Jump to content

MENYOO DOSYASINI SUNUCUYA UYGUN HALE GETİRMEK

Önerilen İletiler

Oluşturuldu:

Herkese selam bu rehberde sizlerle elinizdeki XML kodunu sunucuuya uygun JSON yapmayı anlatacağım.

UYARI: Rehberde ChatGpt kullanacağız bende %95 oranında oldu bu sizin yapay zeka kullanma becerinize göre değişir. %100 de tutabilir %5 de

Lyne dostumuzun açtığı konuya gidiyoruz buradan kodları kopyalıyoruz.

Ardından Chatgpt'ye üye oluyor veya giriş yapıyoruz, burada chat gpt ile iletişiminiz çok önemli ben ikinci denememde tutturdum bu deneme sayısı sizde artabilir veya tek seferde de verebilir. Ben Chatgpt'ye önce kopyaladığım kodun ne olduğunu sordum.

Ekrangrnts2024-08-30044002.png.3295ddeab8737d324f30229d2ba6714a.png

Bu işlemden sonra uzun uzun açıklıyor burada önemsiz detaylar var esas önemli kısım şimdi, XML (Menyoo) kodumuzu kopyalıyoruz ve ona şu kodu veriyoruz.Ekrangrnts2024-08-30044306.png.087a3902b2c64c21d9db7b0ae9555eb7.png

İlk bende seferinde yanlış çıktı verdi, unutmayın yapay zeka insan icadıdır ona kibar ve net cümleyle bir açıklama daha yaptım

Ekrangrnts2024-08-30044533.png.1089680b6b5307b0c44d29eeb21bb4d9.png

Bu sefer doğru cevabı verdi, bu denemeler sizde artabilir siz cümlelerinizi daha uzatarak halledebilirsiniz. Bana verdiği çıktıda çok belli belirsiz farklar vardı ama %95 oranında tutarlı.

gönderildi

Başarılı rehber, ileride XML kodunu sunucuya aktarabilmeliyiz, şimdilik idare edelim

gönderildi

İşte bu! BU rehberin karşıma çıkması gerçekten güzel oldu, bunun benim işime yarayacağından oldukça eminim. Çalışıp, çalışmadığını karakter yüzümü aktaracağım zaman deneyeceğim. Şimdiden teşekkürler!!!

gönderildi
Sefo, 5 saat önce yazdı:

İşte bu! BU rehberin karşıma çıkması gerçekten güzel oldu, bunun benim işime yarayacağından oldukça eminim. Çalışıp, çalışmadığını karakter yüzümü aktaracağım zaman deneyeceğim. Şimdiden teşekkürler!!!

Geri dönüş sağlarsanız sevinirim, ne kadar başarılı olduğu konusunda.

gönderildi
myrtle, 7 saat önce yazdı:

Başarılı rehber, ileride XML kodunu sunucuya aktarabilmeliyiz, şimdilik idare edelim

Kesinlikle çünkü Menyoo ile bir sürü fotoğraf çeken insan var

gönderildi

Menyoo tam olarak ne oluyor? Örneğin bu karakterleri nerelerden buluyorsunuz?

gönderildi

eline sağlık üstat

• 2 hafta sonra...
gönderildi

Eline sağlık

• 2 hafta sonra...
gönderildi

Başarılı!

• 2Ay Sonra...
gönderildi

daha kısa! daha da kısa! hemen!

Görüşmeye katıl

Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömüldü.   Bunun yerine bağlantı olarak görüntüle

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası