Jump to content

Counter-Strike: Global Offensive

Önerilen İletiler

Oluşturuldu: (düzenlendi)

Valve-Drops-Counter-Strike-2-Surprise-Launches-Summer-2023-As-Free-CSGO-Upgrade-1.jpg

Counter-Strike: Global Offensive" (CS:GO), birinci şahıs nişancı türünde popüler bir çok oyunculu video oyunudur. Oyuncular iki takıma ayrılır; teröristler ve anti-teröristler. Teröristler, bomba kurarak veya rehine alarak hedefleri tamamlamaya çalışırken, anti-teröristler ise terör saldırısını engellemeye ve rehineleri kurtarmaya çalışır. Oyunda farklı oyun modları bulunur, ancak en popüler olanı "Yıkım" (Defuse) modudur. Bu modda teröristlerden biri bombayı kurar ve diğer oyuncuların amacı bu bombayı imha etmektir. Diğer oyun modları arasında rehine kurtarma, silah yarışması ve savaş yoluyla para kazanma gibi çeşitli seçenekler bulunur.

Oyunda strateji, nişancılık becerisi, takım çalışması ve refleks önemlidir. Oyuncular silahlarını satın alabilir, ekipmanlarını güncelleyebilir ve haritadaki pozisyonlarını kullanarak rakiplerini yenmeye çalışabilir.

CS:GO aynı zamanda rekabetçi oyun toplulukları tarafından yaygın olarak desteklenmektedir. Profesyonel liglerde turnuvalar düzenlenir ve oyuncular genellikle büyük ödüller kazanma şansına sahiptir.

Oyun sürekli olarak güncellenmektedir ve yeni haritalar, silahlar veya oynanış mekaniği değişiklikleri eklenmektedir. Ayrıca skin adı verilen özelleştirilmiş silah kaplamalarının ticareti de oldukça popülerdir.

Sonuç olarak CS:GO hem rekabetçi nişancılık deneyimi hem de sosyal etkileşim için geniş bir platform sunmaktadır.

a48d412d-42d7-459e-8636-0fd684d77f52_w960_r1.8029661016949152_fpx73.76_fpy54.95.jpg

tarihinde vossên tarafından düzenlendi
  • 3Ay Sonra...
  • Moderatör
gönderildi

Artık yok...

gönderildi

Bugün, rüyamda UMP silahına ait efsanevi skin düşürüp, satıp yaklaşık 2k dolar elde ediyordum??

• Moderatör
gönderildi

Yada butterfly knife çıkarıp keyfime bakıyorum

• 2 hafta sonra...
gönderildi

üstü gelmeyecek gelemez... çocukluğumuz.

gönderildi

sildim. 

• 3Ay Sonra...
gönderildi

Silah yarışındaki zeus ve bıçakçılardan bıktım...

Görüşmeye katıl

Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömüldü.   Bunun yerine bağlantı olarak görüntüle

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası