Jump to content

Vice Online İlk İzlenimlerim

Önerilen İletiler

Oluşturuldu: (düzenlendi)

Merhaba. Az önce sunucu gece boyu bakıma alındı. Bu sayede sunucuda geçirdiğim ilk bir iki saat için izlenimlerimi yazmaya karar verdim.

Öncelikle tabii ki lag ve bağlantı sorunları bir tık üzdü. Fakat tek sorun bu olsun, çözülmeyecek şeyler değil. Her ne kadar konu Vice olunca beklenti büyük olsa da büyük beklentinin bir dezavantajı olarak açılış için gerçekten fazla sayılabilecek miktarda oyuncu sunucuya hücum etti. Bu hem iyi bir şey, hem kötü bir şey ama illa ki çözülür.

Bunun dışında oyunun modu ve genel olarak deneyimleyebildiğim sistemlere gelecek olursak beni olabildiğince tatmin etti (ilk iki saat için). Çiftçilik mesleğinin daha fazla para getirmesini bekliyordum, onun dışında bir problem yok. Elbette belli başlı buglar (özellikle lag'ın da etkisiyle) oluşabiliyor. Oyuncu lehine durumlar da oluşabiliyor fakat bu buglardan yararlanmayıp, yönetime bildirmek hepimiz için en sağlıklısı olacaktır. Zaten Vice'ın oyuncu kitlesinin de küçük hesaplar peşinde koşmayacağına eminim. Oluşan / Oluşabilecek sorunların hepsini bir topluluk olarak oyuncu - yönetim işbirliğiyle çözeceğimize eminim. Yeter ki gerçekten rol ortamı yaratmak isteyen bir yönetim olsun. Diğer serverlarda olduğu gibi DM videoları, Non RP araç sürüşleri vb. kolayca youtube'a yüklenip, cezasız kalıp, RP'den bi'haber insanları şevke getirmesin. Her neyse, artık GTA V'te de bir evimiz var. Hepimize hayırlı olsun. Bakım tamamlandığında görüşürüz.

tarihinde rasputin tarafından düzenlendi
gönderildi (düzenlendi)

Geri bildirimlerde daha da düzelecek.

tarihinde OKAN tarafından düzenlendi

Görüşmeye katıl

Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömüldü.   Bunun yerine bağlantı olarak görüntüle

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası