Jump to content

Efe

efe1903

Önerilen İletiler

Merhaba, ben Efe. Genellikle tarih ve strateji oyunları oynarım.Tarihe ilgim var ve Yeşilçam filmlerini çok severim.Yıllarca MTA SA oynadım ara arada SA MP Gta 5 roleplay falan oynadım şimdide buradayım.

tarihinde efe1903 tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Görüşmeye katıl

Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömüldü.   Bunun yerine bağlantı olarak görüntüle

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • En Çok Katkı Verenler

• Konular

•  

• İletiler

• zephyros
      Oyuncu Şikayeti                      Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Darius Darrel (Forum adını bulamadım) Olaya dahil olan şahit karakter adı: Rianne Schouten(Ben) Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.11.2024 / 17:14     İhlal edilen kuralı yapıştırın: 4.10. Refuse RP. Rollerde karakterler arasındaki etkileşimlerde veya olaylarda belirli bir eylemi ya da rolü reddetmektir. İhlalin gerçekleşmesi durumunda ceza olarak Refuse RP veya Sürekli Roleplay kural ihlalinden hapis işlemi, sık sık tekrarlanması durumunda ise yasaklama işlemi uygulanır. 4.8. GTA V oyun fiziklerinin gerçek dışı kullanılması. Powergaming kapsamında değerlendirilmektedir.        → BMX Climbing — GTA5'in oyun mekaniklerini kullanarak bisikletlerle binalara tırmanma gerçekleştirilmesidir.   4.9. Retarted RP. Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.   Şikayetinizi detaylandırın: Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  İlk başta daha öncesinden bizden kaçan adamı yolda bisiklet sürerken gördük ve durdurmak için sirenimizi açtık ve kovalamaya başladık. Daha sonrasında şahıs Bisikleti ile yüksek bir yerden zıplayarak atladı ve bizde atladığı yere doğru gittik ve şahısı iki kere düşürüp kaçmaya devam etti, tekrar denediğimizde bu sefer kelepçeledik ve sürükledik. Araça alıp departmana geçiş sağladık ve hücreye götürdük. Hücre içerisinde kelepçeliyken bize küfürler yağdıran şahısa job ile bir kaç defa vuruldu sonrasında partnerime saldırmaya kalktı ve bende seriden o çıkmadan kapıyı kilitledim ve kendisi emote uymadı ve bizi bir kaç vuruşta bayıltıp kaçtı.  Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://kick.com/zephyrosreal/videos/5dcb1fb9-c7a6-48c5-b581-44a669d47a01 yayın geçmişi bulunmaktadır. 02:00:00 sonrasını izleyerek olayı anlayabilirsiniz ona göre karar verebilirsiniz. Ek açıklamalar(varsa): -   * Oyuncu şikayetleri kurallarını okudum ve bu kurallara göre konu açıyorum, kuralların hepsini onaylıyorum.
    • akasmooth
    • Klawerus
    • Klawerus
    • Klawerus
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası