-
Konuyu Görüntüleyenler 0 kullanıcı
- Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
Duyurular
-
En Çok Katkı Verenler
-
Konular
-
-
-
İletiler
-
Yazan: Brkyelts · gönderildi
Aradığım bütün modları buldum neredeyse eline sağlık -
Yazan: Brkyelts · gönderildi
Mod kurulumu nasıl yapılıyor kısaca bilgilendirebilecek var mı? -
Yazan: Juvastheboss · gönderildi
Şahitliğimi onaylıyorum, gerçekten garip bir rol amaçları dm atmak sanırım anlamadım, iyi forumlar -
Yazan: MethcoRosa · gönderildi
Başarılar dilerim, sağlam ekip kaliteli insanlar. -
Yazan: deadly · Oluşturuldu:
Oyuncu Şikayeti Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: DaJuan Bembe, Trayvon Garret, Deshaun Caldwell (forum hesaplarını bilmiyorum) Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jackie Kharashvili @Juvastheboss Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.11.2024 00:20 İhlal edilen kuralı yapıştırın: 9. Bug Abuse Oyuncular buldukları tüm açıkları forumdaki ticket bölümünden bildirmelidir. Bu açıkları bildirmemek ve kötüye kullanmak cezalandırmaya/yasaklamaya sebebiyet vermektedir. Sunucudaki mevcut sistemleri amacı dışında kullanarak avantaj sağlamak da sistem açıklarını kullanmaya eş değer sayılacaktır. Mal varlığını ilgilendiren açıklarda açığı kullanan kişilerin mal varlığı tamamen silinebilir. ÖRNEKLER: • İstediğiniz evin eşyalarına erişmenizi sağlayan bir açığı kullanarak evdeki eşyaları almak ve bildirmemek. • Değerinden aşağıdaki mülkleri bildirmeyip ucuz diye satın almak. • Sunucu mapleri veya interior objelerinde hata bulmak ve rolde kendi lehine kullanmak. • GTA V oyun motoru sebebiyle var olmuş üstünlük sağlayan hareketler. • Sistem açıklarını kullanmak. • Normalde yapılamayan animasyonları üçüncü parti yazılımlarla yapabilmek. 6. Deathmatching Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder. Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir. → /me adamı ezer. gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir. ÖRNEKLER: • Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak. • Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak. • Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek. • Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak. • Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak. Şikayetinizi detaylandırın: Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Geçerli bir kanıt olmadan agresif rol sergilemek, kavgaya girmek. Arkadaşlar direkt konuya girerek bize hiç bir husustan bahsetmeden saldırmaya başladılar. Ayrıca son vuruşlarda karakterimin daha hızlı bayılması için "DaJuan Bembe" isimli arkadaş animasyon iptali (bug abuse) yapıyor. Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/ri7w4u Ek açıklamalar(varsa): Ek olarak kavga esnasında anlık olarak interiora giriyorum, daha sonra o anlık gelişen rolün akışını bozmamak için çıkıyorum. * Oyuncu şikayetleri kurallarını okudum ve bu kurallara göre konu açıyorum, kuralların hepsini onaylıyorum.
-
UCP
Vice-Online kullanıcı kontrol paneli için kısayollara buradan ulaşabilirsiniz.
WIKI
Vice-Online Wiki sayfasında sizler için hazırladığımız rehberlere göz atabilirsiniz.
FORUM
Vice-Online forumundaki önemli konuların kısayoluna buradan ulaşabilirsiniz.
Önerilen İletiler