürek çekiyordu. Bu sebeple gençlik ateşiyle bir karara varacaktı, onu zorlasa da belki de sonunda istediğine ulaşacaktı.

image.jpeg.d08f6d748fe880f81607a07d56e36d3d.jpeg

“SALUTE” YENİ BAŞLANGIÇLARA

Liberty City’den tanıdıkları vardı, ufak bir çocukken bu işe başlamanın dezavantajları olduğu gibi, avantajları da vardı. Eski bir ailenin, bir yeni bir kolu devreye giriyordu. Bütün bu devlet zırvalarından sıkılmış bir aile. Haliyle yükselmek ve hak ettiğini almak için tam biçilmiş kaftandı. Jackie kafaya koydu bunu. Birkaç tanıdığıyla kontak kurdu, tabii hiçbiri ona AİLE’de bir yer edilebileceğine dair bir söz vermedi. Ancak Jackie bu riski almanın akıllıca bir karar olacağını düşündü. Oraya bir tanıdık olarak gidecekti ve her zaman yaptığı gibi ufak-tefek işlerde onlara yardım edecekti. Ne olabilirdi ki? Zaten 22 senedir aynı şeyi yapmıyor muydu? Hem de karşılıksız şekilde. 
Jackie valizini doldurdu, kullanabileceği her şeyi yanına aldığından emin oldu. Yaşlı annesinin elini öptü ve onu işe yaramaz kuzenlerine emanet etmek zorunda kaldı. Mekan müptelası babasının mezarına son kez gitti ve dua etti. Tanrıdan hem babası hem de ailesi için merhamet dilendi. Ardından kendisini havalimanında yeni başlangıçlara adım atarken buldu.

getty_477945211_124789.jpg.050e10fe3ea16f74d3857d77c6b3d25b.jpg

FIRSATLAR ŞEHRİ LOS SANTOS

Jackie uçaktan indiğinde kendini bir garip hissetti. Her zamanki soluduğu hava yoktu, tanıdıklar yoktu, bildiği caddeler artık birer anıydı onun için. Ancak yapılması gerekenin bu olduğunu biliyordu. Bu riski gözünü kırpmadan almıştı, hırslıydı ve çalışkandı. Bu karakteriyle herhangi bir şeyin üstesinden gelebileceğine olan inancı tamdı. Toy bir çocuktu, başına neler gelebileceğini bilmiyordu. Ancak gençlikte bundan ibaret değil midir zaten? Havalimanından ayrıldı ve tanıdıklarına yakın bir yerde, bir otele yerleşti. Eşyalarını dikkatlice dizdi ve cama yöneldi. Yeni hayatı gözlerinin önündeydi, Los Santos… Ne şehir ama! Los Santos’a karşı, Little Jackie. Neler olacağını hep birlikte göreceğiz…

image.jpeg.65097144dde8124d610399c205660ff6.jpeg

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

ilgi çekici, kolay gelsin.

• Teşekkürler! 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hikayesi kadar rolü de sağlam mı görücez.

• Teşekkürler! 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

supp🤩

• Teşekkürler! 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra...

Başarılar.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kilitlenmiş, mesaj gönderemezsiniz.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • En Çok Katkı Verenler

• Konular

•  

• İletiler

• Brkyelts
      Aradığım bütün modları buldum neredeyse eline sağlık
    • Brkyelts
      Mod kurulumu nasıl yapılıyor kısaca bilgilendirebilecek var mı?
    • Juvastheboss
      Şahitliğimi onaylıyorum, gerçekten garip bir rol amaçları dm atmak sanırım anlamadım, iyi forumlar
    • MethcoRosa
      Başarılar dilerim, sağlam ekip kaliteli insanlar.
    • deadly
      Oyuncu Şikayeti                      Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: DaJuan Bembe, Trayvon Garret, Deshaun Caldwell (forum hesaplarını bilmiyorum) Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jackie Kharashvili @Juvastheboss Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.11.2024 00:20     İhlal edilen kuralı yapıştırın:   9. Bug Abuse Oyuncular buldukları tüm açıkları forumdaki ticket bölümünden bildirmelidir. Bu açıkları bildirmemek ve kötüye kullanmak cezalandırmaya/yasaklamaya sebebiyet vermektedir. Sunucudaki mevcut sistemleri amacı dışında kullanarak avantaj sağlamak da sistem açıklarını kullanmaya eş değer sayılacaktır. Mal varlığını ilgilendiren açıklarda açığı kullanan kişilerin mal varlığı tamamen silinebilir.   ÖRNEKLER:   • İstediğiniz evin eşyalarına erişmenizi sağlayan bir açığı kullanarak evdeki eşyaları almak ve bildirmemek. • Değerinden aşağıdaki mülkleri bildirmeyip ucuz diye satın almak. • Sunucu mapleri veya interior objelerinde hata bulmak ve rolde kendi lehine kullanmak. • GTA V oyun motoru sebebiyle var olmuş üstünlük sağlayan hareketler. • Sistem açıklarını kullanmak. • Normalde yapılamayan animasyonları üçüncü parti yazılımlarla yapabilmek.   6. Deathmatching Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder. Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir. → /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.   ÖRNEKLER:   • Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak. • Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak. • Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek. • Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak. • Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak.     Şikayetinizi detaylandırın: Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Geçerli bir kanıt olmadan agresif rol sergilemek, kavgaya girmek. Arkadaşlar direkt konuya girerek bize hiç bir husustan bahsetmeden saldırmaya başladılar. Ayrıca son vuruşlarda karakterimin daha hızlı bayılması için "DaJuan Bembe" isimli arkadaş animasyon iptali (bug abuse) yapıyor. Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/ri7w4u    Ek açıklamalar(varsa): Ek olarak kavga esnasında anlık olarak interiora giriyorum, daha sonra o anlık gelişen rolün akışını bozmamak için çıkıyorum.   * Oyuncu şikayetleri kurallarını okudum ve bu kurallara göre konu açıyorum, kuralların hepsini onaylıyorum.    
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası