Jump to content

Jake Winters | Radikal Özgürlük

rasputin

Önerilen İletiler

• VIP

spacer.pngJAKE WINTERS

Jake Winters, 2000 yılının Haziran ayında Wyoming eyaletinde dünyaya geldi. Lise yıllarının sonuna kadar Wyoming'in "Amerikan Rüyası" atmosferinde özgürce bir çocukluk ve ergenlik geçiren Jake, liseyi bitirdikten sonra aile evinden ayrılarak San Andreas Üniversitesi'ne yazılmak üzere Los Santos'a geldi. San Andreas Üniversitesi'nde spor antrenörlüğü üzerine lisans okuyan olan Jake, doğduğu yer olan Wyoming'e hiç de benzemeyen bu şehirde özgürlük hissiyatını oldukça özlemeye başladı. İçerisine doğduğu değerler ışığında resmen özgürlükçü-sağ fikirlere sahip olan Jake, San Andreas Eyaleti'nin kurallarını içten içe kabullenemeyerek içsel ideolojik kavgalara girişti. Siyaset ve ideolojiler üzerine derin okumalar yaparak sonunda bir Liberteryen olduğuna karar verdi ve çevresinde de bunu dillendirmeye başladı. Hayatını bu ideoloji çizgisinde sürdürmeye karar vererek farklı sosyal medya hesapları üzerinden de çevre oluşturmayı denedi. Aynı zamanda tam bir "silah kontrolü" ve "uyuşturucu kontrolü" karşıtı olarak zaman zaman kaçak ve 3 boyutlu yazıcıdan basılmış silah ticareti ve uyuşturucu ticareti yapmaya başladı. Direkt olarak bir işte çalışmasa da hem kripto yatırımlarından gelen parayla, hem de böyle ufak ticaretlerle kendini götürmeyi bildi. Okulun bitmesiyle beraber ortalama yaşamına devam ederken, çeşitli özgürlükçü Sivil Toplum Kuruluşları'nın çalışmalarında gönüllü yer almaya başladı. Buralardan oluşan çevresini de kullanarak ufak bir özgürlükçü topluluk oluşturmayı ve çeşitli sanal/reel eylemlerle dikkat çekmeyi amaçlayan Jake, buna yoğunlaşmış şekilde hayatını sürdürmektedir.

SERSERİDEN İŞ ADAMINA

Bir yandan iş hayatını düzene sokmaya çalışırken Judith Myers ile tanışan Jake, Judith'le yaşamaya başladı. Bu birliktelik sırasında Judith süpriz bir şekilde hamile kalırken, bu konuda ne yapacaklarını uzunca düşünen ikili sonunda çocuğun doğmasına karar verdi. Judith yaklaşık iki buçuk haftalık hamileyken ona evlenme teklifi eden Jake, genç sayılabilecek bir yaşta aile babası olmaya kendisini hazırlamıştı.

Bütün bu aile meseleleri sürerken Judith'le ortak olduğu Green Corp'un evrak işlerini bitirip, şirketi de kurmuştu. Artık Jake hem bir aile reisi, hem de daha çok küçük sayılabilecek bir şirketin kurucu ceo'sudur. Siyasete olan ilgisi kaybolmasa da şirketinin ve ailesinin iyiliği için eskisi kadar bu konulara girmeme kararı almıştır.

KİŞİLİK

16P Kişilik Tipi: ENTP

Hobiler: Spor Yapmak, Adrenalin Salgılamak, Kitap Okumak, 3D Yazıcı Kullanmak, Silah Kullanmak

Fobiler: Kısıtlanmış Hissetmek, Vergi Ödemek

Genel Tavır: Genellikle alaycı ve sakin birisi olmakla beraber sıkışmış hissettiğinde agresifleşebilir.

DIŞ GÖRÜNÜM

Mullet saç stili ve kısa bir bıyıkla beraber kemikli bir yüze sahiptir. Boyu yaklaşık 6' (182 cm) ve kilosu 176lbs (80 kg). Hafif kaslı, parçalı sayılmayacak ortalama bir vücudu var. Üst kol, bacak ve göğüs bölgesinde çeşitli yılan ve diğer figürleri içeren dövmeleri var. Genelde casual bir giyim tarzına sahip olmakla beraber resmi görünmesi gereken yerlerde giyimine özen gösterir. Bu yüzden zaman zaman takım elbiseyle görünmesi olağandır.

tarihinde rasputin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Metallica detayına bayıldık, bol şans.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Judy’ye uygun bir eş adayı diye yorumladım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

• VIP

Yorumlar için teşekkürler.

Konu Güncellendi

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

bu adam zamanında skyler'ın akademi arkadaşıydı... charles nerede bana cabuk soyleyin

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

kolay gelsin

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

• VIP
kinginthenorth, 20 saat önce yazdı:

bu adam zamanında skyler'ın akademi arkadaşıydı... charles nerede bana cabuk soyleyin

yeni bir yüz, yeni bir kimlik, aynı isim 😕 Charles da geliyo, yazdım

handolenn, 20 saat önce yazdı:

kolay gelsin

tşkler

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra...

Bingo!

• Haha 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

• VIP

SERSERİDEN İŞ ADAMINA kısmı biyografiye eklenerek karakterin sunucu içerisindeki ilk gelişimi kaydedildi. Jake ister istemez daha ciddi bir kişilik olmaya doğru ilerliyor.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kilitlenmiş, mesaj gönderemezsiniz.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • En Çok Katkı Verenler

• Konular

•  

• İletiler

• zephyros
      Oyuncu Şikayeti                      Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Darius Darrel (Forum adını bulamadım) Olaya dahil olan şahit karakter adı: Rianne Schouten(Ben) Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.11.2024 / 17:14     İhlal edilen kuralı yapıştırın: 4.10. Refuse RP. Rollerde karakterler arasındaki etkileşimlerde veya olaylarda belirli bir eylemi ya da rolü reddetmektir. İhlalin gerçekleşmesi durumunda ceza olarak Refuse RP veya Sürekli Roleplay kural ihlalinden hapis işlemi, sık sık tekrarlanması durumunda ise yasaklama işlemi uygulanır. 4.8. GTA V oyun fiziklerinin gerçek dışı kullanılması. Powergaming kapsamında değerlendirilmektedir.        → BMX Climbing — GTA5'in oyun mekaniklerini kullanarak bisikletlerle binalara tırmanma gerçekleştirilmesidir.   4.9. Retarted RP. Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.   Şikayetinizi detaylandırın: Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  İlk başta daha öncesinden bizden kaçan adamı yolda bisiklet sürerken gördük ve durdurmak için sirenimizi açtık ve kovalamaya başladık. Daha sonrasında şahıs Bisikleti ile yüksek bir yerden zıplayarak atladı ve bizde atladığı yere doğru gittik ve şahısı iki kere düşürüp kaçmaya devam etti, tekrar denediğimizde bu sefer kelepçeledik ve sürükledik. Araça alıp departmana geçiş sağladık ve hücreye götürdük. Hücre içerisinde kelepçeliyken bize küfürler yağdıran şahısa job ile bir kaç defa vuruldu sonrasında partnerime saldırmaya kalktı ve bende seriden o çıkmadan kapıyı kilitledim ve kendisi emote uymadı ve bizi bir kaç vuruşta bayıltıp kaçtı.  Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://kick.com/zephyrosreal/videos/5dcb1fb9-c7a6-48c5-b581-44a669d47a01 yayın geçmişi bulunmaktadır. 02:00:00 sonrasını izleyerek olayı anlayabilirsiniz ona göre karar verebilirsiniz. Ek açıklamalar(varsa): -   * Oyuncu şikayetleri kurallarını okudum ve bu kurallara göre konu açıyorum, kuralların hepsini onaylıyorum.
    • akasmooth
    • Klawerus
    • Klawerus
    • Klawerus
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası