Jump to content

Kadın karakter oluşturmak isteyenler için kod!

Önerilen İletiler

Oluşturuldu: (düzenlendi)

Merhaba, daha önceden kullandığım kadın karakterimin yüzünü paylaşıyorum. Beğenen alıp kullanabilir!

Kodlar: 

{"Sex":2,"firstHeadShape":45,"secondHeadShape":45,"firstSkinShape":25,"secondSkinShape":12,"headMix":0.82,"skinMix":1,"hairModel":232,"firstHairColor":5,"secondHairColor":17,"beardModel":0,"beardColor":0,"beardOpacity":0,"chestModel":0,"chestColor":0,"chestOpacity":0,"blemishesModel":0,"blemishesOpacity":0,"ageingModel":0,"ageingOpacity":0,"complexionModel":2,"complexionOpacity":0,"sundamageModel":3,"sundamageOpacity":0,"frecklesModel":6,"frecklesOpacity":0.79,"eyesColor":0,"eyebrowsModel":1,"eyebrowsOpacity":0.83,"eyebrowsColor":24,"makeupModel":95,"makeupOpacity":1,"makeupColor1":0,"makeupColor2":0,"blushModel":0,"blushOpacity":0,"blushColor":21,"lipstickModel":3,"lipstickOpacity":0.74,"lipstickColor":22,"noseWidth":-0.5,"noseHeight":0,"noseLength":0,"noseBridge":0.36,"noseTip":-0.38,"noseShift":0,"browHeight":-0.53,"browWidth":-1,"cheekboneHeight":0,"cheekboneWidth":0,"cheeksWidth":0,"eyes":-0.14,"lips":0.35,"jawWidth":-1,"jawHeight":-0.26,"chinLength":-0.18,"chinPosition":-0.69,"chinWidth":-0.63,"chinShape":0.12,"neckWidth":-1}

Tamamen bana aittir istediğiniz gibi kullanabilirsiniz, fakat herkesin aynı karakteri yapmaması adına bir ricada bulunacağım. Aldıktan sonra değiştirebilirseniz daha hoş olacaktır, iyi forumlar!

Yüz fotoğrafı: 
Screenshot_83.png.95927ecf0c3c090a7b6a02cd43634764.png

tarihinde Lyne tarafından düzenlendi
gönderildi

Güzel, üzerinde değişiklik yapılarak güzel şeyler ortaya çıkabileceğini düşünüyorum.

gönderildi

Konudan bağımsız yüz çok iyi olmuş, eline sağlık hoca.

gönderildi
Efndy, 39 dakika önce yazdı:

Konudan bağımsız yüz çok iyi olmuş, eline sağlık hoca.

🥂

gönderildi

Umarım herkes bu konuyu görüp, karakter yüz kodunu kullanmak istemez veya değiştirerek kullanır. Yoksa sunucuda birçok kişi birbirine benzeyecek ve bu çok kötü bir görüntüye yol açacak gibi ama paylaşımın için teşekkürler!

gönderildi

biraz değişiklik yapılınca olur gibi.

gönderildi
Sefo, 3 saat önce yazdı:

Umarım herkes bu konuyu görüp, karakter yüz kodunu kullanmak istemez veya değiştirerek kullanır. Yoksa sunucuda birçok kişi birbirine benzeyecek ve bu çok kötü bir görüntüye yol açacak gibi ama paylaşımın için teşekkürler!

Ben teşekkür ederim, aslında kadın karakter oluşturmak isteyenler için beklemeden yapmaları amacıyla paylaştım. Değiştirerek kullansalar elbette iyi olur, bunu rica ettim. 🙂

gönderildi

Umarım tüm sunucu böyle olmaz

asd.jpg

• 3 hafta sonra...
  • Partner
gönderildi
kuzeycalmson, 9/6/2024 - 8:17 PM yazdı:

Umarım tüm sunucu böyle olmaz

asd.jpg

benim manitanin fotografi sende ne ariyor

yararlı olmuş thx

gönderildi

Kadın karakterim olsa kullanırdım. Başarılı!

Görüşmeye katıl

Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömüldü.   Bunun yerine bağlantı olarak görüntüle

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası