Jump to content

KINGDOM COME DELIVERANCE

Önerilen İletiler

Oluşturuldu:

Açık dünya, belli bir ana hikayesi olan, 1403 yılında Skalitz ve civarında geçen ( günümüz Prag civarı) dlcleri ile beraber toplam 100 gb'i bulan, orta çağ oyunlarını sevenler için birebir bir oyun. Yakın zamanda Kingdom Come Deliverance II çıkacak, eski yani birinci oyunu bile şuan 'bence' piyasadaki en iyi oyun. 

Oyundan sadece kendi fight videomu sizlerle paylaşmak isterim. 

images (23).jpeg

images (22).jpeg

images (21).jpeg

gönderildi

Sararr

gönderildi

Henry ağabey 🙏 

gönderildi

Mount & Blade

gönderildi

Güzel.

• 1Ay Sonra...
gönderildi

bi warband edemez

gönderildi

bu oyunun gorevleri biraz zaman sonra sıkmaya basliyor ya biraz sacmaliyor ama atmosferi harika

gönderildi
Karol Trassa, Şimdi yazdı:

bu oyunun gorevleri biraz zaman sonra sıkmaya basliyor ya biraz sacmaliyor ama atmosferi harika

Kendini hikayeye kapatırsan böyle bir sorun olmaz, ikisini bekliyorum

gönderildi
Easthan, 53 dakika önce yazdı:

Kendini hikayeye kapatırsan böyle bir sorun olmaz, ikisini bekliyorum

bitirdim kanka ben de, sadece 2. oyunun bu oyundan gorev bakimindan daha iyi olmasini bekliyorum. bakalim nasil olacak

Görüşmeye katıl

Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömüldü.   Bunun yerine bağlantı olarak görüntüle

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • En Çok Katkı Verenler

1. fieL
      fieL
      2081
    2. Izanagi
      Izanagi
      1502
    3. Boreki
      Boreki
      1372
    4. Klawerus
      Klawerus
      1335
    5. Juvastheboss
      Juvastheboss
      1255
  • Konular

•  

• İletiler

• kinginthenorth
      tebrikler cavus
    • ShyR
      LSFD NO:22 MEDİKAL VAKA RAPORLAMA MAĞDUR VE VATANDAŞLIK HAKLARI GEREĞİNCE DOSYAYI KOPYALAMAK, ÇOĞALTMAK YA DA PAYLAŞMAK  YASAKTIR. A) PERSONEL VE DOSYA BİLGİSİ TARİH VE SAAT  5.05.2025 23:40 İSİM SOYİSİM  Maria Carmona         KİDEM       Firefighter II KİŞİ NO            #25211   B) VAKA VE YARALI BİLGİSİ EKİP KODU       RA-1   İSİM SOYİSİM  Elias Bachcelhner       LOKASYON     Zancudo River      YARA TÜRÜ     Trafik kazası OLAY ÖZETİ 15.05.2025 tarihinde saat 23:40'da NINER gelmesi sonucu RA-1 ekip kodu altında yönelim sağlamıştır. Kişinin trafik kazası yapıldığı öğrenildiği için X-collar ve KED yeleği takılmıştır. Kişinin kontrol amaçlı PHMC'ye sevki sağlanmıştır.
    • sledgehammer
      all due respect...:)
    • BigBoss
      Paylaştığınız ekran görüntüsünde aracın ön camının mesafesinde bile değilsiniz. Bu mesafe de ancak yanlardan görebilirsiniz ve bunun da bir ihtimali yok, dediğim gibi tamamen cam filmli. Arka koltukta olsam bile bu durum değişmezdi. Bu tarz rollerde PD/SD tarafının bir kaybı hiçbir zaman olmaz. Tamamen karşı tarafın durumu kötüye gider, Roleplay konseptlerinde bu değişmez. Yeni bir sim kartına sahibim. Açıkçası alttaki SS'de de bu telefonu takip edemeyeceğiniz ile alakalı sunucu kuralı mevcut.   Açıkçası iki gün önce CCTV'ye yansıdığımı düşündüğüm için APB kaydının açıldığını sanıyordum. Paylaştığınız videonun üzerinde "kolluk kuvvetlerine karşı saldırı" ile alakalı bir metniniz var. Üç günün öncesi rolü ile alakalıysa burada tamamen maskeliyim. Neye dayanarak bu kaydı açıyorsunuz?    
    • alpacino
      hızlı yaşa erken öl mentality
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası