Jump to content

Manchov

Manchov

Önerilen İletiler

• VIP+

Emir. İki bin üçlüyüm, roleplayde güçlüyüm.

tarihinde Manchov tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Görüşmeye katıl

Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömüldü.   Bunun yerine bağlantı olarak görüntüle

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • En Çok Katkı Verenler

1. wali
      wali
      961
    2. Izanagi
      Izanagi
      938
    3. zYuri
      zYuri
      713
    4. xeus
      xeus
      551
    5. Manifesto
      Manifesto
      548
  • Konular

•  

• İletiler

• monradiss
      Birlik üyelerinin önünde beni darp edip barın içerisine kaçırdınız. Hepsi olayı gördü zaten, bu durumda rolün geçmişini sorgulamaya gerek yok bence. Ayrıca burası sizin yaptığınız ihlal üzerine açılmış şikayet konusu burada bizi sorgulamak yerine savunmanızı yapabilirsiniz. İyi forumlar.
    • trouz
      Ben sadece ruhsat numarasından, şehirde olmayan birinden. Bir arabadan ve bir başka karakterin bir barda takıldığından nasıl buraya kadar geldiğinizi merak ediyorum. /me zencisi ile telepati kurarak iletişime geçer. "Araca atla zencim motorcuların bara gidelim dışarda bir kişi görürsek tek bir kelime bile etmeden onun üstüne doğru koş" Diye bir rol mü yaptınız diye bir an düşündüm. Sonra chatte baktığımda onu da göremedim. 
    • meastis
      Oyuncu Şikayeti                      Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Hisoka_Hayashi , Ulrich_Ortega Olaya dahil olan şahit karakter adı: Cassius_Santa  Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.11.2024 - 03:00     İhlal edilen kuralı yapıştırın: Car Ramming, Araç sürüş kural ihlal. (CR)     Şikayetinizi detaylandırın: Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: - Agresif bir rolün içerisindeyiz, arkadaş çarptığı için küfür etmişiz. Gelip tekrar tekrar çarpmaya devam ediyorlar, aracımızı boxa alıyorlar. Hatta Hisoka kamyonuyla aracımızın üstüne çıkıyor, topluca CR ihlali yapıyorlar. Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -  Ek açıklamalar(varsa): - Bir birliğin bölgesinde rol yaparken bu tür olaylar yaşamak gerçekten hoş değil. Agresif bir rolümüz var, sinirlenip aracımıza çarpıyorlar, üzerine çıkıyorlar :D?? Hatta aracı boxa alıyorlar. Roleplay yapmak için giriyoruz bu sunucuya freeroam oynamak için değil. Arkadaşların cezalandırılmasını talep ediyorum.
    • meastis
      Oyuncu Şikayeti                      Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ulrich_Ortega , Yann_Chukwueze Olaya dahil olan şahit karakter adı: Cassius_Santa  Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.11.2024 - 02:59     İhlal edilen kuralı yapıştırın: Car Ramming, Araç sürüş kural ihlal. (CR)     Şikayetinizi detaylandırın: Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: - Yann isimli karakter arabanın arkasından gelip bilerek çarpıyor, CR atıyor. Dönüp role girdiğimizde Ulrich üst üste arabaya çarpıyor, CR atıyor. Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -  Ek açıklamalar(varsa): - Arkadaşlar rolün ortasında gelip arabayla çarpıyorlar, bir değil iki değil bu, arkadaşlarla olan agresif rollerimde hep denk geliyorum. IC edilen bir lafa OOC sinirlenip ihlal yapmaları da cabası, rol yapıyoruz sonuçta. Anlamlandıramadığım durumlar.
    • meastis
      Oyuncu Şikayeti                      Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Yann_Chukwueze Olaya dahil olan şahit karakter adı: Sofia_Zolova Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.11.2024 - 02:42     İhlal edilen kuralı yapıştırın: Car Ramming, Araç sürüş kural ihlal. (CR)     Şikayetinizi detaylandırın: Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: -  Birlik arkadaşım ve karakterimin de arkadaşı olan Sofia'yı dövmek için kovalıyorlar, ben de görüp kurtarmak için gidiyorum. Sofia arabama bindiğinde Yann isimli karakter gelip arabama çarpıyor, emote vs vermiyor, CR atıyor. Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -   Ek açıklamalar(varsa): -  
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası