Jump to content

Raskanov'un Suç Takımı - Bulgar Suç Diasporası

Önerilen İletiler

• Partner
gönderildi
gönderildi
  • Partner
gönderildi
  • Partner
gönderildi
  • Partner
gönderildi
  • Partner
gönderildi
gönderildi
gönderildi
gönderildi
  • Partner
gönderildi

Görüşmeye katıl

Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömüldü.   Bunun yerine bağlantı olarak görüntüle

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • En Çok Katkı Verenler

1. fieL
      fieL
      1817
    2. Izanagi
      Izanagi
      1502
    3. Klawerus
      Klawerus
      1332
    4. Boreki
      Boreki
      1322
    5. Juvastheboss
      Juvastheboss
      1253
  • Konular

•  

• İletiler

• KayoVali
    • HakanMaster
      İLAN GÜNCEL 390.000$ Son fiyat, pazarlık yapmıyorum. Ciddi alıcılar numara bırakabilir.
    • Reflex
      FİYAT 97.500$ OLMUŞTUR   GÜNCEL
    • UnderJR23
      LSFD NO:22 CORONER RAPORLARI MAĞDUR VE VATANDAŞLIK HAKLARI GEREĞİNCE DOSYAYI KOPYALAMAK, ÇOĞALTMAK YA DA PAYLAŞMAK  YASAKTIR. A) PERSONEL VE DOSYA BİLGİSİ TARİH VE SAAT  30.04.2025 İSİM SOYISIM  Selina G. Margrave         KIDEM       Er III PERSONEL NO          25201   B) VAKA VE MAKTUL BİLGİSİ EKİP KODU       RA-3      İSİM SOYİSİM  N/A   LOKASYON   Vespucci   DİĞER İSE GİRİNİZ         İLK GÖRÜNEN ÖLÜM SEBEBİ (Birden Fazla İşaretleme Yapabilirsiniz) | (x) Ateşli Silah | () Kesici Alet | ( ) Trafik Kazası | ( ) Yüksekten Düşme | ( ) Doğal Afet | ( )  Yangın |   ( ) Boğulma | ( ) Hayvan Saldırısı | ( ) Yüksek Voltaj  | ( ) Kalp Krizi/Kronik Hastalık | () Diğer OLAY ÖZETİ 30.04.2025 tarihinde SD telsizi üzerine vakaya gittim şahıs vurulmuş ve EX'e çıkmıştı, kontrolleri sağlayıp sevkini sğaladım.
    • UnderJR23
      LSFD NO:22 CORONER RAPORLARI MAĞDUR VE VATANDAŞLIK HAKLARI GEREĞİNCE DOSYAYI KOPYALAMAK, ÇOĞALTMAK YA DA PAYLAŞMAK  YASAKTIR. A) PERSONEL VE DOSYA BİLGİSİ TARİH VE SAAT  30.04.2025 İSİM SOYISIM  Selina G. Margrave         KIDEM       Er III PERSONEL NO          25201   B) VAKA VE MAKTUL BİLGİSİ EKİP KODU       RA-3      İSİM SOYİSİM  N/A   LOKASYON   Vespucci   DİĞER İSE GİRİNİZ         İLK GÖRÜNEN ÖLÜM SEBEBİ (Birden Fazla İşaretleme Yapabilirsiniz) | (x) Ateşli Silah | () Kesici Alet | ( ) Trafik Kazası | ( ) Yüksekten Düşme | ( ) Doğal Afet | ( )  Yangın |   ( ) Boğulma | ( ) Hayvan Saldırısı | ( ) Yüksek Voltaj  | ( ) Kalp Krizi/Kronik Hastalık | () Diğer OLAY ÖZETİ 30.04.2025 tarihinde SD telsizi üzerine vakaya gittim şahıs vurulmuş ve EX'e çıkmıştı, kontrolleri sağlayıp sevkini sğaladım.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası