Jump to content

"Neuderbach"

Mysed

Önerilen İletiler

Aurora Neuderbach

Özgeçmişi

Aurora Neuderbach, 20 Ağustos 1988'de Almanya'nın Kuzey Ren-Vestfalya eyaletinde yer alan Gevelsberg şehrinde dünyaya geldi. Aurora'nın çocukluk yılları, eğitim ve adaletin önemli ölçüde değer gördüğü bir kasaba ve aynı şekilde ailede geçti. Babası Klaus Neuderbach'ın, kasabanın saygın polis memurları arasında yer edinmesi, Alman disipliniyle yetişmiş olması da Aurora'nın yetişkin olduğunda nasıl bir kişiliğe sahip olacağının sinyallerini veriyordu. Annesi Helga Neuderbach, bir başka kasabada çalışan lise öğretmeniydi. Kendi öğrencilerine sevgi dolu bir eğitim sunan Helga, öğrencileri arasında kimseyi kayırmadığı gibi ileride kendi öğrencisi olacak Aurora'ya da aynı durumu uygulayacaktı. Aurora'nın çocukluk sürecinde öğrenmeye, araştırmaya ve keşfetmeye olan merakında babası ona destek çıkmayı çok severdi. Polislik hikayelerini, günlük devriye yaşamında neler olduğunu eğlenceli ve komik bir dille kızı Aurora'ya anlatırdı. İlkokulda kız arkadaşlarının yumuşak oyunları yerine erkek arkadaşlarıyla kağıt savaşı, koşma yarışı gibi sert aktiviteleri yapmayı severdi. Okul dışındaki zamanlarında babasının çalıştığı polis merkezini ziyaret eder, polis memurlarının günlük işlerini ve topluma nasıl hizmet edebildiklerini gözlemlerdi. Elbette bu ziyaretler Aurora'yı etkileyecekti, etkiledi de. Aurora'nın adalet duygusunu pekiştirmesi, ilerideki polis olma hayalini destekleyen bir durumdu. Lise yıllarında, akademik eğitim alanında yeterli derecede başarılar elde etmesinin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerinde de aktif oldu. Kendi isteğiyle gençlik polis programında çalıştı ve orada edindiği tecrübeler, onun liderlik ve takım çalışması gibi becerilerini doğrudan etkiledi. Bu program süresince insanlarla olan iletişim becerilerini geliştirerek sivil ile iletişim gibi diksiyon ve saygının ne kadar önemli olduğunu kendine hatırlattı. Lise mezuniyetinin ardından Gevelsberg'den Frankfurt'a göç ederek üniversite hayalini Goethe Üniversitesi'nden yana kullandı. Mezuniyetin ve Frankfurt'a olan taşınma telaşının ardından üç aylık bir üniversite karar aşamasındaydı. Karar aşamasını son dakika verdi ve üniversite okumaktan vazgeçtiğini Neuderbach ailesine bildirdi. Ailesiyle bu durumu iyice tartışan Aurora, babasının mesleğini uygulamak istediğini ve bu yolda doğru bir adım atma zamanının geldiğine karar verdi. Almanya'nın en prestijli polis akademilerinden birine başvurmak için gerekli hazırlıkları yaptı. Başvuru sürecinde pek çok zorlukla karşılaştı, fiziksel olarak tamamen uygundu. Hiç beklemediği bir şekilde başvurusu sebep belirtilmeden iptal edildi. Babası bir polis memuru olarak bu durumu iyice araştırsa da sebebin kaynağı bulunamadı. Umutlarını yitirmek istemeyen Aurora, bu süreçte Goethe Üniversitesi'nde Psikoloji bölümünü okumak istedi. Üniversite eğitiminin sonlarına doğru babasının emekliliğiyle birlikte Almanya'dan ayrılmak isteyen Neuderbach ailesi, Aurora'yı da yanlarına alarak Amerika Birleşik Devletleri'nin San Andreas eyaletine yerleşti. Birkaç yıl boyunca psikoloji alanındaki ofislerde stajyerlik yapan Aurora, Almanya'da gerçekleştiremediği hayalini burada gerçekleştirmek için büyük bir adım atmaya karar verdi. Kararını vermişti, yüz tane başvuru gönderecek bile olsa hedefinden vazgeçmeyecekti. Los Santos Polis Akademisi için detaylı bir başvuru hazırladı, kendine güveniyordu.

Spoiler

bla, bla, bla...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

rezerve falan

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

rezerve falan

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

rezerve falan

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

rezerve falan

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Departmanda bana ablalık yapacak karakter, başarılarr😏

tarihinde baers tarafından düzenlendi
  • Teşekkürler! 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

muscle mommy

• Haha 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

RVN, 57 dakika önce yazdı:

muscle mommy

tıpkısının aynısı

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

severiz

• Teşekkürler! 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Alman tank240p

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kilitlenmiş, mesaj gönderemezsiniz.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • En Çok Katkı Verenler

• Konular

•  

• İletiler

• Brkyelts
      Aradığım bütün modları buldum neredeyse eline sağlık
    • Brkyelts
      Mod kurulumu nasıl yapılıyor kısaca bilgilendirebilecek var mı?
    • Juvastheboss
      Şahitliğimi onaylıyorum, gerçekten garip bir rol amaçları dm atmak sanırım anlamadım, iyi forumlar
    • MethcoRosa
      Başarılar dilerim, sağlam ekip kaliteli insanlar.
    • deadly
      Oyuncu Şikayeti                      Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: DaJuan Bembe, Trayvon Garret, Deshaun Caldwell (forum hesaplarını bilmiyorum) Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jackie Kharashvili @Juvastheboss Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.11.2024 00:20     İhlal edilen kuralı yapıştırın:   9. Bug Abuse Oyuncular buldukları tüm açıkları forumdaki ticket bölümünden bildirmelidir. Bu açıkları bildirmemek ve kötüye kullanmak cezalandırmaya/yasaklamaya sebebiyet vermektedir. Sunucudaki mevcut sistemleri amacı dışında kullanarak avantaj sağlamak da sistem açıklarını kullanmaya eş değer sayılacaktır. Mal varlığını ilgilendiren açıklarda açığı kullanan kişilerin mal varlığı tamamen silinebilir.   ÖRNEKLER:   • İstediğiniz evin eşyalarına erişmenizi sağlayan bir açığı kullanarak evdeki eşyaları almak ve bildirmemek. • Değerinden aşağıdaki mülkleri bildirmeyip ucuz diye satın almak. • Sunucu mapleri veya interior objelerinde hata bulmak ve rolde kendi lehine kullanmak. • GTA V oyun motoru sebebiyle var olmuş üstünlük sağlayan hareketler. • Sistem açıklarını kullanmak. • Normalde yapılamayan animasyonları üçüncü parti yazılımlarla yapabilmek.   6. Deathmatching Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder. Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir. → /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.   ÖRNEKLER:   • Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak. • Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak. • Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek. • Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak. • Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak.     Şikayetinizi detaylandırın: Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Geçerli bir kanıt olmadan agresif rol sergilemek, kavgaya girmek. Arkadaşlar direkt konuya girerek bize hiç bir husustan bahsetmeden saldırmaya başladılar. Ayrıca son vuruşlarda karakterimin daha hızlı bayılması için "DaJuan Bembe" isimli arkadaş animasyon iptali (bug abuse) yapıyor. Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/ri7w4u    Ek açıklamalar(varsa): Ek olarak kavga esnasında anlık olarak interiora giriyorum, daha sonra o anlık gelişen rolün akışını bozmamak için çıkıyorum.   * Oyuncu şikayetleri kurallarını okudum ve bu kurallara göre konu açıyorum, kuralların hepsini onaylıyorum.    
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası