Raskanov'un Suç Takımı - Bulgar Suç Diasporası

Yazan:
asap the single distress
içinde Organizasyonlar ve Yapılar
Duyurular
-
En Çok Katkı Verenler
-
fieL
1817 -
Izanagi
1502 -
Klawerus
1332 -
Boreki
1322 -
Juvastheboss
1253
-
-
Konular
-
-
-
İletiler
-
-
Yazan: HakanMaster · gönderildi
İLAN GÜNCEL 390.000$ Son fiyat, pazarlık yapmıyorum. Ciddi alıcılar numara bırakabilir. -
Yazan: Reflex · gönderildi
FİYAT 97.500$ OLMUŞTUR GÜNCEL -
Yazan: UnderJR23 · Oluşturuldu:
LSFD NO:22 CORONER RAPORLARI MAĞDUR VE VATANDAŞLIK HAKLARI GEREĞİNCE DOSYAYI KOPYALAMAK, ÇOĞALTMAK YA DA PAYLAŞMAK YASAKTIR. A) PERSONEL VE DOSYA BİLGİSİ TARİH VE SAAT 30.04.2025 İSİM SOYISIM Selina G. Margrave KIDEM Er III PERSONEL NO 25201 B) VAKA VE MAKTUL BİLGİSİ EKİP KODU RA-3 İSİM SOYİSİM N/A LOKASYON Vespucci DİĞER İSE GİRİNİZ İLK GÖRÜNEN ÖLÜM SEBEBİ (Birden Fazla İşaretleme Yapabilirsiniz) | (x) Ateşli Silah | () Kesici Alet | ( ) Trafik Kazası | ( ) Yüksekten Düşme | ( ) Doğal Afet | ( ) Yangın | ( ) Boğulma | ( ) Hayvan Saldırısı | ( ) Yüksek Voltaj | ( ) Kalp Krizi/Kronik Hastalık | () Diğer OLAY ÖZETİ 30.04.2025 tarihinde SD telsizi üzerine vakaya gittim şahıs vurulmuş ve EX'e çıkmıştı, kontrolleri sağlayıp sevkini sğaladım. -
Yazan: UnderJR23 · Oluşturuldu:
LSFD NO:22 CORONER RAPORLARI MAĞDUR VE VATANDAŞLIK HAKLARI GEREĞİNCE DOSYAYI KOPYALAMAK, ÇOĞALTMAK YA DA PAYLAŞMAK YASAKTIR. A) PERSONEL VE DOSYA BİLGİSİ TARİH VE SAAT 30.04.2025 İSİM SOYISIM Selina G. Margrave KIDEM Er III PERSONEL NO 25201 B) VAKA VE MAKTUL BİLGİSİ EKİP KODU RA-3 İSİM SOYİSİM N/A LOKASYON Vespucci DİĞER İSE GİRİNİZ İLK GÖRÜNEN ÖLÜM SEBEBİ (Birden Fazla İşaretleme Yapabilirsiniz) | (x) Ateşli Silah | () Kesici Alet | ( ) Trafik Kazası | ( ) Yüksekten Düşme | ( ) Doğal Afet | ( ) Yangın | ( ) Boğulma | ( ) Hayvan Saldırısı | ( ) Yüksek Voltaj | ( ) Kalp Krizi/Kronik Hastalık | () Diğer OLAY ÖZETİ 30.04.2025 tarihinde SD telsizi üzerine vakaya gittim şahıs vurulmuş ve EX'e çıkmıştı, kontrolleri sağlayıp sevkini sğaladım.
-
UCP
Vice-Online kullanıcı kontrol paneli için kısayollara buradan ulaşabilirsiniz.
WIKI
Vice-Online Wiki sayfasında sizler için hazırladığımız rehberlere göz atabilirsiniz.
FORUM
Vice-Online forumundaki önemli konuların kısayoluna buradan ulaşabilirsiniz.
Önerilen İletiler
Görüşmeye katıl
Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.