Jump to content

Vito "Wolf" Marchesi

Önerilen İletiler

Oluşturuldu:
Vito Marchesi, 9 Temmuz 2000, İtalya Katanya doğumlu genç bir yetişkindir. Luigi Marchesi'nin büyük oğlu olan Vito, günümüzde Marchesi ailesinin ve gelecekte Salvucci Suç Örgütü'nün başlıca varisi olarak görülmektedir. Luigi'den gelen tarafında Vito dahil, iki kardeşi daha bulunmaktadır. Vito, babasının izlediği yolu kısmen izlese de, çoğunlukla kendi fikirleri doğrultusunda ilerleyerek ailenin geleceği adına daha başarılı bir yol izlemeyi amaçlamıştır.

Çocukluk döneminde sürekli bir şeyleri parçalayarak yeniden yapmayı seven Vito, bu süreçte babasından ne kadar azar işitse de bu merakı, gelecekteki yeteneklerine ışık tutmuştur. İlkokul zamanında arkadaş canlısı bir karaktere sahip olsa da, empati yapma ve koruma içgüdüsüyle hareket ederek kendini savunamayanlara âdeta bir duvar olmuş ve onlara kol kanat germiştir. İlkokuldan ortaokula kadar bu tavrını sürdürerek eğitiminin ilk aşamalarını tamamlamıştır.

Lise dönemi geldiğinde Vito, mühendislik üzerine eğitim alarak kendini geliştirebileceğini düşünmüş ve bu yönde bir seçim yapmıştır. Makine Mühendisliği üzerine eğitimine başlayan Vito, bu süreçte yavaş yavaş kendini tanımaya başlamış; akademik başarılarının yanı sıra karakteristik özelliklerini de keşfetmiştir. Dönemin başlarında dikkat çekici bir yanı olmasına rağmen, çoğunlukla yalnız kalmayı ve kendi başına takılmayı tercih etmiştir. Bu durum, onun yeni fikirler edinmesini, kendini tanımasını ve başarılarını artırmasını sağlamıştır. Soğukkanlı bir karaktere dönüşen Vito, daha planlı, düşünceli ve çalışkan bir hale gelmiş, zamanla eski sosyal ve arkadaş canlısı kimliğine geri dönmüştür. Ancak bu defa biraz daha umursamaz ve vurdumduymaz bir tutum sergilemiştir. Lisenin sonlarına doğru kendini geliştirmek için çeşitli kurslara ve akademilere katılarak bilgisine bilgi katmış, böylece karakter gelişimine yönelik ilk adımları atmıştır.

Vito, lise eğitimini başarılı bir şekilde tamamlayarak Milano Üniversitesi'nde Ekonomi bölümüne başlamıştır. Üniversite yıllarında, işletmeleri yönetmek, geliştirmek ve yürütmek konularında kendini geliştirmeyi hedeflemiştir. Aynı zamanda Milano'nun gece hayatına adım atan Vito, bu süreçte eğlenirken çevre edinmiş ve gece hayatına dair önemli bilgiler edinmiştir. Bu ilerleyişle birlikte, kariyerine daha odaklı, sosyal aktivitelerde başarılı, manipülatif kişiliğiyle insan ilişkilerinde yol gösterici, fikir üretebilen ve kendi yolunu çizebilen bir iş adamı kimliği kazanmıştır. Eğitim sürecinde babasının baskısını hissetse de, ailenin devamlılığı adına bu sorumluluğun altına girmiş ve sağlam bir şekilde ayakta kalmayı başarmıştır. Aile kavramını önemseyen Vito, bu sorumluluğu kendi işi gibi görmüş ve kendi kurallarına göre hareket etmeyi hedeflemiştir. Eğitim sürecinde edindiği bilgileri ailesi için kullanmaya başlamıştır.

10 yıl önce Santos'ta varlığını sürdüren Salvucci Suç Örgütü, Vito ile birlikte yeniden Santos'a yerleşmeyi planlamış ve West Vinewood bölgesini merkez olarak belirlemiştir. Örgüte bağlı ve halen hayatta olan birkaç adamıyla Santos'a yerleşen Vito, bu sürecin takibini ve koordinasyonunu sağlamaktadır.

Drrzuaa.jpeg
2vo7qNT.jpeg
gönderildi (düzenlendi)

hHby6ZL.jpeg

tarihinde Razz tarafından düzenlendi
gönderildi

r2

Misafir
Bu konu kilitlenmiş, mesaj gönderemezsiniz.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası