[REHBER] La Cosa Nostra, İtalyan-Amerikan Mafyasının İşleyişi Ve Tarihçesi
Yazan:
akasmooth
içinde Konsept/Rol Rehberleri
-
Konuyu Görüntüleyenler 0 kullanıcı
- Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
Duyurular
-
En Çok Katkı Verenler
-
wali
961 -
Izanagi
938 -
zYuri
713 -
xeus
551 -
Manifesto
548
-
-
Konular
-
-
-
İletiler
-
Yazan: meastis · Oluşturuldu:
Oyuncu Şikayeti Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ulrich_Ortega , Yann_Chukwueze Olaya dahil olan şahit karakter adı: Cassius_Santa Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.11.2024 - 02:59 İhlal edilen kuralı yapıştırın: Car Ramming, Araç sürüş kural ihlal. (CR) Şikayetinizi detaylandırın: Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: - Yann isimli karakter arabanın arkasından gelip bilerek çarpıyor, CR atıyor. Dönüp role girdiğimizde Ulrich üst üste arabaya çarpıyor, CR atıyor. Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: - Ek açıklamalar(varsa): - Arkadaşlar rolün ortasında gelip arabayla çarpıyorlar, bir değil iki değil bu, arkadaşlarla olan agresif rollerimde hep denk geliyorum. IC edilen bir lafa OOC sinirlenip ihlal yapmaları da cabası, rol yapıyoruz sonuçta. Anlamlandıramadığım durumlar. -
Oyuncu Şikayeti Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Yann_Chukwueze Olaya dahil olan şahit karakter adı: Sofia_Zolova Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.11.2024 - 02:42 İhlal edilen kuralı yapıştırın: Car Ramming, Araç sürüş kural ihlal. (CR) Şikayetinizi detaylandırın: Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: - Birlik arkadaşım ve karakterimin de arkadaşı olan Sofia'yı dövmek için kovalıyorlar, ben de görüp kurtarmak için gidiyorum. Sofia arabama bindiğinde Yann isimli karakter gelip arabama çarpıyor, emote vs vermiyor, CR atıyor. Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: - Ek açıklamalar(varsa): - -
-
Oyuncu Şikayeti Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rio_Kii , Julia_Poliakova Olaya dahil olan şahit karakter adı: Cassius_Santa Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.11.2024 - 02:33 İhlal edilen kuralı yapıştırın: Bug Abuse, Brawl Kural İhlali Şikayetinizi detaylandırın: Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: - Cassius ile önceden düşmanlığımız olan karakterlere saldırmaya gidiyoruz. Rio_Kii ve Julia_Poliakova brawla karşılık veriyor, canları azalınca e basıp herhangi bir emote vermeden interiorun içine giriyorlar, brawl rolünü baltalıyorlar. Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: - Ek açıklamalar(varsa): - * Oyuncu şikayetleri kurallarını okudum ve bu kurallara göre konu açıyorum, kuralların hepsini onaylıyorum. -
Yazan: monradiss · Oluşturuldu:
Oyuncu Şikayeti Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jack_Bauman - Zayn_Belanger - Bronson_Hart - Ulrich_Ortega - Xavi_Wylder - Jesus_North - Rio_Kii @Vice Online Olaya dahil olan şahit karakter adı: Shawn_Murphy @Vice Online Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.11.2024 - 02:33 İhlal edilen kuralı yapıştırın: 5. Metagaming Oyun içi (IC) bilgileri oyun dışı (OOC) durumlarda kullanmak veya tam tersi oyun dışı bilgileri oyun içerisinde kullanmaktır. Rol ile alakalı tüm bilgiler IC olarak elde edilmelidir. Rolde OOC bilgileri kullanmak veya OOC durumları yansıtmak bu kuralı ihlal etmektedir. ÖRNEKLER: • /me, /do gibi somut hareket ve durumları belirten kanallar üzerinden OOC bilgi verilmemelidir. • /me vurduğu adama bakar. (diğerleri vurduğunu bilmiyor) • /me daha önce geldiği sahilde birasını içer. (daha önce gelip gelmediğini diğerleri bilemez) 5.2. İletişim. Vice Online tarafından belirlenmiş IC kanallar (Forumdaki IC bölümler, Vice Social, vb.) haricindeki tüm Discord, TeamSpeak, Skype vb. iletişim kanallarında IC iletişim yapılamaz. Birlikler için söylentiler/sokak dedikoduları türü kanallar olaylar bittikten sonra bölgede yapılan rolleri düzenlemek için kullanılabilir. Bunların içeriği oyun içi anlık iletişim aracı gibi kullanılmamalıdır. İzin alınmamış tüm eylemler metagaming olarak değerlendirilir. METAGAMING KURALINI İHLAL EDEN ÖRNEKLER: • Sesli sohbet, /pm gibi kanallardan yer bildirmek • IC kanallar üzerinden OOC konuşmak. (normal konuşma, /aw, /w, vb.) • Aynı araçta gezerken seslide konuşmak ve roldeki kararlara ses üzerinden karar vermek. • Önceki karakterinizin ölümünü bilmek/birinden öğrenmek ve bunun için intikam almak. • Vurulduktan sonra Discord'dan arkadaşınıza veya birliğinize @everyone atıp vurulduğunuz haber etmek. • Polislerin yerini arkadaşlarınıza OOC kanallardan belirtmek. • Maskeli kişinin IDsine bakıp oyuncu listesinden ismini bulmak ve tanıyor gibi davranmak. Şikayetinizi detaylandırın: Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıslarla bir savaş içerisindeyiz. Şahıslar beni düşürüyor ve içeri kaçırıyorlar ama arkadaşlarım araçda olduğu için onları alamıyorlar ve arkadaşlarım bölgeden uzaklaşıyor. Ardından birlik üyelerim tekrardan olay yerine geliyor, iki-üç kişi hariç herkes benim yanımdayken arkadaşlarımın gelmesi üzerine herkes dışarı koşmaya başlıyor. Fakat ne telefona gelen bir bildirim, ne de şikayet açılan karakterler arasında bir konuşma dönüyor. OOC kanallardan yararlanılarak (DC-TS3) MetaGaming kural ihlali işlenildiğini düşünmekteyiz. Oyuncular hakkında gereken işlemin yapılmasını talep ediyoruz. Videoların saatine bakarak olayların alakalı olduğunu anlayabilirsiniz. Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.youtube.com/watch?v=xpC2voQtiBk - https://streamable.com/ev1cap Ek açıklamalar(varsa): - * Oyuncu şikayetleri kurallarını okudum ve bu kurallara göre konu açıyorum, kuralların hepsini onaylıyorum.
-
UCP
Vice-Online kullanıcı kontrol paneli için kısayollara buradan ulaşabilirsiniz.
WIKI
Vice-Online Wiki sayfasında sizler için hazırladığımız rehberlere göz atabilirsiniz.
FORUM
Vice-Online forumundaki önemli konuların kısayoluna buradan ulaşabilirsiniz.
Önerilen İletiler
Görüşmeye katıl
Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.