Jump to content

Film/Dizi Önerileri

Baran

Önerilen İletiler

En sevdiğiniz film ve dizileri paylaşın. İzlediğiniz yapımlara dair kısa yorumlar ve puanlamalar da eklemeyi unutmayın.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Breaking bad , Sons Of Anarchy , Shameless ve Dexter(final bölümü için küfür etmeyin) mutlaka öneririm.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Better Call Saul

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Prison Break

Breaking Bad

The Walking Dead

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra...

Yeşil Yol
Yeşil Rehber
Esaretin Bedeli
Can Dostum
Başlat: Ready Player One

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Görüşmeye katıl

Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömüldü.   Bunun yerine bağlantı olarak görüntüle

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • En Çok Katkı Verenler

1. wali
      wali
      961
    2. Izanagi
      Izanagi
      938
    3. zYuri
      zYuri
      713
    4. xeus
      xeus
      551
    5. Manifesto
      Manifesto
      548
  • Konular

•  

• İletiler

• o1910
      Oyuncu Şikayeti                      Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Flynn_Pearce @Vice Online Olaya dahil olan şahit karakter adı: Shawn Murphy @Vice Online Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.11.2023 - 02:33     İhlal edilen kuralı yapıştırın: BUG ABUSE - DM. 6. Deathmatching Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder. Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir. → /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.   ÖRNEKLER:   • Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak. • Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak. • Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek. • Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak. • Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak.         9. Bug Abuse Oyuncular buldukları tüm açıkları forumdaki ticket bölümünden bildirmelidir. Bu açıkları bildirmemek ve kötüye kullanmak cezalandırmaya/yasaklamaya sebebiyet vermektedir. Sunucudaki mevcut sistemleri amacı dışında kullanarak avantaj sağlamak da sistem açıklarını kullanmaya eş değer sayılacaktır. Mal varlığını ilgilendiren açıklarda açığı kullanan kişilerin mal varlığı tamamen silinebilir.   ÖRNEKLER:   • İstediğiniz evin eşyalarına erişmenizi sağlayan bir açığı kullanarak evdeki eşyaları almak ve bildirmemek. • Değerinden aşağıdaki mülkleri bildirmeyip ucuz diye satın almak. • Sunucu mapleri veya interior objelerinde hata bulmak ve rolde kendi lehine kullanmak. • GTA V oyun motoru sebebiyle var olmuş üstünlük sağlayan hareketler. • Sistem açıklarını kullanmak. • Normalde yapılamayan animasyonları üçüncü parti yazılımlarla yapabilmek.   Şikayetinizi detaylandırın: Kişi oyun motorunun verdiği açığı kullanarak bana karşı üstünlük sağlıyor. Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: - Kişilerin sürekli ihlal yapıp rol keyfimizi kaçırmasından bıktık. Şikayetçiyiz bu arkadaşların Freeroam'da oynamaları gerekiyor bence... Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: - https://streamable.com/swqd39 Ek açıklamalar(varsa): -    * Oyuncu şikayetleri kurallarını okudum ve bu kurallara göre konu açıyorum, kuralların hepsini onaylıyorum.     Şablonu kopyalamak için Oyuncu Şikayeti yazısı ve Oyuncu Şikayetleri kategorisi kurallarını onayladığınız yazısını seçip kopyalayın. Yeni bir konu oluşturduğunuzda BBCODE kullanmadan direkt olarak şablon olarak yapıştırılacaktır.  
    • o1910
      Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Yann Chukwueze Ulrich Ortega @Vice Online Olaya dahil olan şahit karakter adı: Shawn Murphy @Vice Online Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.11.2023 - 02:59     İhlal edilen kuralı yapıştırın: CR - NONRP ARAÇ SÜRÜŞÜ - SÜREKLİ ROLEPLAY KURAL İHLALİ 17. Sürekli Roleplay → Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder. → Herhangi bir şekilde bir rol bir oyuncu tarafından bölünemez, bu da sürekli roleplay kuralına dahildir. Eğer rolde oyuncular tarafından bir yanlışlık olduğu düşünülüyorsa /rapor atılabilir, /soru üzerinden destek alınabilir veyahut oyuncu şikayeti açılabilir lakin bu süreçte rol devam etmelidir. →  Bulunduğunuz yerde yabancı kişi olmadığını varsayarak arkadaş ortamında sunucu kurallarına aykırı bir şekilde davranışlar sergilemek (chat üzerinde küçük harflerle yazı yazmak, OOC hitaplar vesaire), ağır cezalara sebebiyet verebilir.                           4.2. Araç Sürüş Kuralları. Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde gerçek dışı araç sürmek de bu kurala dahildir:   ÖRNEKLER:    • Duvarlara, elektrik direklerine veya oyunculara çarparak sürmek, • Sürekli olarak ters şeritten sürmek, kaldırımlara çıkmak, • Normalde aracın gücünün yetmeyeceği yokuşları tırmanmak, off-road sürüş gerçekleştirmek, • Polis barikatlarına rağmen yoldan geçmeye çalışmak, barikatın yanından dolanarak bölgeye girmeye çalışmak, • Helikopter, uçak vb. hava araçlarıyla pist harici iniş yapmak, • Araç tamirini oyun mantığıyla düşünerek hasarlı araç sürmek, arabayı çarpmaktan veya kazadan korkmadan araç sürmek, • Başka bir karakterin açtığı gişeden geçmek, • Normalde araçla girilmemesi gereken yerlere bisiklet, motosiklet vb. küçük araçları sokmak. (Örn: Maden ocağına bisikletle girmek, motorla/bisikletle barikatların üstünden atlamak)     Şikayetinizi detaylandırın:  Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: - Yann ve Ulrich cr atıyor role girmeme imkan sağlamıyor. Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: - https://streamable.com/egx69m Ek açıklamalar(varsa): -Yann isimli karakter sürekli agresif rollere girdiğimizde araç ile rolsüz bir şekilde çarpıyor ihlal yapıyor. Burası bir Freeroam serveri değil sürekli roleplay kuralı geçerli kişilerin buna göre davranmasını tavsiye ederim.   * Oyuncu şikayetleri kurallarını okudum ve bu kurallara göre konu açıyorum, kuralların hepsini onaylıyorum.     Şablonu kopyalamak için Oyuncu Şikayeti yazısı ve Oyuncu Şikayetleri kategorisi kurallarını onayladığınız yazısını seçip kopyalayın. Yeni bir konu oluşturduğunuzda BBCODE kullanmadan direkt olarak şablon olarak yapıştırılacaktır.
    • monradiss
      Oyuncu Şikayeti                      Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Charles_Lopez @Vice Online Olaya dahil olan şahit karakter adı: - @Vice Online Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.11.23 - 01:48     İhlal edilen kuralı yapıştırın: Ortak Nezaket     Şikayetinizi detaylandırın: Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs direkt /b - PM üzerinden bize ulaşıyor. Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/cf5736i - https://hizliresim.com/ja9xipk Ek açıklamalar(varsa): -   * Oyuncu şikayetleri kurallarını okudum ve bu kurallara göre konu açıyorum, kuralların hepsini onaylıyorum.
    • monradiss
      Oyuncu Şikayeti                      Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Flynn_Pearce @Vice Online Olaya dahil olan şahit karakter adı: - @Vice Online Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.11.2024 - 03:00     İhlal edilen kuralı yapıştırın: RETARDEDRP Rahatsız Edici Roller     Şikayetinizi detaylandırın: Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Flynn karakteri bizimle brawl rolüne girmemiş fakat kaçırma rolünde bulunuyor ve alakasız şekilde-rahatsız edici roller sergiliyerek benimle role giriyor. Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/tthxew Ek açıklamalar(varsa): Gereğinin yapılmasını talep ederim.   * Oyuncu şikayetleri kurallarını okudum ve bu kurallara göre konu açıyorum, kuralların hepsini onaylıyorum.
    • mordecai33
      Oyuncu Şikayeti                      Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Flynn_Pearce @Vice Online Olaya dahil olan şahit karakter adı:  @Vice Online Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.11.2024 - 03:08     İhlal edilen kuralı yapıştırın: 4.2. Araç Sürüş Kuralları. Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde gerçek dışı araç sürmek de bu kurala dahildir:   ÖRNEKLER:    • Duvarlara, elektrik direklerine veya oyunculara çarparak sürmek, • Sürekli olarak ters şeritten sürmek, kaldırımlara çıkmak, • Normalde aracın gücünün yetmeyeceği yokuşları tırmanmak, off-road sürüş gerçekleştirmek, • Polis barikatlarına rağmen yoldan geçmeye çalışmak, barikatın yanından dolanarak bölgeye girmeye çalışmak, • Helikopter, uçak vb. hava araçlarıyla pist harici iniş yapmak, • Araç tamirini oyun mantığıyla düşünerek hasarlı araç sürmek, arabayı çarpmaktan veya kazadan korkmadan araç sürmek, • Başka bir karakterin açtığı gişeden geçmek, • Normalde araçla girilmemesi gereken yerlere bisiklet, motosiklet vb. küçük araçları sokmak. (Örn: Maden ocağına bisikletle girmek, motorla/bisikletle barikatların üstünden atlamak)   6. Deathmatching Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder. Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir. → /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.   ÖRNEKLER:   • Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak. • Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak. • Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek. • Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak. • Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak.     Şikayetinizi detaylandırın: Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yetersiz rol bilgisi sebebiyle: Bana hem çarpıyor canımı azaltıyor, sonrasında emotesiz bir şekilde yumruk atıyor. Bu tür insanlar sürekli bunu yapıyor ve hem benim, hem birliğimizin huzurunu kaçırıyorlar, gereği yapılırsa sevinirim. İyi geceler, iyi forumlar. Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/4ftmi9 Ek açıklamalar(varsa):Bu tür insanlar sürekli bunu yapıyor ve hem benim, hem birliğimizin huzurunu kaçırıyorlar, gereği yapılırsa sevinirim. İyi geceler, iyi forumlar.   * Oyuncu şikayetleri kurallarını okudum ve bu kurallara göre konu açıyorum, kuralların hepsini onaylıyorum.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası